Am de dat o invitatie dublă la “Pozitia copilului”

Vineri seara, ora 20:00, la cinema “Florin Piersic” din Cluj are loc premiera primului film românesc premiat cu “Ursul de Aur” pentru cel mai bun film. Gală, caravană, Q&A, tot tacâmul!

„Poziția copilului”, în regia lui Călin Peter Netzer, este primul lungmetraj românesc premiat vreodată cu Ursul de Aur la Festivalul Internațional de Film de la Berlin. Pe lângă Ursul de Aur, filmul, avandu-l drept co-scenarist pe Răzvan Rădulescu, a câștigat și Premiul FIPRESCI (Federația Internațională a Criticilor de Film) pentru cel mai bun film din competiția Festivalului de la Berlin.”

Am o invitaţie de două persoane de dat cui comentează la acest articol, până în seara asta, joi, 7 noiembrie martie, ora 22:00, şi îmi povesteşte o păţanie nasoală în care a intrat în rahat până în gât, dar mama lui l-a salvat (asta că tot vine 8 Martie pe noi). Dacă mă face să râd, cu atît mai bine! Juriul este format din mine şi Groparu, şi eu sunt tare afurisit şi subiectiv la jurizare; noroc cu Groparu, că e mai diliu.

Ce vreau:
– un comentariu pertinent şi frumos (şi haios, dacă se poate)
– să scrieţi o adresă de e-mail validă, nu invalidă
să puteţi ajunge la Cluj la premieră
– să îmi puteţi răspunde la ora 23 la e-mail şi să-mi comunicaţi numele şi prenumele, în cazul în care câştigaţi

Dacă nu puteţi ajunge la premieră, dar doriţi totuşi să împărtăşiţi o poveste cu mama, care de fapt e-o doamnă, vă rog să specificaţi acest lucru în comentariu – Groparu apreciază pozitiv poveştile altora. Nu sero-pozitiv – aia e altceva.

Trailer “Poziţia copilului”:

Let the Poziţia copilului games begin!

Update: juriul a deliberat. Competiţia a fost strânsă şi fioroasă; dar se pare că povestea lui Gigi a reuşit să impresioneze. Mulţumim concurenţilor, Gigi, tată, o să-i faci o surpriză fetii tale în seara asta: o să-i arăţi ursul de aur!

17 lovituri, dă-i și tu!