Lumea se afla în plină epocă a fierului: insula Lesbos, Pericle, Acropole, amor grecesc, insula Lesbos, perşi, agatârşi, cei mai viteji şi mai dreptţi dintre draci şi, bine-nţeles, insula Lesbos.

În acea perioadă antică, în nordul Mării Negre exista un trib de femei aprige numite amazoane, fiicele lui Ares, zeul războiului, care erau mai războinice decât cel mai samurai soldat japonez kamikaze din al doilea război mondial. Erau rele de muscă, călăreţe neîntrecute, mânuiau armele ca Bruce Lee şi tăbăceau la fundul gol orice armată le ieşea în cale. Li se dusese buhul în toată lumea antică pentru că erau mai fioroase ca Hidra din Lerna la ciclu sau un Rottweiler care are o zi proastă la birou; ele au fost, de altfel, şi singurul caz consemnat de istorie în care femeile erau afurisite fără a fi nevasta nimănui.

Încă de mici, fetele erau crescute în spirit spartan, li se extirpa sânul drept pentru a putea trage mai bine cu arcul (!!!) iar la maturitate aveau dreptul la o singură noapte pe an cu un bărbat (!!!). Ce nor de hormoni încinşi plutea pe insula aia a lor, nici nu vreau să mă gândesc; dar dacă din contaminarea asta cu bărbaţi ieşeau copii de sex masculin, aceştia erau aruncaţi pradă la vulturi. Ce mai, cine reuşea să câştige o bătălie împotriva amazoanelor era declarat omul anului de revista ώρα şi devenea zeu instantaneu; păi voi de ce credeţi că Schwarzenegger, Bruce Willis şi Stallone or ales să se nască în sec. XX? De frică, vă spun io.

Woman_warrior_3_by_XXcomicXX (sursă foto)

De ce nu mai există amazoane în ziua de azi? Să vă explic: după ce or amazonit ele câteva sute bune de ani, la un moment dat au convocat un congres mondial al amazoanelor cu liberă practică de la Pontul Euxin, să discute viitorul branşei în contextul integrării în Imperiul Roman, preluarea acquis-ului imperial, din astea. No, şi la conferinţă o şefă de-a lor n-o mai rezistat şi o pus foarte brutal problema pe tapet:
– Tu, da’ vouă, aşa, vi se pare normal ce facem?
– Ce vrei să spui cu asta? au întrebat-o celelalte amazoane, cu gurile lor de amazoane.
– Păi tu: zi şi tu dacă nu suntem proaste. Deci ne tăiem ţâţele! Corect?
– Corect!
– Facem sex o dată pe an! Corect?
– Corect!
– Toată ziua ne comportăm ca bărbaţii, facem călărie, tir, luptă cu spada, luptă cu pumnalul, cu suliţa şi cu tridentul: corect?
– Corect!
– No! Şi am ajuns să conducem lumea? Suntem măcar mai aproape de a fi stăpânii lumii decât eram acum 400 de ani? Am făcut vreun progres de când existăm noi pe planetă?
– …
– Exact! Şi de-asta vă întreb eu pe voi acum: nu ne-ar fi infinit mai simplu să conducem lumea asta prin puterea vaginului?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 16 comments

 1. alin Reply

  Vaginul – cea mai mare GAURA NEAGRA din Univers !!! Locul in care, o data ademenit, un barbat va disparea cu totul, aspirat inauntru cu forta unui aspirator cosmic ! Vaginul – gaura neagra care atrage toata materia din jurul sau, toate cardurile, dar mai ales, toata stima de sine a unui barbat…

 2. Greuceanu Reply

  @alin

  Bai e ca sunt prea multe aspiratoare de astea spatiale de care tu zici …. si toate te aspira de nici nu mai stii incotro s-o iei…

 3. Cristi Reply

  @Belle d”Iimagination: ala-i premiul de consolare al invinsilor. :))

 4. alin Reply

  @greuceanu, ai dreptate. Dar ghici ce : daca nu ai bani, nici o gaura neagra nu are treaba cu tine, te lasa in pace !

 5. dudi Reply

  😀 mna bine ca ne ai felicita de zauu muierii 😈 ai apucaturi lese bienne in text se repeta de 2 ori in fraza 😳 insula lesbos sau ai cosumat usor ceva apa plata 💡 😳 fara lamiie ca lamia cauzeaza.In resst ii cam bine . 🙄 Sper ca nu vrei sa scrii o carteDIALOGURILE VAGIN(ULUI) (GINELOR)no 😆 😆

 6. cristi Timisoara Reply

  Pizdeea este noua si vechea lume in care traim….

 7. Groparu Reply

  @ dudi, dragă, mai uşor cu icoanele celea, că faci iconită! Înţelegi? 😈 🙂 😯 🙁 🙄 😉 😐 😡 😆

 8. mememe Reply

  Draga Belle, numai la generatia mai veche CNP ul barbatilor incepe cu 1, la astia de dupa ’90 incepe si cu trei, cu cinci…

 9. alin Reply

  Da, fotomodelo, suntem complexati ca cele ca tine umbla numai dupa averi, bani cat mai multi, milioane de euro daca se poate. Negi chestia asta ?! :))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *