Nu v-ați săturat de Usturoi încă, da?

1. Am apărut pe Hotnews. Ceea ce e bine, da? Și pe Mediafax😉

2. Important pentru Cluj: pentru că avem valuare (!), cinema Florin Piersic ne mai lasă să rulăm până joi, la ore de maximă audiență:
– Luni-miercuri, 8-10 februarie, ora 20:00
– Joi, 11 februarie, ora 23:00.

Mulțumim, Ioana Călin! Dăm un mujdei!

Footage Usturoi - Orasul Cluj - Copy
Rulăm în continuare pentru că Usturoi are massive balls. La fel ca armăsarul lui Matia

3. De miercuri, suntem difuzați la Freiburg (la tanti Merkel, în Germania), la Kommunales Kino (Urachstraße 40, 79102). Detalii, pentru românii nemți, aici! (joi, 11 feb., ora 19:30, sâmbătă, ora 21:30, duminică, 14 feb, ora 19:30, joi, 18 feb., ora 21:30). Mulțumită partenerului nostru neamț ungur român, zis Edy! Știe el care e.

Între timp, continuăm cu proiecțiile din țară. Și apoi revenim pe Vimeo pentru toată planeta!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 15 comments

 1. so Reply

  L-am văzut în Brașov pe weekend. Fain film, exact așa cum mă așteptam și exact așa cum nu e niciun film românesc. La mai mare, Gropare și FELICITĂRI!

 2. miha Reply

  Gropareeee, astia scriu ca de joi-vineri, adica doar joi si vineri? Eu ziceam de maine, nus’ daca mai pot, vreau vineri atunci, o sa fie si vineri oare? Pentru Brasov, adica. Te-am stresat, dar promit sa revin cu o parere pertinenta, in cinstea vechiului meu job de editor la un blog de filme. 🙂

 3. Groparu Reply

  @ miha: la Brașov suntem până joi seara. Dacă avem încasări bune, vom mai intra o săptămână (sper). Reușești să ajungi mâine?

 4. miha Reply

  Veni, vidi, vici. Dar am creierii usor imprastiati asadar cu parerea vin dupa adunare. 😀 Nu de la film, nu-ti dau emotii aiurea. Dar sa stii ca atunci cand a inceput parca s-a lasat cu nod in gat, asa emotie ai tot transmis vorbind de el. 😉 O sa bag nasu’ sa citesc despre ce ai mai scris referitor la personaje ca acum altfel pot intelege si rezona.

 5. Groparu Nemernic Reply

  @ miha: …și dacă ne dai părerea și pe contul tău de FB, dacă ai, sau prin grupurile de români expați, dacă cunoști așa ceva, o să-ți fiu de trei ori recunoscător!

 6. Felix Reply

  Salut, poti sa-mi spui te rog, cand si unde se poate viziona filmul Usturoi in Elvetia ? Cu stima, Felix.

 7. Nyroll Reply

  Pentru Freiburg sper ca nu este dublat in Germana. Sau? Parca nu as vrea sa il aud pe Jeremia si Nicusor in limba lui Goethe.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *