Don Juan tomnatic, cu Logan, căruia îi place viaţa aşa cum e ea – cu bune, dar mai ales cu rele: mai un vinişor scump, mai un pescuit, mai o demoazelă. Demoazelă mai aşa, de etatea lui cincuagenară, dar Don Juan nu e pretenţios: nu se dă în lături nici de la fetişcanele de 40. Agăţate de pe net, frate, de pe net.

Şi o asemenea fetişcană de vro 50+ primeşte privilegiul exclusiv de a petrece cu Don Juan o vineri noaptea superbă, cu uitat la Dansez pentru tine, cină romantică cu spaghete de la ABC cu carne de conservă ungurească, ceapă turcească şi ketchup Tomi, şi vin producţie proprie – mai greu el la stomac, dar totuşi vin de vin. Căci dacă bei un pahar, eşti beat patru zile, şi ţi-e rău alte trei. “Motorină” i se mai zice unui astfel de vin, pour les connoisseurs.

Şi cei doi cedează în cele din urmă ispitei, ca alţi împăraţi romani şi curtezane înaintea lor; şi se apucă de mototolit cearşafurile şi de scorojit tencuiala de pe pereţi cu gama înaltă de zbierete inerente acestui proces (ale ei) şi de grohăituri baritonale, dar nu mai puţin pasionale şi scorojitoare (ale lui). Şi adorm fericiţi amândoi, îmbrăţişaţi până dimineaţa, ca doi adolescenţi. Ea cu capul pe burtica lui – un artefact impresionant, fie vorba între noi – el cu mâna în c… părul ei, afectuos.

Înainte de întâlnirea din seara aceea, doamna fusese la dentist, pentru că se lupta pe tăcute cu o parodontoză destul de severă, şi avusese o lucrare; şi nenea dentistul îi umblase puţintel cu freza prin gingii. Şi în noaptea aceea, ca orice alt homo sapiens de pe planetă, domnişoara noastră fetişcană de 50 de ani+ salivase în somn; şi saliva, păcătoasa, a ieşit amestecată cu puţintel sânge de la măseluţă. Şi s-a scurs pe burtica lui Don Juan la vale, şi de acolo pe cearşaful mototolit.

Dimineaţa, fetişcana noastră de 50 de ani+ s-a dus, aşa cum şade bine fetii, să tragă un duş să se facă fresh, iar Don Juan, aşa cum şade bine unui mascul, s-a pus pe butonat la TV, să nu piardă emisiunea de pescuit de pe N24. Şi, într-o reaşezare de poziţie, vede oroarea, adică harta însângerată! Şi pune repede mâna pe telefon, şi fuge repede în cealaltă cameră; căci, dragi doamne şi domnişoare, mascul care să facă sexuleţ cu o femeie şi care să nu se laude nimănui încă nu s-a inventat până acum, nici măcar în America (şi ăştia au zburat pe lună, deci vă daţi seama!).

– Grigore! Neaţa, bă ! Te caci pe dumneavoastră! gâfâie Don Juan cel tomnatic. Bă! BĂĂĂĂ! Asta de azi-noapte o fost virgină, mă! Da, mă! Io am fost primul bărbat din viaţa ei, mă! Io, mă! La vârsta noastră!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 26 comments

 1. Night-elf Reply

  Io am patit altceva. Eram intr-un hotel undeva in Brasov. Dra era in acele zile delicate. Ceea ce pentru unii nu e chiar un impediment. Alea alea… dimineata cearceaful plin, da plin de sange, stii cum, ca in Basic Instinct. Pe drum spre casa… ce ma trazneste pe mine? “Auzi draga, tu iti dai seama ce-am facut noi? Am lasat un cearceaf plin de sange intr-o camera de hotel si-am plecat! Nu mai zic ca e plin de amprentele noastre p-acolo!” :))

 2. andrub Reply

  @Night-elf: ooohhh…ca nu era de-ajuns imaginea lasata de Groparu’:). Mi-a sunat in cap gingle-ul de la carcotasi la tocanita de gazete: “ma…ai umplut-o de sange!”

 3. simi Reply

  Eu mă tot întreb de unde ştie domnul Gropar de întâmplarea asta. 😀

 4. Daily Cotcodac »  Un Don Juan tomnatic Reply

  […] Şi o asemenea fetişcană de vro 50+ primeşte privilegiul exclusiv de a petrece cu Don Juan o vineri noaptea superbă, cu uitat la Dansez pentru tine, cină romantică cu spaghete de la ABC cu carne de conservă ungurească, ceapă turcească şi ketchup Tomi, şi vin producţie proprie – mai greu el la stomac, dar totuşi vin de vin. Căci dacă bei un pahar, eşti beat patru zile, şi ţi-e rău alte trei. “Motorină” i se mai zice unui astfel de vin, pour les connoisseurs. (Continuarea o puteti citi pe blog la Groparu… […]

 5. Groparu Reply

  @ parintele: nu si daca ai putza mica.

  @ simi: ei! nu mai tat fiti asa curioase. Plus ca io nu prea am prekini cu Logan. Clar? Ori Dacie berlina, ori nimic!

 6. sendroiu Reply

  acuma mergea un link spre cabinetul dentistului cu pricina: se transforma peste noapte intr-un guru din ala care reface virginitatea de ca si cum n-a fost 😉

 7. Andreuka Reply

  pe langa faptul ca m-am inecat cu un covrig..am alunecat de pe scaun..si inca rad ca un om nebun! Traiasca virginitatea si paradontoza!! ( ce rau o sunat asta!!))..:)))

 8. filip Reply

  Gropare, ca sa citez clasici in viata:
  Costi doctorul anonim : “Fortza” !!!
  Salam/Vijelie/ETC : “Esti Mondial fratzie” !
  Multam, dupa ziua ce trecu` m-ai facut sa zambesc .. Care este !

 9. Fane Brutalu Reply

  Io personal zâc că ieste o lipsă mare de activitate sub burta lu nea Groparu şi că cam singurele senzaţii sexuale care îl mai încearcă sunt beşinile fluturate prin izmene la ceas de dimineaţă crudă, că când soarili şterge cu ghearele tremurânde nopate di pă ceriu, ca cum o vitează colhoznică şterge la cur un bolnav de Parkinson.

 10. glenci Reply

  jalnic, patetic..talent de tomberon spart la scris..dreaq m-a pus sa citesc abjectii..incredibil unora le place mult prostia

 11. iYli Reply

  Hahhaha, face bine la psihicul de mascul o astfel de intamplare.
  Saracul, probabil ca a constientizat si el ca motorina i-a ars complet mintile din moment ce n-a simtit de cu seara virginitatea drei =)) 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *