– No uite-te la ăsta, mă, cum vrea să se bage-n faţă! Ui la el! Băăăăăăăă! Ui la el! Vacă cu Citroen! Eşti folositor la civilizaţie ca un apendice umflat… pe ce ai făcut, bă, şcoala de şoferi, pe bena de gunoi? Mai bine ai conduce euro-pubele… până şi nepotu-meu de 7 ani e mai bun şofer ca tine! Unde te crezi, bă, la Need for Speed? Şi mai ai şi odorizant roz la retrovizoare… ia să te văd mai bine, nu cumva ai geacă lucioasă cu glugă cu blăniţă, d-aia de femei? E clar, şi tu i-ai luat maşina lu’ gajică-ta, că C3 e clar maşină de piţi… nu mai avem loc de voi pe şoselele patriei, veni-v-ar ordinu’  de încorporare… de ce nu plecaţi toţi, mă, în Italia? De ce? Vedea-v-aş numa’-n poze de Hi5…!
– Bă, ce ai? Omu’ o semnalizat frumos, tu i-ai făcut loc, amabil, l-ai flashuit să înţeleagă, el s-o încadrat frumos, ţi-o băgat avariile să-ţi mulţumească, tu l-ai flashuit din nou în semn de “cu plăcere”… de ce dreq l-ai tot blăstămat?
– Cum de ce? PREVENTIV!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 23 comments

 1. angeloasa Reply

  “BAAAAAAA,SA-MI SCRII PACHET DIN GHEJ” -asa zice un prekin de-al meu la volan
  ceaules baules gropare, nu che mai pup 🙂

 2. Dan Ciulea Reply

  asta e sofer cu numere de SJ :))
  ca aia nu stiu ce e aia semnalizare, asigurare :))
  si vorbea cu un sofer din AB, ca astia sunt extrem de prudenti si semnalizeaza su 70.000 de km dinainte intentia (stiu ma ca sunt din AB)

 3. Skodaru Reply

  nu e regulamentar sa flashuisti cu faru’, si sa dai prioritate daca respectivu nu are! se lasa cu amenda

 4. Cristina Reply

  poate avea numar de CS (cap-sec) si atunci se intelege necesitatea sofatului preventiv, asa cum recomanda si legislatia.

 5. TIGANU' OLTEAN Reply

  Ardeleanul respectiv nu erai tu gropare???
  Ca eu asa te stiu….mai preventiv din fire….
  ps. sa ai grija la fiat albastru cu nr de Vl….poate nu ii faci loc ca sa vezi atunci…..(un anume stalp din Sibiu stie el ce stie)

 6. another_cherry Reply

  Buna,

  Sana Nicolau/Cireasa sunt. Mi-am schimbat adresa, blogul meu este acum http://sanuca.ro/.

  Merci ca ma citesti si, daca vrei in continuare sa fiu la tine in blogroll, te rog frumos sa pui noul link, in loc de 2smartcherries.

  Merci mult,

  Sana

 7. dennis Reply

  gropare, eu am numar de SJ (apropo de ce zicea Dan Ciulea), am un 206 (zice-se masina de donsoare, da mie imi place sa-i zic “Frantzuzoaica”), la retrovizoare am o palarioara si un cercel (colectia de amintiri)…sunt convins ca multi au impresia ca e masina de pitzi. oricum…bhaaaaa, feriti-va daca ma vedeti 😉

 8. andrub Reply

  Bine ma gropare, de acuma cand ma lasa cate unu sa intru in fata lui si imi da blit dupa ce ii multumesc cu avariile, ma dau jos la el:)) PREVENTIV!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *