Asta o filmat chiar el, prin Maiami, cred, ca p-acolo adasteaza si face filme meseriase, si cand nu face filme meseriase ui ce filmeaza! Doamne, pazeste!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 15 comments

 1. Andreea MKT Reply

  ma intereseaza daca Luciano angajeaza si face carte de munca.

 2. Usim Reply

  nefe e de la nefe sau de la nefericit/a? Solutia: sa-si “suga botul” cu cineva si-i trece!

 3. Victor Reply

  @usim: K.O. nefe e la pamant, arbitrul nu mai numara, nu mai are rost, usim invingator! Short, smart&sharp. Se putea si mai bine, dar mere si’asa

 4. nefe Reply

  Parerea mea la obiect si fara prejudecati e ca filmuletul postat arata doua curve proaste care isi sug botul. Groparele, care e un adorabil 99% din postari, a pus acum ceva care mie nu imi place, care ma dezgusta si care ma dezamageste, fiind obisnuita cu alte glume groparesti.
  Ce vedeti voi amuzant sau macar incitant la doua taraturi americane care se sug pentru show si pentru tembeli?
  Punctul meu de vedere e limpede: daca Groparele sustine si face publicitate acestui gen de femei, io ma duc sa ma fericesc in alta parte de acu incolo, ce mare bai.
  Si apropo, ma lasa foarte nefe comentarii gen “angajeaza?”, “face carte de munca”, “nefe e de la nefe”?
  (Apropo, nefe e de la metempsihoza, transcedentalism si repercusiune, obliterate toate intr-o catabaza de tot rahatul. Sper ca ati inteles.)

 5. Groparu Reply

  No, no! Amu tre sa recunosc faptul ca nu vezi zilnic două goaşperiţe care face asemenea show. Io o singură dată am văzut două asemenea specimene live schimbând gusturi prin Euphoria, ceva birt prin Cluj, şi când le-am întrebat dacă pot să mă alătur şi eu or zis că-s nesi’.

  Tot io.

  Noroc că am inimă mare şi le-am iertat, după care m-am cărat de-acolo, că prea călcau toţi pe limba mea de-un metru.

  @ nefe: nij nu vreau sa te indrum catre postarea precedenta, aia cu Belisu, ca mi-i si frica de ce mi-ai putea zice despre mine in scena aia cu jeepu’!! Asa ca nu te indrum! Nu de la mine ai aflat!!! OK?

 6. Anna Reply

  Eu cred ca nu au gasit alta metoda de a se da amandoua cu acelasi strugurel si de aia se sarutau, ca sa-si hidrateze buzele. A se observa ca blondei nu i-a placut pana la urma gustul, asa ca s-a sters de tricoul brunetei peste putin timp.

 7. Nea Costache Reply

  Sa vezi doua tipe care se pupa lasciv, mai treaca-mearga, dar sa vezi doi barbati facand treaba asta, te apuca greata… Asa ca asta parca e mai suportabila…

 8. .marius Reply

  Hai recunoasteti: Cati ati dat scroll in sus inapoi la filmulet dupa ce ati citit comentariul lui ceasuri?!?

  Hai cu tupeu… eu am dat… 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *