Acesta a fost cuvantul de ordine; nu imi sariti la beregata ca nu am apucat sa scriu, finca am ajuns abia azi-noapte la 11 in Cluji.

Deci dupa amânări şi tot felu, vineri, dupa 4 beri mestecate pe drum asa, cu furie, iata-ne in frumoasa locatiune Belis din raionul Cluj, picati atza-n mijlocu’ destrabalarii. Deci finca berea de pe drum fusese numa’ aperitiv, si finca nu papasem, declar cu mandrie si cu rusinica ca nu o fost nevoie de multa Finlandia, Apsolut si Jim Bean indoit cu RedBull ca sa ii vina de hac Groparelui. Mai ales ca dupa ce bagasem vreo 6 pungi de tortillas d-elea picante pe drum, stomacelul meu nu prea s-a voioşit de cascada de lichide turnate ca de la masă gratis. Şi mie nu prea îmi stă în fire să mă laud cu asemenea isprăvi de amatori; da’ dupe o pişare monumentală am revenit la chef şi din greşală am îngurgitat ceva dintr-un pahar in care se amestecase ceva gen Jim cu Jack si albus de ou cu pipi de veveriţă, asta în condiţiile în care io numa palincă beau bucuros dintre spirtoase.

Urmează o parte mai porcoasă, rog cetitorii slabi de ficaţi să sară peste următoarele două paragrafe!

Da, am fost nevoit să revin instant în plin drum, ca să nu borăsc de faţă cu onoraţii oaspeţi ai lui Mişu. Lucru pe care l-am şi realizat, în detrimentul unui jeep şi ai locuitorilor lui care urcau, optimişti de aerul curat, spre cabana lor, şi dintr-o dată or văzut un Gropar care se răstea foarte productiv la pietrele din drum, la lumina farurilor lor. Şi am avut surpriza să văd că de la tortillas, materialul eructat era portocaliu la coloare! Şi arăta ca un poster al alianţei DA! Şi atâta era de fosforescent, că la mine te puteai uita, da’ la dânsa ba; că d-aia nimeni care o venit să mă întrebe dacă-s OK nu or vrut să se uite la ea, deşi strălucea în întunerec ca vreo 400 de ochi de motanei şi le atrăsesem tuturor atenţia foarte vehement printr-o serie de grohăituri sugestive.

Aşa că m-am pişat pe ea ca să nu mai strălucească ca proasta, şi pipi o dus-o la vale frumuşel, da’ fosforescent, pe acolo pe unde or plecat ortacii să caute lemne pe la 4 dimineaţa desculţi, de or şi călcat prin materialele alea, şi s-or mirat, că dacă nu o plouat deloc, de ce e umed drumu???

A doua zi am făcut baie în lac, şi ne-am micşorat puţele de la cât de rece era apa, şi ne-am distrat, şi ne-am uitat la pescarii pe care-i cam durea în băţ de prohibiţie, că săreau clenii dilăii din apă ca din tigaia încinsă! Şi nu ne-am răbdat să nu facem şi noi un clean în folie, clean pe care l-am denumit Remus şi care când l-am loat în mână şi-o revărsat lapţii peste faţa Groparului, de parcă eram actriţă de film porno.

Şi a treia zi am făcut baie în lac, şi o avut loc o invazie de furnici zburătoare, care se tot îmbârligau între firele de păr de pe pieptul meu voiicesc, şi care atâtea mâncărimi mi-or dat de parcă eram râiosu grupului. Şi dupe aia am făcut papară cu ciumperci nehalucinogene, şi am mâncat grătare şi ne-am distrat. Şi am stins focul cu coji de lebeniţă, şi Răgă s-o gândit să îşi facă propria lui firmă de firefighting, cu lebeniţe, care să fie mai eficientă decât pompierii adevăraţi. Şi am şi păpat zmeură şi afine până ne-am făcut toţi buze de morţi de 3 luni descoperiţi în lac, atâta erau de vinete. Şi la final am vandalizat un afiş original cu concertul lui Lenin Kravitz, furat din Bucale de chiar Mişu, şi care afiş a cam loat-o în freză cu cuţite şi conuri de brad şi pietre de la băieţi, şi era să ne împrietenim cu o veveriţă care păştea veselă prin brazi, da’ care era prea sus, ca o făceam şi pe ea papară de ciuperci! Şi Dezlegatu tot vroia să o muşte pe căţăluşa lu’ Mişu, da cateaua o zis că ea e virgină la muşcat şi nu se lasă la primu venit.

Atât.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. Turambar Reply

  Deci, concluzia, in limbaj shtiintzific, sec si percutant: iara v’atz imbatat ca porcii.

  Shi nu o spun doar eu. O spune o intreaga hoarda de neveste triste, cu mainile in solduri bine stranse pe facaletz. Sa vezi ce tzi’o iei. Calibru 14, lemn de dud…

  🙂

 2. adi Reply

  Deci:
  1. Esti idolu’ meu, Groparele care este, tu, magnificul!
  2. La multi ani Mishulucului, sanatate multa si dragoste pura alaturi de magnifica si minunata R.
  3. O fost p’acolo si Raga? Am auzit ca e profesor de ceva limbi straine desi nu-mi puteam imagina asa ceva. Il tin minte doar ca pe un fumator inrait si un minunat camarad de alcooale.
  Sa ne-auzim cu bine, sanatosi si voiosi. Respectele mele insiruite pe o tava plina de pesti de la Metro merg inspre directia ta!

 3. ameţitul Reply

  bă ce viaţă….
  am avut fleşbecuri din studenţie 🙂

 4. Adiriana Reply

  deci: sa-ti fie rusine! pai e frumos? tu bei si te destrabalezi pe marginea durmului si altii beau apa chioara si stau in casa? huo! bine ca invarti cutitul in rana alora ce nu au apucat sa se betivizeze week-endul asta…

  in alta ordine de idei… vad ca te-ai distrat:D

 5. ana Reply

  cu toate acestea eu cred ca vin la cluj in we cu ceva vita de vie/ cargo concerte si, daca nu ti e frica de ceea ce cineva m a numit bobbitt (sau bt sau bbt sau habar n am) te invit la o bere. asa…de bun venitul meu si in public.

 6. Groparu Reply

  Numai daca facem si sex salbatic prin biserici darapanate cu sobolani prin Cluj, printre aurolaci.

 7. mishu Reply

  Deci daca stiam ca este atatia amatori de alcoale in tzara asta faceam publica minunata sarbatorire. Dar eu credeam ca romanii sunt oameni seriosi. Mersi de urâri adi, o fost si raga p-acolo numai ca nu in calitate de profesor de franca ci de tovarash de x-peditie si de ce mai stii tu din tineretile-i zbuciumate. De toate pentru toti 😀

  PS: si dintre ciuperci halucinogena o fost numa aia roshie cu punctulete albe care am pus-o pe post de cireasa de pe tort cand am facut salata

 8. Ancuta Reply

  Si micul dracusor spuse… hihihi… “da’ n-a zis nimeni, nimic de love” !!!

  @ Groparu: Eu zic sa te potolesti, ia aminte la ce zice nenea Turambar… o sti el ce zice… (tot micul dracusor ;))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *