Sâmbăta asta, pe 16 mai, am împlinit fix 10 ani de căsătorie și am sărbătorit cum se cuvine, cu dat cu aspiratorul prin casă și apoi băut bere la PET.


Și cu un pilaf pe cinste!

Și a fost un prilej bun să meditez la ce am învățat eu de la nievastă-mea în toți anii ăștia în care, dacă ar fi fost viol, deja m-aș fi eliberat de trei ani. Așadar, ce am învățat de la nievastă în 10 ani de căznicie?

1. Că am mereu lucruri de făcut: trebuie dus gunoiul, verificat temele ficiorului, băgat vasele/scos vasele din mașina de spălat etc… Toate sarcinile astea apar fix în momentul în care mă pun pe canapea cu berea în mână. Până atunci, sarcinile astea pur și simplu nu existau! Miracol!!!

2. Că lucrurile se fac într-o anumită ordine, și niciodată ordinea pe care o aleg eu să le fac nu e bună, nievasta știe mai bine, prima dată schimbi lenjeria de pat și abia dupa aia cureți chiuveta din bucătărie, nu invers!!! Logic, nu??? Ea deja s-a gândit la ordinea asta, prima dată o-ntrebi pe ea ce faci prima dată, nu te apuci tu după cum te taie mintea.

3. Că lucrurile se fac într-un anume fel, și felul ăla este exact opusul felului pe care aleg eu să-l fac. Pâinea se taie mai întâi în două și abia apoi se feliază, ceapa se curăță de la mustăți, nu de la coadă, iar cartofii… uite-te și tu cum i-ai depilat, trebuia să începi de la celălalt capăt!

Voi, ăștia, începători în ale căzniciei, băgați la cap! Și nu uitați nici că trebuie să vă cumpărați mașină de spălat vase, nici că femeile vă citesc ca pe-o carte deschisă, La Mulți Ani nouă, La Mulți Ani și vouă, dacă aveți cu cine bea șampanie neotrăvită la aniversări de genul ăsta, zic.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 15 comments

 1. alunelu Reply

  La mine sunt 19 ani vara asta, ceea ce va doresc si dvs. (eu scapam si de omor calificat, nu doar de viol), LA MULȚI ANI!

 2. marius Reply

  Hai la mulți ani!! it’s been 15′..de ce or vrea unii sa se plătească sa fie sa sadomasoificati…habar n-am,că în căsnicie e suficient sa chitesti prosopul diferit și vine apocalipsa..

 3. Ion ion romanul care nu face politica Reply

  La multi ani si la multe invataminte!

 4. Andor Reply

  Deci se cheama ca “ai cei 7 ani de acasa”…. Pana la 18 ani o sa tot inveti, dupa care o sa te descurci singur ! 🙂

 5. George Reply

  Se zice la mulți ani? Nu ai spus că e condamnare?!
  Să fiți fericiți și să vă iubiți mult! 😋

 6. Anonymous Reply

  fain fain fain!! la multi ani a mers la fix, noi azi avem 12 ani:)

 7. Shoric Reply

  Io nu ştiu ce o fi văzut femeia aia la tine că tare neîndemânatic pari a fi.

 8. Catrina Reply

  Faina nevasta ai daca te-a educat in 10 ani 😀 Noi am facut 30 anul trecut si inca nu stie ca intii duce gunoiul apoi schimba asternuturile🤔

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *