După ce o îmbraci cu răbdare asiatică o juma’ de oră, o scoți afară la aer, deși bate un vânticel de decembrie și e cam rece; dar o ferești cum poți, mai pe la un colț de clădire, mai pe după un copac, o mai pui un pic și la soare, succes! O oră mai târziu bifezi că și-a făcut plimbarea.

Apoi o duci în casă, o lași să te călărească, să-ți țopăie în cap, să zbiere, să se urce pe pervaz, pe taburet și pe scaunul de toaletă (nuuu, iubito, nu bem apa din WC!!!), o alergi prin tot apartamentul cu grijă să nu se pălească de uși prea tare, o mai gâdili și o obosești chicotind cu ea până o vezi că se întindeeeee… caaaascăăăăă… gata, în sfârșit, a obosit! Pot s-o culc!

Și o pui pe genunchi și o mai legeni, codrule, încă o jumătate bună de oră… e gata apoi, adoarme – vorba aia – ca un prunc.

Și apoi, peste vreo 3 ore, când mergi să te culci… te așteaptă spectacolul ăsta, domnișoara nu mai vrea deloc să doarmă, îi mere gura ceva de speriat și tu stai și te uiți la ea cu mâna la falcă și nu știi dacă să râzi ca prostu’ sau să te îngrijorezi că e trecut de ora 2 noaptea și tu trebuie să mergi la serviciu a doua zi dimineață.

Cam asta e treaba.

Play cu sonor, că de imagine n-am apucat să fac rost.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. Attila Reply

  Țucu-i fufletul de drăguță ce e 😀 Om rău, tu îi povestești de Orban, anticipate și euro.

  • Groparu Nemernic Reply

   Măcar a apucat să vadă aricii! E drept că atunci când era mai mică și nu-și dădea seama de diferența dintre spinoși și barba mea.

 2. Zev Reply

  Deci, Gro, macar castigi trei ore de liniste. Cu al meu era mai nasol, nu imi puteam imagina altfel copilu’ decat ca pe o mina. In sensul militar, nu valeajiuesc sau rosiamontan. Plimbat copilu’ in brate 30-45 min, cantat molcom la ureche (Gica Petrescu, ca altfel mai stiu numa’ texte Led Zep, AC/DC si Iron Maiden, nu prea merg). Dupa ce adormea, incercam sa il pun cu grija infinita in patutz. E, in clipa in care senzorul de presiune situat pe spatele lu’ copilu’ atingea salteaua, boom! Uaaaaa! Si ia-o de la capat:’ Du-ma acasa mai tramvai, du-ma, du-ma, ce mai stai….’. Daca nu l-a dus bloody tramvaiul ala pe Gica acasa, in interpretarea mea, de-atatea ori ca ma si mir de ce mai pleca de-acasa.

  • Groparu Nemernic Reply

   Hahaha, i-am cântat Gropăricii ”Calma” de Pedro Capo și ”Om bun, deschide-ne poarta” în primele 10 luni de viață de le visam noaptea :)))
   La primul am cântat mai golănești, ”Cause I got high” și alte blestemății sexomarxiste.

 3. un om Reply

  Mi s-o părut ca-ti Răspunde în ungurește!!!! Norocoșilor! Purtător de cuvânt cred că iese!!!

 4. costicămusulmanu Reply

  băi, mie mi-a plăcut răspunsul referitor la anticipate; clar, la obiect!
  mai are puțin de lucrat la educație financiară da’ e pe drumul cel bun…
  să fiți fericiți omiedeani!!!

 5. Shoric Reply

  de mici le turuie gura… n-ai spălat vasele, n-ai dat cu aspiratoru’, n-ai dus gunoiu 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *