Copii, vă scriu de la Cluj, uitați care e treaba: dacă vedeți în mediul său natural, prin Cluj sau Bonțida, vreun clujean care aduce fie și de departe a proprietar de apartament care dă o cameră-n chirie de festival, faceți cale-ntoarsă și fugiți cât vă țin picioarele în direcția opusă! Apoi camuflați-vă cumva, nu știu, ascundeți-vă prin toalete, prin farmaciile Catena sau pur și simplu refugiați-vă în munții Făgăraș.

De ce? Păi, proprietarii din Cluj umblă direct cu POS-ul la ei, când te văd că ești din alt oraș imediat îți golesc cardul, nici măcar nu mai e nevoie să stați la ei.

Hai, distracție plăcută.


Închiriez rezidență ultrafinisată, ultracentral în Cluj (sursă)

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

 1. Remus Reply

  Gropare, postura de narator men trasnpus in Bontzida siti, in care te pui este incorecta “Sfat pentru tinerii care vin la EC”.
  Ma, tu NU esti acolo in momentul vorbirii , deci nu poti zice “care vin” ca tu nu ii astepti acolo. Tu esti prin cluj/Grigorescu, departe de locul de desfasurare EC.
  Cel mult poti sa zici, pentru “tinerii care vor partikipa” la EC.
  Greu cu romana asta.

  Partikip!

 2. Andu YY Reply

  pai deja s-a inventat o scula , minuscula, cu pretentie de anti-pos, si le dai teapa alora cu posu hotz, pentru tu ca ai un card fals plin cu filme porno de desene animate japoneze 🙂 🙂 :-)))

 3. Shoric Reply

  Toată lumea se pregăteşte pentru EC. Am auzit că mulţi proprietari chiar şi-au pus faianţă şi gresie în buda din fundu curţii pentru domnişorii şi domnişoarele mai pretenţioase

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *