Și ajungem noi la Sibiu de Paște: capitală culturală europeană, sfântă născătoare de președinți de Facebook și de bloggeri de succes.

Eu de mult visam să ajung în Sibiu de Paște, pentru că de acolo poți pleca foarte ușor în satul Poenița, un cătun aflat la 50 de km, care mai are numai 15 locuitori (toți trecuți de 400 de ani), dar și nici măcar o pagină de Facebook. În satul ăsta io, odată, de Înviere, am pupat din greșeală candelabrul din biserică, într-un sfânt exces de evlavie.

candelabru biserica
A fost fost fără limbă, jur. După pusic, candelabrul mi-a făcut cu ochiul

Și, în sfânta noaptea de Înviere, ajung eu acolo pe la ora 23, ca să stau în picioare 3 ore ca să iau lumină (fiță de-a lu’ nievasta, deci n-am crâcnit). Și am asistat răbdător la slujbă și am așteptat să sosească și nașu’ Greuceanu, și el numa’ nu mai venea, că știa porcu’ că serviciul divin durează 17 ore și o venit numa’ pe la sfârșit, plin de evlavie ca o mironisiță, că doară nu-i prost să stea așa de mult în două picioare, ca un biped.

No.

Și intră nașu’ în biserică pe la ora 2, când deja mi se lungise gâtul de cât mă uitasem după el. Și pășește el în biserică de parcă era arhidiacon din ăla cu telefon roșu către Dumnezeu, cu atâta aroganță o pășit!

Și io am vrut să-i dau o lecție de umilință și să-i trag un bobârnac peste ureche, cum primesc la școală elevii tocilari; și dau să mă apropii de el și, când să-l execut, observ pe sacoul lui de Paște o mămăruță proaspăt trezită de temperatura mai blândă din biserică. Așa că mă opresc să o observ, pentru că mă pasionează canalul Animal Planet și pentru că orice este mai interesant decât slujba de Înviere, Doamne, iartă-mă!

Și mămăruța începe să exploreze, veselă, spatele lu’ nașu’.

Și observ că începe să urce către urechea lu’ nașu’, deci clar că Greuceanu urmează să zbiere ca o fetiță în plină slujbă când simte goanga în cap, și eu voi avea motiv să-l bobârnicesc în ureche, întru asentimentul preacinstiților enoriași!

Și mămăruța urcă, dar se oprește; și eu încep să-i comand mental să se bage în urechea lu’ nașu’, să se stabilească acolo și să-i facă caca în trompa lui Eustachio, ca să mă distrez.

Și mămăruța mă ascultă, și urcă iară în sus.

Și mai are un pic, și iar se oprește să cujete.

Io o îndemn iară, cu mintea mea mentalistă, să urce, altfel o strivesc de sacou. Mămăruțocidere.

Și mămăruța o ia ușor în dreapta; și apoi urcă iar.

Hai, fată, îi zic.

Fata aproape că ajunge pe guler, de unde mai are un centimetru până la pavilionul urechii externe. Haha, ce-o să mai râd!

Și atunci s-o săvârșit blasfemia și apostazia.

De nicăieri, trezit din toropeală de căldura din biserică și de feromonii de buburuză, un mămăruț mascul aterizează și el, de nicăieri, fix pe sacoul lu’ nașu’. Prima mămăruță, Coccinella septempunctata din aia ștoarfă, după cum urmează să vedeți, era în elitrele tradiționale de Paște, Hristos a înviat din morți: roșii cu puncte negre. Mămăruțul al doilea era, pesemne, din Africa (student la Stoma’, sau ceva, mă gândesc eu): era tăt-tăt negru-negru, dar și cu puncte galbene.

Și se suie africanul direct pe mămăruța noastră românească, și începe să-i tragă poziții din alea sexuale fără preludiu, fără șampanie și fără alte prostii, că aproape că le auzeam cum gem de plăcere în timpul sfintei liturghii! Practic, făceau un interracial pe sacoul de Paște a lu’ nașu’, ca-n cearșafurile de la Paris Hilton, și se tăvăleau ca ne-bu-ne-le. Și eu mă uitam siderat și învățam chestii noi despre sex! Incredibil, incredibil.

Treaba asta o durat cât o durat, poate câteva minute; apoi negrul din Africa cu pete galbene și-a isprăvit preacurvia, și-o șters penisul de sacoul lu’ nașu’ și și-o luat tălpășița să se laude la prieteni cu noua lui aventură; iar mămăruța românească, biata de ea, s-a luat și ea și s-o dus; probabil la terapie de cuplu, că suferea că nu s-o cununat vaca lui Dumnezeu cu vacul negru, dar și cu galben.

La plecare, una din cele două buburuze o buzuit pe lângă urechea nașului, care nașul s-o frecat numaidecât pe laterale; și, auzindu-mă cum chicoteam în spate, s-o întors și m-o văzut! Și o dat să vină către mine, să ne salutăm.

L-am oprit cu un gest scurt și ferm:
– Du-te-n penisul meu, bă Greucene, nici în sfânta noapte de Înviere nu te oprești din erezii, bă, las-o-n franzelă, tu chiar nu mai ai nici o șansă.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 13 comments

 1. ady Reply

  E 3 noaptea si nu pot sa dorm. Asa ca ma hlizesc citindu-ti aventurile.

 2. Groparu Nemernic Reply

  @ ady: bun. Apăi și ca somnifer pentru alții, și tăt nu-i rău să ai blog!
  @ Gigi: cu D mare, domnu’ Gigi, că ne citește și se supără!

 3. Marian S Reply

  Acuma, na, să fii atent ca naşu` să nu se eschiveze de la îndatoririle sale fireşti ci, dimpotrivă, să boteze mămăruţicile alea care or să apară peste o vreme. 😯
  Chiar aşa: 😆
  Câte mămăruţici face o mămăruţă?
  Cât durează gestaţia la mămăruţe?
  Mămăruţa ca mămăruţa, dar măruţa ce-i? 😛

 4. diana Reply

  Naşu’ fiind naş trebuia să le ofere condiţii şi cununie. Pe deasupra să le şi boteze corciturile de mămăruţe.

 5. diana Reply

  Oooo! Vezi??? Şi Marian gândeşte la fel. Eu mai puţin. Dacă aş fi citit comentariile…Nu mă făceam de cacao acum.

 6. ady Reply

  curat somnifer. am adormit la 2 minute dupa ce am inchis smartfonu’. 🙂

 7. boierul Reply

  Gropare , odata cu noile “esperiente” erotice acumulate pe seama sacoului lui nas-tu si cu osteneala mamarutei bastinase siluita la viteza de bursierul colorat, tin sa te informez ca culoarea telefonului scurt cu Dumnezeu , devine din ce in ce mai rosie cu cat inaintezi in varsta intocmai cum zice nevasta, no.
  Cat despre mamaruta , ca ne zisesi episodul fac si io o intrebare asa pentru Animal planet… si zic : au oarece idee de pozitia misionarului lighioanele astea sau o trasnesca asa ca plesneala noi la beutura ???

 8. just mac Reply

  de fapt nu era lugu-lugu, discutau si ele si prima mamaruta fiind surda, a doua ii soptea la ureche

 9. Adi Neagu Reply

  Mi s-o parut mie, gropare, ca tu erai in biserica la Poienita. Tot incercam sa le zic colegilor ca ‘asta-i groparu’ ‘… dar ei radeau ca daca zici de gropari in biserica, oamenii se gandesc ‘ad literam’, nicidecum nu mai ascultau cand le ziceam ca ‘e un blogger’.

  Eu am fost unul dintre aceia care ti-a facut urechile sa sangereze cu zgomotele noastre, din fata, de la strana.

  N-am mai apucat, dupa slujba, sa-ti cer un autograf, pe piele, in zone intime.

 10. Groparu Nemernic Reply

  @ Adi Neagu: ahahaaaa, ce tare, Adi! Băi, fain ați mai cântat, pe bune! Si mega respect ca ati venit la Poenita, chiar ne-ati oferit o experienta faina.

  Data viitoare musai sa vii sa-mi zici vreo două, mo, cu mult respect îți zic.

  La REvedere:)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *