După prima doză și după doza nievestei, am așteptat cu mare nerăbdare rapelul ăsta! Cu mare nerăbdare, încă de acum două săptămâni am făcut duș, m-am bărbierit și am tot așteptat.

Și azi m-am dus fuga-fuguța la niște doamne îmbrăcate în alb ca să mă înțepe, pentru că așa-s unii bloggeri de vârstă mijlocie, au fantezii cu femei în costum de naughty nurse care vântură prin mâini lucruri de penetrat.

Tura asta n-a mai fost coadă la intrare. Am urmat procedura standard, cu luat temperatura, semnat declarație, așteptat la medic să confirme că ești OK…

…și Doamnezmultam ca sunt totuși sănătos fizic; că înaintea mea stătuse o doamnă vreo 10 minute să îi tot explice medicului ce probleme de sănătate, alergii și psihoze avea. Și a fost urmată de un domn cam de vârsta mea, dar cu o paloare destul de ciudată pe pielea de pe față (atâta cât se vedea de mască).

Și cum stăteam eu acolo, zice doamna asistentă:
– Puteți intra după ce iese soția dvs. (era doamna aia care stătea de 10 minute)
– SOȚIA MEA? întreb eu. SOȚIA MEA E ACASĂ, CU COPIII! ȘTITI DVS. ALTCEVA?!?!?!

Râdem amândoi, apoi doamna continuă:
– Haha, ar fi o treabă, să veniți la vaccinare și sa plecați și cu soția altcuiva!
– Doamne ferește! zic; că eu am deja una, ce-o să mă fac eu după aia cu doua soacre?

Doamna asistentă râdea cu ochii și cu gura:
– Chiar, exact, Doamne ferește să vă treziți cu două soacre, haha!
– Deși… hmmm, zic eu, depinde foarte mult cât de bine gătesc soacrele, știți cum zic? Că dacă-s bucătărese bune…

Râdem amândoi.

Îmi vine rândul la medicul care îți controlează declarația. Știți ce mi-o spus domnul medic?!?!?! M-a rugat să nu consum alcool în aceeași seară!

Apoi îmi vine rândul la inoculare, iar doamna medic doctor îmi zice:
– S-ar putea să simțiți o durere mică.
– Haha, să fiți dvs. sănătoasă, sunt însurat de 11 ani de zile, durerea nu mă mai sperie!

Și-am râs și cu doamna doctor medic și a fost bine, doamna m-a înțepat, eu am zbierat și a fost bine.


Tricoul meu cu Che Gropaira, de la o glumă mai veche de-a mea

Și acuma vă zic că e foarte bine că primim vaccinul cu cipul ăla în brat, că eu am văzut niște episoade din Dosarele X în care extratereștrii inoculau niște cipuri într-o cu totul și cu totul altă parte a corpului, nici nu vreau să vă detailez care.

Și am ieșit afară și am văzut alți cetățeni cum așteptau la rând să primească vaccinul; și nu m-am abținut și m-am prefăcut că mă țin de braț și că suspin de durere, ba chiar am și șchiopătat nițel.

Dar știți care e cea mai tare fază? Și asta nici măcar nu e glumă? Vă jur, am ajuns acasă și nevastă-mea a găsit eticheta asta pe geaca mea. Jur pe roșu, repet, nu e glumă, acum chiar nu mai știu la ce să mă aștept, că locuri de băgat stick-uri USB nu sunt la mine-n corp, și vă jur că cipul l-am primit în braț, nu acolo unde îl bagă extratereștrii din Dosarele X.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 15 comments

 1. Nemuțumitu' Reply

  Vezi de ce fuge lumea de AstraZeneca? Aștia au rămas tot cu USB. O fi el 2.0, da’ tot usb e.

 2. Bubu Reply

  Gropare, am vorbit io la centrul de cipuri si zice ca fix acolo o sa trebuiasca introdus stick-ul. Si tinut vreo 2 zile sa-si faca cipul update. Da’ o sa faca webinar gratuit cu Jenna Jameson, nu va lasa chiar asa fara pregatire teoretica .

 3. mac gregor Reply

  Tricourile cu Che Guevara sunt cam ca si tricourile cu Heinrich Himmler. Amandoi au condus lagare de concentrare, cu deosebirea ca tovarasul Che omora oameni cu mainile proprii.

  “Tengo que confesarte, papá, que en ese momento descubrí que realmente me gusta matar”, scria el dupa a 14-a crima.

 4. Bubu Reply

  Oops. Se pare ca am lacune serioase. Va trebui sa iau din nou manualul in mana. 😛

   • Zev

    Gro are dreptate. Che a fost din categoria SS-Oberfueher Dirlewanger, a ucis cu mainile lui civili. Restul inclusiv tricourile a fost propaganda. Cand s-a scos filmul Motorcycle Diaries, Ex- PM NZ, Ex Director UNDP, Rt Hon Helen Clark a spus a a fost ‘misty eyed’ urmarind filmul. Am zis ca mai bine sar balta, tre’ sa aiba si socialismul de caviar si sauvignon o limita.

  • Attila Reply

   Drept că nu l-ai pune în același registru, nici măcar nu sunt de același calibru. Ce a făcut Himmler a ținut doar un deceniu și un pic. Ce a făcut Che and Co., ține de mai bine de 70 de ani și mai e și comercial cu priză la public 😀

   • santamanta

    Una e Pablo escobar, alta holocaust. Iar adolf a fost vegan….si ceasca oltean

 5. Eu Reply

  2.0? Nici cipurile nu mai sunt ce-au fost. Mie, care am +fo 10 ani mi-o fi pus un port COM, sa treaca o juma’ de zi pana imi trimite Bill comenzile. In stilu’ asta, pana se incarca toate, le-am si uitat pe primele…

  • Attila Reply

   Tanti asistentă a ținut musai să mă asigure că nu e nici un cip în vaccin și era tare surprinsă de dezamăgirea mea. Am înțeles sărumâna, 5G nu e, familie mare, remunerație mică, nu încape în buget. Dar măcar un 4G? Nici? 3G+ ?

   Plm. Nici conspirațiile mondiale ale ocultei nu mai sunt ce au fost.

   • Zev

    Attila, la starea bugetului cel mult puteai spera la o lampa de TV alb-negru, un PL500 sau ceva.

 6. andu yy Reply

  ”și nu m-am abținut și m-am prefăcut că mă țin de braț și că suspin de durere, ba chiar am și șchiopătat nițel.”
  Bravo, așa le trebuie 🙂 🙂 🙂

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *