Unul din fetișurile mele nesexuale, care-s infinit mai puține decât alea sexuale (sunt Scorpion, zodie ultrasexuală, și vă rog frumos să credeți în horoscop la faza asta ca să nu par un pervers), a fost mereu să am…

…o blană de miel sub poponeață.

Blană de miel, dar fără miel: deci nu chiar un nivel nașpa de perversiune.

Un pat, întuneric și tu, cum ar zice Păunescu, pentru mine ar fi un scaun erconomic, fundul meu și o blană de miel între mine și el.

Și mi-am îndeplinit într-o bună zi visul meu fierbinte (celelalte perversiuni au pufnit nemulțumite): am găsit nu mai știu pe unde o asemenea blăniță, pe care mi-am și cumpărat-o (sau am primit-o de la un traficant?) și vă rog frumos, dacă sunteți cu drepturile animalelor, să nu vă atacați, nu dați în fetișurile bloggerului.

Și după vreo 3-4 săptămâni de carantină și lucrat de acasă în scaunul meu luat ffff proaspăt de la Jysk, blana aia a-nceput să pută. Fratele meu, deci să pută pute a zeamă de levigat din depozitul unde francezii aruncă brânza putrezită refuzată de somalezi; a îmbâcseală de ierbivor mare mort într-o cutie de lemn uitată la soare; și chiar a pempărs de pui de extraterestru (că de pe planeta asta nu aveau cum să fie) hrănit cu zeamă de urzici. Și dacă știți cum miroase zeama de urzici folosită în agricultura ecologică, apoi știți despre ce vorbesc.

Deci, mai pe românește: blana aia duhnea destul de inacceptabil.

Și cum de la covidcriză lucrez într-un balcon închis unde mi-am amenajat biroul, nevoia de oxigen și de supraviețuire a fost mai puternică decât fetișul. Și a trebuit să decid să renunț la blana mea de miel (sau poate chiar de mială, dacă e să fiu politically correct) (dacă ar fi fost blană de electrocasnice, s-ar fi numit blană de Miele, hehe).

De-aia, domnule Ghiță, când te văd la TV că te lăfăi pe blana aia de țigaie sau bârsană sau țurcană fără a părea că este deloc deranjat de aromă: domnule, respect suprem, domnule, că nu știu cu ce șampon anti-mătreață îți speli mioarele.


Legenda spune că de fiecare dată când Ghiță mulge un Samsung A10, ies 4 Samsung A6 mai mici (captură de aici)

Și acum caut cui să fac blana aia cadou, tot vânez să văd ce prieten de-al meu e cu conspirațiile ca să-i spun că-l ferește de 5G. Aș da-o gratis pe blog, dar nu recomand să o folosiți ca să faceți sex pe ea în fața șemineului cu persoane vii.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. Attila Reply

  Ehem. Adică după ce ți-ai purtat posteriorul gropăresc pe blană, zici că blana e de vină pentru miasme?

 2. costicămusulmanu Reply

  boss, cre’că ești conștient că deși plătești dările pintru blog, acesta nu-ți aparține, da?
  astea fiind elucidate, dă-mi voie să-mi iesprim nemulțumirea; cu privire la ciobanu’ ghitză, care, în opinia mea, reprezintă chintesența caracterului duplicitar al poporului român; da, ok, prima me muiere o fo’ o fimeii bunî, mni-o dat prunci ș-o îndurat sărăcie șî nacaz da’ io-ti ci silicoani i-am pus la asta noauî!!!
  neîntrecută mîrlănia lu’ ghitză (măcar omu’ are scuza celor 8 clase) decît de autosuficiența semnatarului contractului inițial din partea vodafone (client da’ nu fan), pe care nu l-a dus mintea să pună o clauză de genul “ghitză, dacî fo’ datî în viața ta, semnezi cu concurența sau cu oricine altcineva, fără acordul nostru, ne datorezi un catralion de ieuroi, zăci mii di oi șî rinichii tăi și-ai nevesti-tii”…sper ca ăsta să nu mai lucre în veci într-un post de decizie…
  hai pa, și scuze…
  mă duc pe blog la andu, unde l-am mușcat de cur mai devreme pe președinte, să-l mai mușc o dată…

  • Groparu Nemernic Reply

   Bietul Ghiță a avut exact traiul omului simplu care s-a trezit vedetă peste noapte, a pus premierul României din perioada aia o poză cu el și s-a trezit fără contract. Cine să-i spună cum să se comporte, ce agenție de PR? Alea costă bani; iar banii de la companiile de telefonie nu au miros.

 3. Shoric Reply

  Io am impresia că vrei să vinzi blana de mială cum a făcut Porta lu’ Sven Hassel cu blana lui plină de pureci la care pofteau toţi ofiţerii :))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *