L-ați auzit pe domnul președinte, da? Că nu se mai merge la școală anul ăsta?

Și ați auzit și de ordinul ăla de ministru al educației? Care, după ce a stat cu deștu-n nas două luni de pandemie, dintr-o dată v-a făcut vinovați de crimă împotrivă umanității și de genocid dacă nu asigurați copiilor școlari mijloace digitale de învățare de pe o zi pe alta, da? În țara în care salariul mediu este de 600 EUR, da? Și unde o pensie specială medie este de vreo 3800EUR lei, da?

Mno, dacă până acum nu i-ați cumpărat copilului calculator și nu aveți buget cât pentru o Tesla, vă recomand o firmă din Cluj care aduce sisteme second de dincolo, le testează și le vinde cu tot cu sistem de operare și garanție: KOD Computers. Am cumpărat vreo două sisteme de la ei acum o mie de ani (în 2003), au fost super profi atunci, și faptul că încă rezistă pe piață îmi arată că sunt de încredere. Încercați-i aici: site  |  Facebook.

Și dacă aveți recomandări de firme care fac același lucru, le puteți pune aici în comentarii.

Și dacă tot le luați PC, poate-i învățați și niște jocuri adevărate, nu prostii.


PS: Mă uit la fiu-meu cum face ore de la distanță, îi văd pe colegii lui cum ridică mâinile sus să răspundă în fața camerei web, scumpicii de ei, și mă gândesc ce față vor face când îi veți învăța să-și blocheze calculatorul când merg la baie.

LE: Bloggerul nepereche a scris și el un articol mai detaliat.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. adi br Reply

  Am luat un monitor CRT de la KOD cand eram la facultate, și l-am hămălit cu “pe josu'” și cu busu’ până în Observator, din rațiuni economice (și monitorul, și transportul). Greu binișor, că am luat un monitor cu diagonala generoasa pentru vremurile alea (la diagonala nu m-am zgarcit :-p). Mno si năcaz, după vreo 2 luni n-o mai vrut a porni. L-am luat iar in brate si ”fuga” cu el inapoi la KOD, care mi l-au schimbat pe loc cu unul similar, fara nicio discutie. Și al doilea o ținut ani buni, până am trecut la LCD, și și ulterior, că l-am făcut cadou cuiva.
  Acuma am un desktop luat de vreo 5 ani second de la Pro-DT ( http://www.pro-dt.ro/ ), i-am mai trântit niște RAMi și un SSD și l-am făcut rachetă. Am luat de la ei si laptopuri pentru parinti și socri, multumiti.

 2. Attila Reply

  Gropare, amu tu știi cu ce mă ocup, din Cluj aș cumpăra second doar de la Kod, Cornel e super de treabă, dacă vede că ai o nevoie, nu te lasă până nu îți găsește o soluție.

  Altă sursă demnă de luat în considerare este pchouse.ro (Multiplan), și ei se ocupă de partea asta din anii 90.

  • Groparu Nemernic Reply

   Mă bucur că a rămas la fel de profi Cornel 🙂
   PS: Spotted beautiful girl de două ori deja în ultimele trei săptămâni, s-a aciuat la vecinul sub balcon că sunt mai multe bălării, e sănătoasă și-și vede de treabă, poze pe privat dacă trebe.

  • Groparu Nemernic Reply

   Este ffff periculos, provoacă dependență.
   Heroes III WOG (In the Wake of Gods).
   Vezi pe gog.com sau origin.com sau chiar steam, că nu te pot îndruma către filelist.

   • Attila

    Vezi că locul acela spre care nu poți îndruma, și-a schimbat url-ul din .ro în .io 😛

 3. Andu YY Reply

  prima data cand o sa bem o bere o sa te intreb daca baietii astia au si baterii pt aifon.
  aici sunt dar costa de te rupe, ca si alea pentru ceasuri, de aia imi schimb la Bucuresti pt ceas, dar pt tel inc nu am avut nevoie

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *