Prima dată când am plecat aiurea și nu mi-am blocat calculatorul, drăguții mei colegi s-au gândit să facă o glumiță; așa că mi-au pus un wallpaper cu ceva super-erou din ăla cu chiloțeii strânși pe fese, într-o postură fără echivoc (te ducea cu gândul imediat la ante-penetrare). Nu o public, pentru că era cu inorogi din ăia unicorni și multe, multe curcubee.

A doua oară a fost de-a dreptul o poză cu Justin Bieber. Genul programului: ultra-gay.

Atâta era wallpaper-ul de gay wallpaper-ul că, atunci când reveneam din Cipru și am deschis laptopul să scriu postarea aia cu pescuitul la ton, o fetiță care venea de la baie mi-o văzut ecranul și era să leșine de emoție; așa s-a înecat cu salivă, biata, că era să aterizăm de urgență-n Siria să nu moară.

Și… azi, venind de la băiță (unde fusesem plecam cu niște treburi misterioase), am găsit asta pe monitor.

Dap.

Pentru numele lui Muhammad Ali, puneți-vă computerul pe Lock când plecați 2 minute! Am pățit-o eu ca să n-o mai pățiți și voi.

Ce să zic, sper să se termine cu hărțuirea asta a heterosexualilor profund lezbieni.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. Alina Reply

  Eu, intr-un acces de nebunie subita, am trimis mail la toata echipa si m-am oferit sa le fac cinste cu pizza cu o zi inainte de leafa. M-am lecuit pe veci.

 2. Nemultumitu' Reply

  Acum vreo cativa ani am anuntat familia si toti prietenii unui coleg ce-si lasase calculatorul deschis ca tocmai a castigat j-de mii de euro la loto si da mare chef.

 3. CSB Reply

  La noi in firma se pun porneturi full screen si se da lock. Nu uiti a doua oara… Si cum trainingul asta se intampla de obicei in primele zile dupa angajare, suntem super safe 🙂 . Mai are si avantajul ca daca afli cine a pus pornachele, inveti lucruri noi despre colegi, ceea ce e un soi de socializare.

 4. Bula Reply

  Farsa si mai si:
  schimbata si parola pentru lock, sa fie chiiar numele (l)userului 🙂
  Daca o ghiceste, sa primeasca plusul pe “masa”, pe interesul lui/ei, ca rasplata 😉

 5. InfraSun Reply

  Clasice! :)) La mine la birou se faceau totusi glumite mai inocente, gen se schimba pozitia ecranului cu tastele shift+sageti.

 6. Bubu Reply

  Ultima oara mi-am suprins seful. Mare fan de fotbal. Echipa lui pierduse vreo doua meciuri cu ceva scor astronomic. A primit simbolul echipei adverse si mesajul ‘never forget’. 😀 (A trebuit sa apelez la ceva ajutor ca eu sunt pe langa cu fotbalul.)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *