Știți că nu există profesori de germană și de franceză întregi la intelect? Că toți au câte o gogoriță care-i face speciali și cu nevoi speciale? Așa este, asta vi-o spune un profesor de limba franceză!

Ce pot însă să vă zic este că cel mai bun, tipicar, pasionat, obsedat de perfecțiune și serios (pe probatea!) din branșa asta este prietenul meu Edy. Vorbitor nativ de germană, maghiară și română (pentru asta îl și urăsc un pic, sincer să fiu, că nu am cum să mă mai dau eu plurilingvist în comparație cu multietnici din ăștia, oricât m-aș lupta!), fost lector de germană, băi, ce mai, e pasionat și tipicar și rău de bun! Nu știu dacă este și pasional, că nu suntem chiar așa de buni prieteni.

Așa că, dacă aveți nevoie de traduceri/interpretări/cursuri de limba germană, apăi apelați la Edmond Nawrotzky-Török. Mai pe românește, Edy. Aici, pe site-ul lui.

Mno.

Iar acum, cu voia dvs., Groparu se duce să se-nmoaie în mareea neagră, de unde va reveni cu povești noi, dar la fel de plictisitoare ca întreg site-ul său de blogger!

 

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

  1. petrescs Reply

    Allez-y, monsieur, aia cu “vi-o” era o licenta po(i)etica, n’est ce pas? 🙂
    (grammar nazi hat off)

  2. CSB Reply

    Lasa marea neagra, ui ce scrie in coltu din stanga jos al pozei !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *