Aman, aman! Viitoarea rețea mondială de Turkish cuisine, Calif, vine să vă hrănească la Untold, ca să aveți putere să duceți mai departe revoluția sacră a lui Mustafa Kemal Atatürk! Deja dictatorul Erdogan a protestat și a cerut interzicerea festivalului pentru că e gelos pe burțile voastre, guleniști mici și untolzi ce sunteți.

Recomandarea mea cât se poate de sinceră: vânați standul Calif de la Untold de pac-ar fi avion de vânătoare rusesc care tocmai v-a violat spațul aerian și doborîți direct în burtică tot au ei pe acolo, pentru că e foarte halal, și apoi sigur îmi veți zice teşekkür ederim, aferim, Gropare, Allah să te binecuvinteze, Doamne-ajută!

PS: Cam din estea fac califii, numa’ de din estea se țin:

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 3 comments

 1. neamtzschantz Reply

  mincarea turceasca e delicioasa, numa ca calif astia au o paleta foarte mica din ce e mincarea turceasca. bucataria turceasca e destul de vasta.
  inghetata turceasca e o tzira cam prea dulce si se intinde ca guma de mestecat, e o halvitza mai fluida si rece daca e facuta traditional. ii zice marasdondurmasi.
  misto.

 2. Groparu Nemernic Reply

  @ neamtzschantz: mai bine o paletă parțial completă de papa pe care o poți acoperi cu succes decât un meniu de 600 de chestii din care mereu ți se învechește câte un ingredient – zic eu, cu experiența mea vastă de fast-food-ist profes-ion-ist.
  Da’ de berea Efes de ce nu zici nimic?

 3. neamtzschantz Reply

  efes am baut numai in romania de vreo doua ori. mi-a placut. este si la noi in unele magazine, da cine naiba cumpara bere turceasca aici cind ai atitea sorturi de germana.
  cu fast-food ai dreptate, m-am uitat pe site-ul lor si am crezut ca au si un lant de restaurante, nu m.am prins ca e “doar” fast-food.
  e un mare cartier turcesc intr-un oras foarte apropiat si merg citeodata sa maninc acolo. foarte buna mincarea. apropos, aici nu se serveste bautura alcoolica in restaurantele turcesti frecventate cu predilectie de turci cum sint alea in care maninc eu citeodata. deci nu e efes acol.
  da acuma ca spui poate cumpar un 6-er pack sa vad cum mi se mai pare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *