Ce ar fi zis românii dacă am fi descoperit BCA-ul încă din zorii existenței noastre pe aceste meleaguri – adică de acum 400 de miliarde de ani, conform lui Pavel Coruț?

1. Un Hatzegozaur: ”Dacă mai râde Stegozaurul de mine că-s mic, mă sui pe un BCA și-i pârlesc una! Păi ce-s io aici, iguanodonul clasei?!”

2. Primul Neanderthal român: ”Băieți, eu nu mai am loc de urșii ăștia de peșteră. Eu mă mut într-un duplex de BCA, pa, mă văd la primăvară cu cei scăpați nemâncați, poate batem niște Cro-Magnoni!”

3. Sculptorul raionului Hamangia: ”Poftiți, luați loc pe acest bloc de BCA în timp ce vă fac un selfie de lut!”

4. Herodot, despre daci: ”Cei mai viteji și cu pereți drepți dintre traci!”

5. Traian: ”Apolodor! Era vorba să construiești podul ăla în 2 ani, nu în 4 luni! Amu dacă ne invadază dacii pe noi? Pe Jupiter, parcă ai fi germanic, zău așa!” (Cuvântul sponsorului: sper că nici unul din cititorii tăi, Gropare, nu se va apuca să-și construiască pod din BCA, da? Folosiți BCA numai pentru case mai ieftine, sănătoase, călduroase iarna și răcoroase vara!).

6. Împăratul Aurelian: ”La naiba, tot BCA-ul din imperiu a fost consumat de Hadrian pentru zidul ăla cretin din Britannia… oșteni, ne retragem la sud de Dunăre!”

7. Glad, Gelu, Menumorut: ”N-are rost să construim cetăți prea solide de BCA, sigur nu ne vor ataca ungurii.”

8. Roland Borșa, învingătorul mongolilor (nota Groparului: de ăsta n-ați auzit, că nu se studiază la școală!): ”Naiba să-i ia pe tătarii ăștia ai lui Ginghis Han, că dacă aveau case de BCA, ca oamenii, nu mai mureau de frig în iurtele alea ale lor, să vină călare peste noi!”

9. Vlad Țepeș: ”Vreau o cetate bine izolată fonic, de BCA, că nu pot dormi noaptea de cât mai zbiară turcii ăștia trași în țeapă!”

10. Mircea cel Bătrân: ”Vreau o cetate bine izolată termic, de BCA, că mă cam dor șalele de la frig de la o vârstă!”

11. Cronicarul lui Mihai Viteazu: ”La Neajlov, Michaiu Bravu op avut victorie mai ușoară ca zădirea unei case de BCA…”

12. Tudor Vladimirescu: ”Voi, băieții, țunteți greți? De la Eteria, da? Ia dzițeți după mine: BCA! BCA! Cum ai zis, mă? Be-țe-a? AHAHAHAAAA…”

13. Ferdinand I: ”În sfârșit, vom fi o singură țară, solidă și puternică ca un bloc unitar de BCA!”

14. Carol al II-lea: ”Aghiotant, îmi iau foc chiloții când o văd pe Zizi Lambrino, pe principesa Elena, pe Magda Lupescu, pe Maria Martini și pe orice altă femeie!!!!” ”Sire, voi da comandă pentru lenjerie intimă de BCA, este incombustibil (nota Groparului: știați cuvântul ăsta?), veți fi în siguranță…”

15. Un polonez: ”Sobieski, boss, nu pot să sparg frumusețe de zid de BCA, uite ce bine e construit, mai dă-i în sărăcie pe plăieșii ăștia și haidem să mergem înapoi acasă, și așa ne invadează nemții în vreo 2-300 de ani!”

16. Brâncuși: ”BCA e al tău!”

17. Satana, pe un mal frumos: ”M-am săturat de mănăstirea asta, bezmeticul ăsta de Manole ridică într-o oră ce-mi ia mie toată noaptea să dărâm… eu renunț!”

18. Zmeul: ”Blesteme! Făt-Frumos a aruncat în spate bucata de BCA, n-am cum să dărâm zidul ăsta!”

19. Miorița: ”Serios? Ai stână de BCA și ți-e frică că ți-o sparg ceilalți ciobani? Dude, ești pe bune?”

Pe site-ul Macon Deva, producător român de BCA românesc cu ingrediente românești și forță de muncă românească, puteți afla mai multe despre – țineți-vă bine – beton celular autoclavizat, zis și BCA. Doamne, dă-vă și bani să vă faceți toți case!

Macon 5
Măcar la fel de mare ca asta. Să-nchiriați ce nu vă trebuie și să trăiți din chirie, ca boșii!

PS: Și salvați-vă viețile de sfaturile meșterilor care par că știu totul, dar nu știu nimic. Lucrați cu profesioniști. Și fără BCA la poduri, ne-am înțeles?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *