Este ora 23:09, sunt 27 de grade la Mamaia (feels like 80 de grade Fahreheit!) și mă trezesc acoperit de sudori (sudorilor! mereți și sudați oarece!). Și mă gândesc plin de drag la pâraiele noastre reci și la umbra munților mei din Ardeal care ne-au apărat atâția ani de vicisitudinile istoriei – gepizi, cumani, țarate bulgare, dar nu și de untolzi.

Și, pentru că și la Cluj zilele astea sunt de foc din cauză de #Untold, Groparu vă recomandă ca, dacă sunteți fani PokemonGo (nu râdeți! Nu joc încă, dar sunt fan!), să faceți o vizită la standul Rexona.

Standul Rexona

Pentru niște pokemoni rarissimi.

Rexona va activa zone cu lures prin zona Untold, dar doar vreo 4 ore pe zi, pentru că nu mergeți la festival numai ca să aghețați pokemoni(țe)! Între 14:00 la 18:00, cam așa, deci fiți vigilenți, dușmanul veghează! Cu ocazia asta, vedeți și voi orașul între chefuieli. Și unde vedeți un semn cu Rexona, acolo sigur există o momeală. Dacă ajungeți prin zonă, faceți o poză și duceți vestea mai departe folosind #rexonaromania. De jmekerie.

Și-apăi, dacă aghețați pokemonii eștia rari și apoi nu mai aghețați nimic cu fraze gen ”gajica, fii antenă ce pokemoni din eștia rari am aghețat!”, apăi nu mai ai nici o șansă, vă puteți face liniștiți bloggeri, pe bune.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 3 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *