– Fii atentă că o venit secolul 21 și în TVR! zic.
– Adică?
– S-o schimbat formatul milenar al emisiunii de dimineață!!!!

Emisiunea de dimineață de la TVR e cam singura la care mai priponim telecomanda: la ProTV au grijă să strecoare și violuri și crime, ca să-ncepi ziua fericit că nu ți-o dat nimeni foc la mașină, iar la Antene aleg să nu-mi prea petrec timpul cu Răzvan&Dani, din motive de trustul din care fac parte.

Așa că rămânem pe TVR, pentru că sunt știri locale fără vedetisme și pentru că-mi place la nebunie de Antonio Miclea, singurul reporter din țară care zice ”o fost”, ”o făcut”.


Antonio, fa caldo! (sursă poză)

– Ce format s-o schimbat? zice nievasta.
– Păi acum, în loc să fie numai știri, au adus și prezentatori care zici că stau la o șuetă ca și cum n-ar avea servici, parcă s-au trezit toți în aceeași încăpere sâmbătă dimineața după o petrecere cu stripperițe, și acum beau cafeaua și recapitulează cine ce a făcut azi-noapte înainte.
– Mno! zice nievasta.
– Și uite, acuma platoul seamănă cu un salon de crâșmă cu bucătărie, au o tanti din aia care bagă la tigaie nu știu ce mic dejun din ăla, locul femeii e la cratiță.
– Gătește cineva?
– Da, și uite, au prezentator îmbrăcat în treling! Modern, nu ne știm noi cu din astea cu toalete de vedete!

– No, așa ceva… zice nievasta. Și fii atent!!!
– Ce?
– Fii atent la prezentatoare ce decolteu are! Așa ceva…
– Hei! strig eu, revoltat. DECOLTEUL ĂLA E ABSOLUT NECESAR!!!

Nu s-o supărat pe mine, incredibil.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 9 comments

 1. O tanti de la TV... dar fără decolteu Reply

  Reclamă plătită de… 🤣de… 🤣de… TVR? 🤣😂🤣 Ioi, domnu’ sau doamna Anonim, ce glumă bună! De ceva timp nu am mai râs așa bine… Cât despre Antonio, domnu’ Groparu, și aici devin foarte serioasă, este unul dintre cei mai buni reporteri (really) și foarte simpatic…Rar mai vezi tineri așa dedicați meseriei, mai ales în superficialitatea zilelor noastre… Dar faza că postarea ar fi reclamă, tot e cea mai bună glumă la postarea asta 😂 (sorry, domnu ‘Groparu, dar nenea Anonim O FOST mai bun, de data asta, te-O întrecut 😘) Cât despre restul, nu mă pronunț, că nu urmăresc nimnic la TV, dar nimnic…

 2. Remus Reply

  mai exista TeVeRe?
  nic nu stiu unde e in grila de programe.

  un lucru apreciez la stirile sportive de la Radio Romania. Bai is cele mai tari, complexe si documentate stiri. M I S T O

  P.S. la pariu ca le inregistreaza pe banda de magnetofon.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *