Un.Fuckin.Believable! Coaliţia Secretă Pentru Anihilarea Planetei Şi Predarea Forţelor Galaxiei Către Cel De Al Nouălea Cerc Satanic Nu Doarme!!!!!

Feriţi-vă Copiii! Vin Vremuri Tulburi!!!! Stiam eu ca papa ăla e Lord Sith şi că Star Wars a fost făcut numai ca să ne prevină!!!!!

https://vremuritulburi.wordpress.com/2014/06/19/persoane-de-rang-inalt-din-europa-se-distreaza-vanand-si-omorand-copii-dezbracati/

PS: când vă mai simţiţi în siguranţă în România, gândiţi-vă la cei 4000 de oameni cu acces la Internet care au dat Like acestui articol.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. duoamna raluca Reply

  este foarte adevarat. dar nu sunt satanisti, sunt reptilieni. totul face parte din lupta inter-stelara de preluare a planetei de la gorilieni.

 2. Teodor Voica Reply

  “Doi bloggeri like this”, ati vazut? Sunt printre noi. Bloggerii.

 3. Dragos Reply

  de-aia e bine ca nu doare imbecilitatea. si nici pe net nu il doare sa suporte orice.

 4. adi Reply

  @duoamna raluca,

  ce dor mi-ati facut de Lorin Fortuna. Chiar acum o sa-i caut blogul, intru sa vad ce a mai scris. Oare Udrea a serpiliana sau reptiliana?

 5. Bobita Reply

  Gropare..poate aflii si ce o fumat tipul care o scris articolul ,,ca vreau si eu sa fumez…. ca sa pot pescui unicorni 🙂

 6. unMoldovean Reply

  Au fost facute publice de catre cine ? 10 copii (sa zicem) au fost drogati si asasinati, iar 5 au fost eliberati asa de chestie. “Mergeti ma si povestiti ce ati vazut aici ! ” Exista ei masoni, organizatii si plm, si pentru manipulare, ca sa ne distraga atentia, fac cate un pulete de asta sa scrie kkturi pe blog. app nu am reusit sa citesc mai mult de un sfert din text. am fost coplesit de arta de a fi tampit in scriere si de analfabetism ! Gropare, parerea mea e ca trebuia sa specifici ca idiotul ala nu trebuie luat in seama, sau ca trebuie luat la … misto !

 7. traffik Reply

  Am vazut si eu filmul asta. Ii zicea Hunger Games 1,2,3,n si dupa ce copiii au mai crescut s-a chemat Hard Target. Da’ eu nu am reusit sa-mi dau seama ce sunt alea persoane de rang inalt. Ponta pare destul de inalt, in comparatie cu Leana Udrea.

 8. ady Reply

  Cred ca omu’ a citit “la capcaunii veseli” (au bonheur des ogres) de daniel pennac si apoi a visat urat.
  Astfel de oameni sunt in libertate? Incepe sa fie periculos sa iesi din casa.

 9. Pentru zona gri a prostiei Reply

  Bășcălia nu sterge crimele făcute de aceste ”elite”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *