Am avut plăcerea, vinerea trecută, să congelez la deschiderea TIFF de anul ăsta.
IMG_9451
Se vede, din cât de mov este fundalul, ce frig violet era

Plăcere, pentru că mie-mi place frigul; și am și văzut două chestii de excepție!

Primo, un spectacol cu niște căluți de hârtie din aia creponată, de o rămas toată audiența ca la o extracție de molari de minte! Unii și acuma au rămas așa, pentru că ardelenii nu-și revin prea curând din extracții (de exemplu, dacă extragi un ardelean din mediul lui natural, tot ardelean rămâne!).

Și secundo, am văzut un film atâta de bine scris, produs și regizat, că și acuma sunt verde de invidie – vă zic asta cinstit și creștinește, cu mâna pe inimă; filmul se numește Wild Tales (Relatos salvajes) și, dacă apucați să-l vedeți în viața asta, apăi faceți-vă un hatâr și apoi mulțumiți Groparului pentru recomandare! Că s-o râs la el în aer liber, de zici că dăduseră rușii cu gaz ilariant. Și eu cu siguranță că-l voi vota la Premiul Publicului – în caz că nu știați, premiu oferit, tradițional, de Mastercard, partenerul TIFF-ului de 9 ani.

Apropos de Mastercard, urmează mesajul sponsorului: cu cardul Mastercard sau Maestro contactless poți efectua plăți de până la 100 de lei mai rapid, fără să semnezi nimic și fără să-l bagi nicăieri (!), pentru că este contactless. Adică îl vânturi prin fața cititorului… și gata! Aplicabil și la cumpărat bilete pentru TIFF de la la Casa TIFF, TIFF Lounge TIFF și de la Piața Unirii TIFF! Și de la Cinema Florin Piersic TIFF…
FullSizeRender
MasterCiocoflender

…și la cinema Victoria TIFF…
FullSizeRender_1

…și de la TIFF TIFF. Mai mult, la orice plată contactless cu Mastercard, primești și un voucher de bilet gratis, indiferent de valoarea tranzactiei, pe care-l poți folosi să vezi un film. Unde să-l vezi? La TIFF!

Totul până pe 7 iunie, anul ăsta, când se încheie cea de-a XIV-a ediție.

PS: În ambele poze de mai sus aș fi putut să fac plata de la distanță, fără contact, dar am ținut morțiș să le antrenez pe fete cu pus mâna pe cardul bărbatului, pentru că se vor mărita și ele și asta le va fi una din marile plăceri ale vieții. Credeți-mă pe cuvânt: știu.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *