Unguri barbari, aţi făcut ultima greşeală fatală, de acum aţi cam belit-o! Soacră-mea o invocat împtriva voastră vreo 7 plăgi, plus buzduganul lui Arsenie Boca.

Nu pentru că nu vă gândiţi decât la cum să ne daţi nouă, români verde-absint, peste bucuţe cu joarda.

Nu pentru că l-aţi votat ca blambecii pe Viktor Orban, acest Adrian Severin corcit cu Mircea Geoană, care o făcut tot ca să pună botniţă presei şi să vă termine democraţia.

Nu pentru că v-aţi ridicat peste tot chip cioplit după criminalii de răzoi horthyşti.

Nici pentru că vă băgaţi ca musca verde-n lapte şi susţineţi independenţa şi autonomia ţinutului sequoiesc, deşi şansele de a reuşi sunt mai mici de zero, şi asta numa’ aşa, ca să băgaţi zâzanie între secui şi tradiţionalii lor duşmani, oltenii.

Şi nici pentru că singura voastră ocupaţie, cât e ziua de lungă, este să NU învăţaţi limba română, se ştie doar că asta faceţi 24 de ore din 24.

Sau că refuzaţi să ne vindeţi pită. Mai bine o ceri împrumut pe nevasta patronului decât să le ceri o pită la unguri în magazin!

Şi aţi şi oprit transportul de gaze către Ucraina – din motive tehnice, zice Pinocchio.

Toate ca toate; dar aţi întrecut măsura şi aţi sărit calul cu pastramă sub şa în momentul în care aţi confiscat, din pachetul trimis de ceva verişoară de-a lu’ nevastă-mea către Austria, jumate de porc bine camuflat sub formă de cârnaţi, muşchiuleţ afumat, pastramă, tobe şi alte grozăvenii colesterolice.

Şi asta încă n-ar fi nimic, că oricum asta s-o întâmplat amu 10 ani; dar, peste weekend, aţi făcut greşeala capitală care vă va şterge pe voi, ca naţie, de pe faţa pământului!

Voi, scârbavnicii vameşi unguri, nu v-aţi abţinut şi, din pachetul trimis de soacră-mea lu’ cumnatu-meu în Italia aţi confiscat o sticlă de jumate de litără de apă!

Sfinţită.

Sabin Gherman

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 11 comments

 1. Gigi Reply

  Oricum ar fi, eu bag de seamă că tu abia acum, când cu apa, ai aflat și de porcul camuflat! În rest, un ochi râde, altu’ plânge: s-a evaporat apa, a rămas pălinca! :mrgreen:

 2. Sweeper Reply

  Gropare, mai usor cu oltenii, ca-s artagosi zilele astea. Au framantari interne, cica nu-l pot vota pe Ponta, ei, feiefu’ PeSeDeului. Si nu vrei ca tu, demn reprezentant al Florestiului, sa le cazi in gheara. 😀

 3. Atti Reply

  Gropare, eu zic ca in spiritul pacii intre popoare, ofer in loc de jumatea aia de litra de apa sfintita de ceva popa burtos, o litra de rachiu de struguri.

  Garantez ca dupa trei stampe din apa asta sfanta cu multe grade, te faci prieten pana si cu secuii (btw, daca treci prin Madaras Ciuc, verifica-le combustibilul lichid din muguri de brad – atentie, se bea cu apa minerala din capatul gradinii!)

  Ca tare bine a iesit si din lotul de anul trecut au ramas doar cateva sticle – si iote ca e pe noi din nou sezonul de preparat 😀

  Na. Unde livrez? Lucrii tu oare la cooperativa aia de pe Str. C. si pot lasa la receptie sau trimit coletarie ca cei de la Farmec?

 4. Atti Reply

  @Oli: mersi de recomandarea de film, tu esti de vina ca iarasi ma culc la ora 3!

 5. Sweeper Reply

  Coane Atti, mai usor cu mugurii aia de brad, ca-mi aduc aminte cu placere de UM de langa Mierucrea Ciuc unde m-am spalat pe dintzi cu combustibilu’ ala acu’ doua veri 😀

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *