Acum 4 ani de zile, fumam în faţa maternităţii. Ca un ficior cu gust, a ales să se nască în luna septembrie – acum se coc strugurii, se face pălinca şi s-a născut şi Jack Daniel, ingredientele vitale ale celor mai laicuite poze de pe FaceBook.

Acum 4 ani, fumam în faţa maternităţii; acum încerc să-mi feresc testiculele de fiecare dată când mă joc cu el. Să-mi trăieşti, bă fiule!

PS: Dacă aveţi fetiţe de măritat, aţi face bine să aibă zestre; că datorii le las eu, din belşug.

LE: în poză NU e Gropărelul care linge râturi de porc, e ceva puşti de pe internet. Pe Gropărelu’ numa’ l-am făcut să creadă că el e! Dar mulţumesc foarte frumos pentru urări;)

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 24 comments

 1. Ta Reply

  Sa va traiasca ! Numa’ sa nu mai speri la canuta aia de apa la batranete dupa ce-ai facut publica poza asta ! Numa’ zic !

 2. Marian S Reply

  Tehnic vorbind, tăticule gropăresc (şi în completarea celor spuse pe FB) să ştii că ai mai făcut o boacănă: chestia aia seamănă a clip dar nu se vede decât o poză. Ori am io tehnică prea veche, ori chiar aşa este (comentariul nr. 3 zice tot de poză). 😡
  Să luăm măsuri, zic, că de-abia am reuşit să intru pe varianta de desktop, după lupte seculare. :mrgreen:

 3. diana Reply

  Ioi ca nu esti cu tati boii acasa! E ceva de nepretuit copilutul scump”si pe atunci aveam curte?!” la multi ani groparelu si mama groparelului si tat neamu’ gropar. Tulai Doamne si ceva neinteligibil :-):-):-):-)

 4. boemul Reply

  LMA!!!
  cât despre ultima parte, o să-ţi spun ce i-am zis şi unui amic d-al meu când a zis aceeaşi chestie: regret, dar pentru fi-mea io o să vreau băiat de familie bună 😈

 5. Eugen Reply

  La multi ani, sa-l vezi crescand mare si voinic, sa-l initiezi in chestiile faine ale vietii, sa-l pregatesti pentru alea nasoale, si sa-l faci si el blogger!

 6. unom Reply

  Ma Gropare ma, de ce picilesti copchilu cu matusa Tica cu tat?!? :))) M-am ras de nu dara :))))
  No, sa-ti traiasca pruncutu sanatos si voios o suta de ani si voi pe langa dansu tot ase! Si poate ii mai faci un fratior sau o surioara, ori macar o cocuta, ca sa aiba si dansu cu cine se juca sa nu mai creada tate prostiile de ii zici tu cu pupatu porcului pa gura 🙂
  Multi ani Groparel!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *