Mergeam cu fiu-meu cu bicicletele. Ce înseamnă asta? Înseamnă că, încet-încet, blogul ăsta se va transforma într-un blog de bicicletă-Nazi. Asta așa, #casăștiți.

Pentru că Gropărelu’ este încă boboc la pedalat, la o bordură mai înaltă, se întâmplă inevitabilul: buf-poc, jbeng, crash-boom-bang!

Și mieunatul de rigoare: aaaaaaaauuuuu…!

Mă întorc și-mi vine să mă ia cu leșin: băi, frate, se ținea exact de zona ciucurelului.

Lepăd bițiclu’ și fug la el într-un suflet:
– Coptile! Unde te-ai lovit?
– Nu pot să-ți spun…

HRISTOASEEEEE! am zbierat către ceruri, ca Bruce Willis în ploaie. Orice, numai nu acolo! Nu aș putea supraviețui unei asemenea orori! De ce? De ce, de ce, de ce? Doamne, ia-mi vederea, ia-mi dinții… ia-mi berea, Doamne, de la gură, dar nu te atinge de șușulețul băiatului meu!
– Hai să vadă tati ce ai pățit la șușulete! îi zic, în timp ce îi îndepărtez mâinile dintre picioare, cu un iceberg pe șira spinării.
– Da’ nu m-am lovit la șușulete! zice ficioru’.
– Nu? Da’ unde?
– La picior!

Ahahaaaa, hahahaha! La picior? La picior! La piciooooor…
– Copile, drepți! 20 de flotări, ACUM! Păi ce facem, plângem ca o fetiță, sau suntem soldați? Ce-i asta? Eu nu cresc copii slăbani și smiorcăiți!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 12 comments

 1. ionion romanulcare nu face politica Reply

  Esti barbat sau esti soarece?Asta i intrebarea!

 2. Groparu Nemernic Reply

  @ d.orin: până pe 1 iunie numai cu aia fără pedale s-a dat, și într-adevăr l-a ajutat foarte mult. Acum a sosit momentul unui upgrade 🙂

 3. Andor Reply

  Era un banc vechi citit pe net pe undeva….
  Niste tipe la golf, da una cu mingea intr-un grup de barbati. Se aude un racnet de durere, fug astea incolo si gasesc un barbat la pamant cu mainile intre picioare vaitandu-se…
  Se apleaca asta, ii da usor mainile deoparte, ii desface slitul si ii face o felatie. Cand termina, il intreaba:
  – Va simtiti mai bine?
  – Mult mai bine, dar mana inca tot ma doare!

 4. Anonymous Reply

  Accident la golf. Doua femei joaca golf si se distreaza de minune pana cand una dintre ele trimite mingea exact in mijlocul unui grup de barbati. Din nefericire, unul dintre ei cade secerat la pamant, zvircolindu-se de durere cu ambele maini intre picioare. Femeia fuge la el, isi cere mii de scuze si il roaga sa-i permita sa-l ajute pentru ca, intamplator, este asistenta medicala.
  – Nu, multumesc, in citeva minute am sa-mi revin, sopteste barbatul, cu mainile tot intre picioare. Simtindu-se teribil de vinovata, femeia ii da miinile usor la o parte, ii desface cu mare grija fermoarul pantalonilor si incepe sa-l maseze in zona
  genitala.
  – Va simtiti mai bine? il intreaba la un moment dat.
  – Da, mult mai bine, geme tipul. Dar degetele de la mana tot ma dor ca dracu.

 5. d.orin Reply

  @Groparu: in cazul asta urmeaza sa te mai urmaresc… si noi vrem sa facem upgrade, inca nu ne-am hotarat daca la bicicleta cu pedale sau la role… (si ma asez la masa lui biaggio, ca si io tot doo fete am, merge o bere…)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *