O gură de oxigen muzical în toată nebunia asta furioasă care nu se va termina prea curând n-a stricat nimănui, este?

Den pom bun, roade bune op să iasă! Iar la Vlad Corb îi cunosc familia suficient de foarte bine cât să-i dau dreptate cronicarului: mama lui este însăși actrița Elena Ivanca, ”mama Ceapă” din filmul Usturoi.

images_project_50cf49c81cee950900000021_extraimg_343380764
Elena Ivanca (în stânga
)

Fratele mai mic al familiei este născut la o zi distanță de fiu-meu și au fost vecini de salon; practic, fețele noastre fac parte din primele lor contacte cu lumea. Iar cu tatăl lor am de multă vreme planificată o partidă de pescuit, dar între timp a dat năvală virusul Gropărica în viața noastră, apoi celălalt virus… dar nu-mi fac probleme, recuperăm noi, suntem tineri încă.

La cei 18 ani ai lui, Vlad Corb este un ficior extrem, extrem de fain, de articulat în discurs, de adânc la vorbă și de treaz la minte. În mai multe feluri, este genul de ficior pe care mulți părinți și l-ar dori ori ca fiu, ori ca ginere. Nu ai cum să nu-l placi atunci când îl vezi, și când mai auzi și că a învățat singur chitară, tobe, pian, bass și producție muzicală, reacția ta imediată este una de control la stomatolog (nu să bagi mâna în buzunar după bani, ci cealaltă, schema cu gura de aligator).

Aici aveți o piesă compusă de el, cap-coadă.

Dacă v-a plăcut, aici aveți mai multe, de pe contul lui de SoundCloud.

https://soundcloud.com/ravenboy1

Și dacă vreți să-l ajutați pe gratis, îl puteți vota pe pagina Radio Guerrilla. Nu trebuie înregistrare, doar un vot. Pe care, firește, vă încurajez și vă rog să i-l dați, dacă v-a plăcut ce ați auzit!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

  1. Ovidiu Reply

    Deci foarte, foarte bine cânta omul asta !
    Votat, si playlistul dimineții pentru mine !

  2. Gabriela Szoke Reply

    Mi-a placut foarte mult. L-am votat si pe Radio Guerrilla. Trebuie incurajati copiii talentati.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *