Mi-e și mie jenă de regele Spaniei și de prințul Charles, aflați la înmormântarea regelui Mihai, că oamenii din vârful statului s-au prăbușit pur și simplu în funduri când a intrat în încăpere președintele.

Ca să le arate că nu le pasă de el.

Eu îi iert, pentru că știu de ce au făcut-o. Și explicația este atât de simplă: Tăriceanu, Dragnea și Tudose au emoții când îl văd pe sas.

Și îi trece un fior.

Și atunci fac tot ce pot ca să-și apere fundul.

Gaura fundului, mai exact.

Pariu că după mutarea asta și-au astupat și gura.

Că nu se știe.

Exact așa ați face și voi dacă v-ați întâlni față-n față cu violatorul.

În rest, protestele au continuat și duminica asta la Cluj, și a fost la fel de frumos ca de fiecare dată. Poate punem de-un protest chiar în noaptea de Revelion, la cabanele unde-și petrec aleșii neamului sărbătorile binecuvântate, sunteți bine, dragilor, familiile voastre cum sunt, sunt OK?

PS: Cu excepția ultimei poze, făcută de bloggerul vostru preferat, celelalte sunt luate de pe contul de Facebook al ziaristului Dan Boanță, dacă aveți alte surse vă rog să-mi scrieți în comentarii.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 17 comments

 1. Adi Reply

  Pe nenea Tariceanu il inteleg, dupa 5 neveste oricine ar fi tot asa de obosit. Basca meciurile cu Basescu!

 2. rftghost Reply

  Hmm, nu stiu, trebuia sa le pese de bolovanis? Sincer, daca eram acolo, probabil ca ii aratam si ceva degete… Nu ca i-ar fi pasat la nesimtit…

  Sa inteleg ca a bagat tatuca Soros bonurile de masa? Sau e cadou’ de miel/porc/demonstratie? O idee buna ar fi o taxa pe prostie/demonstratie aiurea… nu de alta, dar daca tot intra bani in tara, sa nu intre si la buget ceva?

 3. remus Reply

  as zice si eu ceva, dar orice as gandi, mi-ar iesi doar injuraturi la adresa stimabililor, asa ca tac.

 4. mac gregor Reply

  @Pamfil

  “s-au delimitat de un penal notoriu!”

  cine boss, decedatul? Ca regele Spaniei a stat in picioare. De ce s-au mai dus la inmormantarea lui in cazul asta.

 5. Bogdan Reply

  Gropare! Pentru vreo doi de mai sus nu ai si tu o lopata, ceva? Sau iti fac eu rost?

 6. Tudor Reply

  Gresesti din nou. S-au pus in cur ca semn de dispret pt. un penal dovedit intro hotarare judecatoreasca!
  Cum care? Aia cu casa obtinuta prin mijloace ilegale!
  Pam-pam.
  Ghinion!
  Ah, da, si au vrut sa vada toata tara ca ii cam doare-n pwula de sasalau!

 7. CSB Reply

  ba Tudore, ii doare in pwula de toata tara ba, si de voi, postacii agramati ai partidului. Ti-a iesit prima cratima dupa care te-ai pierdut. N-am nimic impotriva sa nu iti placa Johannis, nici tie, nici lor. Dar exista anumite norme de bun simt, de intelegere a unei situatii, unde te afli, cu cine si de ce , norme care ar trebui sa iti infraneze niste porniri comportamentale. Cum ar veni pentru tine, sa nu te besesti in biserica, chiar daca ai mancat fasole de dimineata si te doare in pwula de popa. Nu stiu daca pricepi ce zic …

 8. Ady Reply

  Dragilor, vă știți voi ăștia de mai sus:
  1. Domnii în cauza nu erau acolo pentru sau la invitația lu’ Iohanis. Oamenii care au studiat codul bunelor maniere și/sau au absolvit cei 7 ani de acasă nu-și reglează conturile cu un alt oaspete în casa unei gazde.
  2. Ultima oară când am verificat (și verific des portalul instanțelor că sunt jurist) procesul casei lu’ Iohanis era pe civil. Iar cei trei crai de la răsărit au ba o condamnare cu suspendare , ba e cercetat penal. pendare (în penal, că-n alt domeniu nu poți fi condamnat),cerce

 9. Ady Reply

  Domnu’ Groparu pliz help cu mesaju’ că era ceva dubios cu afișarea pe telefon. Merci.

 10. Tudor Reply

  Marturie mincinoasa, fals in inscrisuri si uz de fals!
  Curat murdar coane Ady! Din ce stii tu ca jurist, ultimile doua nu cumva sunt penale??
  E vb. de casa din N.Balcescu 29.

 11. Peredhil Reply

  Tudor, pamfil, rftghost (asta, desigur, daca nu vorbim de-un caz clasic de multiipism) – oamenii noi ai societatii multilateraldezvoltate pe care, in netarmurita lor bunatate, pezedistii vor s-o faureasca, in ciuda unor burgheji -elemente declasate – ce se mai opun. Unde n-au reusit tatii si bunicii lor, ei vor reusi. O parte mai a dreacu’ din mine e chiar curioasa cum va arata RO cu o populatie de vreo 13 milioane, neutra si nealiniata precum Belarusu’ ,ghita tv si hantenele televiziuni de stat, pezede partid unic de facto, iar laptele si mierea curgand prin rigolele Bulevardului Dragnea.
  Cred ca va arata amuzant de trist, cam ca un clovn cu machiajul curs. Din fericire pentru ei, cei ce nu gusta genul asta de spectacol vor fi schimbat loja de mult.

 12. Peredhil Reply

  Multam fain Tudorele, o sa am grija sa aleg cine sa ma prinda. Ziua de avea 36 de ore, as fi apelat la vorbele nepieritoare ale unei suine de legislativ : ”Mă, băiatule, tu chiar nu înţelegi? Vrei să avem altfel de discuţii?” doar din curiozitatea de a studia pe viu cerbicia vitejilor de tastatura. Ziua avand doar 24, voi lasa helmintologia pe seama specialistilor.

 13. mac gregor Reply

  Mai, Tariceanu a stat jos fiindca s-a simtit prost. Si dobitoc, ca deobicei, dar in mod normal mai avea un neuron destept care ii spunea sa se prefaca ca e elegant, ca sa mai pacaleasca un vot.

  In ziua aia neuronul nu s-a aprins, si el a stat jos, dovedind ca e mitocan si imbecil ca orice pesedist.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *