Amu de curând am primit un cadou frumos (nu, nu faptul ca m-am trezit din somn într-un pat de femeie furioasă), şi doresc să le mulţumesc pe această cale numiţilor inculpaţi Val Vesa şi Ciulea (care va mai  apărea aici pe blog într-o postare cât de curând) pentru că m-au făcut mândrul membru al unei grupări infracţionale mafiote ruseşti posesor al www.gropa.ru, care nu e de fapt varianta într-o limbă slavonă a site-ului gropăresc, pentru piaţa rusească, ci un mecanism de scurtare a linkurilor pe care le dau eu pe Twitter. Aşadar, atunci când dau www.cumsafaciunmiliondedolarisisaaisucceslafemeisisamorinumaipela200deani.com pe Twitter, va apărea gropa.ru/djskl. Astfel, eu voi fi mai şmecher, voi face mai mult awareness şi voi putea, în sfârşi, să purced la campania de cucerire a Europei de Est şi a soacrelor dintr-ânsa.

De aşijderea, doresc tare mult să le mulţumesc lumânăreselor, nişte fete cu mâini dibace care fac lucruri faine cu lumânările, aşa de faine, că zici că-s făcute la curtea Ţarului Norvegiei!

Mi-au trimis pachetul acum două săptămâni, timp în care eu, în nevrednicia mea, nu am reuşit să îl deschid pentru că picase într-un moment în care nu-mi vedeam craniul de treabă, apoi am fugit acasă vreo 5 zile, că Gropărelu’ s-o îmbolnăvit de ceva febră de import şi i-am fost dădacă; dar am reuşit, în sfârşit, să-l deschid, şi iaca ce lumânare frumos avem! Dacă nu era cu mine pe frontispiciu pun pariu că i-ar fi crescut valoarea, că e lucru de calitate, se vede, şi bibilit şi lucrat ca de japonezi din ăia care scriu pe orez versete sfinte de pe blogul meu.

Mulţumesc frumos, dragi fete, da’ să ştiţi că nu era nevoie să scrieţi www.groparu.ro pe lumânare, pentru că nu am de gând să o dau mai departe: e prea faină.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 10 comments

 1. alioja Reply

  daca vrei sa aiba efectull maxim scontat, dai-o soacrei, sa o arda in candela

  sfantu’ Gropa.ru

  :)))))))))))))))))))))))))))))

 2. alunelu Reply

  Ma bucur sa vad ca ideea pe care i-am dat-o lui Arhi acum mult timp, cand intreba ce sa faca cu arhi.co, apoi mutata pe arhi.in si acum pe arhi.eu, a facut pui si pe blogul groparesc.
  Mie cine-mi face cado’ alune.lu? 🙂

 3. alunelu Reply

  Numai mie-mi da “This request takes too long to process, it is timed out by the server. If it should not be timed out, please contact administrator of this web site to increase ‘Connection Timeout’.cand comentez?”

 4. Groparu Reply

  @ alunelu: site-ul meu va primi un motor mai puternic in viitorul apropiat, pana atunci mai da si – ca sa zic asa – Gherle.
  Da, ai avut o idee buna;)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *