1. Mi-am tras profil serios de blogger serios (staţi un pic să-mi trag sufletul, că la fraza asta am râs niţel şi mi-a picat bomboana pe tastatură). Aşadar, pe sampler.ro, avem profilul bloggerului Groparu. Bloggeri din toate regiunile istorice ale României – plus diaspora – puteţi face şi voi acelaşi lucru, să ştie PR-iştii de unde să vă ia atunci când vin cu campanii babane, de jdemii de euro şi excursii în Mallorca. Că dacă se iau după descrierea din About a multora din bloagele româneşti, vai şi-amar, unele sunt la fel de nelucrative ca a mea.

2. Nişte părinţi clujeni nu au avut altceva mai bun de făcut decât să convingă nişte angajaţi Sanofi România şi Zentiva, alături de prieteni şi membri ai familiilor, să participe la Bucharest International Marathon 2011, organizat în perioada 7-9 octombrie, pentru a moderniza bucătăria centrală a Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii din Cluj-Napoca (unde am ajuns şi eu cu Gropărelul mai astă-vară), bucătărie care arată ca la un penitenciar irakian:

Sanofi donează câte 20 lei pentru fiecare kilometru parcurs în cadrul evenimentului de către angajaţii săi şi de susţinătorii acestora. Puteţi face şi voi donaţii sunând la:

– 0900.900.800 pentru 2 euro,
– 0900.900.802 pentru 5 euro
– 0900.900.804 pentru 10 euro,
(numere valabile în reţeaua Romtelecom).

3. Nu uitaţi de concursul Pepsi Refresh (care vă dăruie $20.000) şi de concursul Emag (care vă oferă un Vayo de €1.000 şi un premiu mare-mare de €100.000 dacă veţi câştiga Reţeaua). Numa’ zic, că e păcat să nu câştigaţi.

4. Casa Bio organizează un spectacol numit “Pasiune” în Cluj luni, 10 octombrie, ora 19:30, la Casa de Cultură a Studenţilor, Cluj-Napoca , în care va performa trupa Mario Dance Atelier. Veţi avea: iubire, tădare, întârziat la serviciu, dans şi contorsionisme de dans cum numai la fachiri se mai vede. Pentru că sunt sigur că toţi, absolut toţi cititorii mei sunt înnebuniţi după balet, Groparu vă oferă 2 invitaţii a câte 2 persoane la acest spectacol primilor doi comentatori care îmi scriu: DA, VREAU! pe Facebook (pentru masculi: e cu gajici!) (pentru gajici: e cu ficiori faini!). Care nu, vă puteţi procura bilete de la Agenţia Casei de Cultură a Studenţilor.

Update: consursul s-a încheiat, terminându-se. Aici aveţi afişul cu poză:

Atâââât…

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 7 comments

  1. iulia Reply

    Gropare, ca tot ai adus vorba, ati mai rezolvat ceva cu “doamna” de la miezul noptii, de dadea telefoane simpatice? Baga un update aicisha sa stim si noi de s-o lasat cu saje au ba

  2. cruela de vila Reply

    misto asta cu ” niste scurte rapide”
    fa si mie un desen cu niste scurte incete, pls! :mrgreen:

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *