Da, aţi citit bine: 100.000 de euro

Să-ncepem cu începutul:

 

Să continuăm cu continuarea: Emag, cel mai retailer online de electronice şi nu numai, organizează concurs cu un premiu pe care cred că maxim 300 de oameni din România, cei din top 300 cei mai bogaţi, l-ar refuza (şi nici de ei nu sunt sigur): o sută de mii de euro (plus o mie două sute de alte premii). Tot ce trebuie să faceţi este să intraţi în jocul numit Reţeaua şi să câştigaţi! Mai multe informaţii şi regulamentul – aici.

Mai există o altă posibilitate ca să câştigaţi un premiu în valoare de 1.000 de euro, mai uşoară decât să staţi nişte ore cu nasul în computer: faceţi un video, fraţilor. Că uite, până şi Groparu a făcut. În care să decretaţi, simplu, ce aţi face cu 100.000 euro (bă, deci 100.000!). Aşadar, ce trebuie să ştiţi sunt următoarele:

Concursul video
– durează pana pe 30 octombrie (deci ne grăbim niţel, da?)
– filmuleţul trebuie sa se numeasca “Ce poti face/ai face cu 100.000 de euro”
– promovaţi-l, dragii Groparului, cum ştiţi voi mai bine: pe blogul vostru, Facebook, pe Twitter sau ieşiţi în piaţa mare şi urlaţi la bătrânici cardiace! (dar nu ziceţi că eu v-am spus)
– Urcaţi filmul pe Trilulilu, Youtube, Vimeo… unde vreţi voi. Filmuleţul cu cele mai multe vizualizări câştigă 1.000 de euro. Şi cu asta am zis tot. Transparent şi frumos.
MUSAI: în filmuleţ decretaţi ce veţi face cu 100.000 de euro, iar la sfârşitul lui faceţi trimitere către Reţeaua. De la Emag.
– ca sa vă putem monitoriza, lăsaţi un comentariu la acest articol: fie cu link catre postul de pe blogul vostru, fie cu link catre filmuletul de pe net (deci nu e musai să fiţi bloggeri pentru asta); dar musai să lăsaţi adresă de mail validă la comentariu, altfel chiar nu ştiu cum să vă dau premiul, şi mă voi vedea nevoit să mi-l însuşesc, mişeleşte.

Mai are rost să vă mai zic că dacă nu e de râs filmul, e degeaba?

Şi acum, ca să ştiţi şi voi, să vă spun ce aş face şi eu cu 100.000 euro: aş cumpăra suficiente scutece ca să-i ajungă Gropărelului aproape 3 săptămâni!

32 lovituri, dă-i și tu!