Mai țineți minte când anul ăsta am rupt pisica cu 6 săptămâni de concediu adunate? Mai țineți minte? Normal că nu mai țineți minte, și pentru mine sunt o amintire distantă, cred că mai fac un copil doar ca să-mi reamintesc amintiri care mă chinuiesc.

Ei bine, luni intru iarăși în concediu o săptămână; pentru că, după o pauză de 3 ani (casă nouă, Gropărica, COVID), reînsăilăm tradiția noastră cu pescuitul în Deltă. Timp în care tovarășii au mers anual în fiecare an, doară nu erau să se întrerupă doar din cauză că mie-mi place secsu’ și cumpărat apartamente.

Și tura asta merg din nou cu Gropărelu’, doară copilul trebuie învățat de mic cu asemenea blestemății. Buba este că s-a cam pornit prigoana împotriva celor care merg cu cortul de zici că suntem creștini evrei atei sexomarxiști în Kabul, așa că tura asta ne așteaptă o nouă provocare și vom face o nefăcută, vom sta la pensiune și vom efectua ture zilnice cu barca, să vedem acuma cât ne ține fundul.

Știți că unui pescar i se urează kkt, dar eu zic că-mi puteți ura orice, și așa nu mai prindem nimic pentru că nu mai e pește în Delta noastră – asta e, ne vom alina aleanul cu șpriț, bere, supă la plic gătită pe barcă și ocazional cu câte o roșioară, că din alea tot sunt.

Fiți sănătoși și bucurați-vă de câtă vară mai este! Că noi asta intenționăm să facem, ne recitim la început de septembrie, trezește-mă când se termină septembrie, vorba doinei strămoșești.


Poză de la un prieten, așa arată apele în octombrie

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

 1. Ovidiu M. Strachina Reply

  Da, mi-am șters contul de fb si nu te-am mai ținut la curent;
  Ceva-ceva tot am prins, cateva roșioare, carașei, doo știuci si doi somni mici.
  Nu prea mai e peste ca braconează localnicii tot, dar mai e ceva.
  Dar cel mai mult contează ca am bagat microbul in fii-mea (10ani)si stie sa-si faca singurică o montura simpla de pluta si de cufunda.
  Bețe căcate !

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *