Poate rezonați cu asta, poate nu, dar părerea mea e că noua generație ne dă clasă la o tonă de lucruri. Per total, pentru că au și ei procentajul nelipsit de nereușiți.

Fata din povestea noastră are suficient de puțini anișori încât să nu-ți vină să crezi când auzi că e antreprenoare: vinde ce face ea cu mânuțele ei, după ce a făcut un masterat la Milano în domeniul bijuteriilor și giuvaerurilor. Asta îi place ei să facă și asta face. Voi lucrați ce vă place? Eu nu știu cum să răspund la întrebarea asta dacă mi-aș pune-o, dar una e să răspunzi cu ”dacă nu mi-ar fi plăcut, aș fi făcut altceva” și alta e să zici ”asta e ce mi-am dorit”.

Fata și-a lansat acum noua colecție, cu tam-tam, Social Media, teasing, flash mob, filmări, de toate.

Poate vă inspiră și pe voi. Poate vă inspiră să vă inspirați proprii voștri copii, care sunt și ei minunați, se știe.

Poate vreți și să cumpărați cadouri pentru cineva drag care merită, pentru că peste 2 săptămâni n-o s-o mai puteți băga pe aia cu ”eram în concediu, n-am putut veni la ziua ta”. Poate vedeți ceva ce vă place pe https://jadajewellerydesign.com/hearts-cocktail/.

Sunt mândru de reclama asta deșănțată, pentru că merită și pentru mi-s super dragi părinții ei, care sunt niște adevărați și de asta nu mă mir că au așa fată. Din pom bun, roadă bună op să iasă! Până și cronicarul zicea asta, serios. Fiți pomi buni pentru copiii voștri!

Jada Jewellery Design.

PS: Dacă mai aveți exemple de tineri din ăștia excepționali și antreprenori, puteți lăsa comentarii cu link – nu mai mult de două pe comentariu, că intră în spam.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 2 comments

  1. Attila Reply

    Declară pe propria răspundere – ce i-ai luat la doamna Gropar? Și la soacra Gropar?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *