O prietenă primește o invitație surpriză la ceva eveniment cu ștaif – și cum nu se făcea să se ducă nepuțălită, încearcă să-și tragă și o freză serioasă, cu coc de nănașă, care să meargă la taiorul de bijnițwoman. În acest scop, sună la coaforul ei oficial:
– Te pup, Suzi, am un eveniment peste două zile, când mă poți programa să-mi faci freza?
– Iubita mea, sunt extrem de ocupată, tu dragă.
– Cum, tu, că e de-abia marți, tu!
– Tu, deci am de lucru de nu-mi văd capu’! No, ce să zic… hai amu, și văd eu cum te strecor… da’ amu să vii! Musai, că altfel nu promit nimic.

No, se ia prietena, se învoiește de la lucru, se urcă în taxi, ajunge repede la cabinetul de cosmetică… și intră înăuntru.

Băi, fratele meu, înăuntru, în cabinetul de coafură și păr stilism era plin-plin de adolescenți, numai puștani de 15-16 ani. Băieți peste băieți, toți absorbiți de telefoanele din mâini, așteptau, răbdători, să le vină rândul, zici că era la coadă la Facebook gratis, dați-mi și mie două kile.

Mno, prietena intră, coafeza o invită repede să ocupe loc… și nu se poate abține să nu o-ntrebe:
– Tu Suzi, da’ ce-s cu băieții ăștia așa ciorchine la tine? Ce caută ăștia la coafor?
– Or venit la pensat, zice Suzi.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

 1. Belle dImagination Reply

  Ooooo, astea-s veşti bune pentru statisticile matrimoniale viitoare. Înseamnă că băieţii or să fie familiarizaţi cu durerea şi or să reziste mai bine, deci căsniciile or să devină mai trainice

 2. IO Reply

  mda. au trecut vremurile în care bărbatul trebuia să miroasă a pericol…

 3. boierul Reply

  Gigi si Io , jos palaria , nu puneti botul la chestii subtirele…. cum le zic la fandoselile cu pretentii de curent ale vedetutelor efemeride ce se fataie prin media obscura. Nu am nimic cu moda , sau mai binezis surogatul de moda servit proaspat consumatorilor cu freza lipita de cerebel. Prietenul si stapanul nostru intru mediere , vajnicul Gropar de zi si de noapte , ne baga pe gatul intelegerii asazisa moda a lu’ Justin Biber asta fara sa ne duca in prealabil prin culisele societatii de consum , in care acest tinerel a devenit peste noapte un brend de carton, model pentru mascarile tinerilor cu alfabetul neterminat sau tinerele cu fesele crescute mai iute decat puterea lor de judecata. Povestea cu prietena si hair stilistul relatata , este dupa parerea mea o sectiune pe judecata generatiei actuale ce tine baierele modei . Toti vor sa fie cool, sa fie trendy cool , dar mai putini clasic cool . Sa ma explic , cool poti ramane in memoria unei petreceri sau a unui festival sau curent de o stagiune, clasic cool ramai reprezentativ pentru o generatie sau pentru o epoca. Io si Gigi spun ca moda nu mai este ce a fost , si eu zic ca au dreptate .. deoarece cu “nema cultura” nu poti face minuni, Justin Biber poate servi ca exemplu pentru cum te poate tavali prin piscurile succesului nimicnicia celor ce-ti apreciaza .calitatile. Prieteni ce va jenati de manele , nu aveti nici o problema cand va simtiti fani Justin Bimber ? zic si io asa ca sunt din generatia lu’ Ping Floyd si a venit valul peste mine de mi-a stricat simtul de orientare ….

 4. Dragos Reply

  Ehe, eu am prevazut miscarea asta de mult. De acum 3 ani mi-am cumparat penseta. Daca vreti vi-o arat, ca inca nu am apucat sa o scot din ambalaj.

 5. Antin Reply

  Duamne feri sa ne atace americanii. Adica rusii. Adica jihadu’. Astia or sa se ascunda sub fusta prekinei.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *