Băi, Julică, mai ții minte cât de tare te-ai supărat pe trepădușii ăia de la radioul ăla cu nume de iaurt? Și cât de cătrănit eram și tu și eu, și cum am început amândoi procesul penal împotriva lor?

Și cum am vorbit cu tine, apoi am vorbit cu avocatul tău, apoi avocatul tău cu al meu? Și cum am anunțat împreună procesul pe bloguri?

Și cum au trecut ani de zile (!), cu suspendări de președinți, câteva ture de alegeri, ce mai, pruncul mi-o crescut mare… și abia după vreo trei ani ai primit, de la un Garcea, înștiințarea oficială de clasare, cine naiba are vreme să se ocupe de așa ceva? Furtul de conținut e zero, no, or furat de la niște ochelariști care scriu pe net, mare scofală. Trei ani, mă, ca să îți zică un NU.

Și după încă vreo 2 ani, bă Julică, în care procuratura s-a dat peste cap să rezolve plângerea mea și plângerea ORDA, deci după 4 ani de zile și 6 luni, băi Julică, de când am depus plângerea penală, am primit astăzi răspuns de la un procuror numit prin decret prezidențial abia în ianuarie 2015 (!) că nu se poate dovedi infracțiunea de ciordit de conținut.

Băi, Julică, ce naivi am fost când am crezut că vom rezolva problema asta așa ușor! Băi, Julică, cum facem să-i trimitem pe ăștia doi lângă patronul lor iubit? Pentru că ăia care se gândesc că Groparu renunță așa ușor sunt chiar mai naivi ca noi.

cojones

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

 1. Sabotor Reply

  Neah, in Romania plagiatorii ajung prim ministrii. Asa ca nu se face sa-l traga pe buzdugan la raspundere, daca ajunge prim ministru si-i beleste pe procurori/judecatori?

 2. Bula Reply

  :O
  Dupa Copy-Paste urmeaza Cuta-Paste . . . la intreaga tara ?
  Ca nici feru’ vechi si padurile nu mai tin prea mult . . .

 3. Gigi Reply

  Ce premiu mai mare poate exista decât să fii primul dintre miniștrii unei țări?

 4. dush Reply

  Probabil ca toata lumea cu care ma cert eu azi, ce daca faci poze, le-ai pus in spatiul public, io gica contra mi le insusesc si le folosesc cum vreau eu, nu ma intereseaza legea dreptului de autor cand eu ma ghidez in viata dupa legea bunului simt. Si cand iti dau peste mana discret, in particular, tu explodezi mizerii in public, ca doar ce, e internetul lu’ mama!
  Mi-e scarba! MAXIMA!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *