Așa, gratis. Practic, cinci fetișcane frumoase foc au avut ca misiune secretă de la NN Asigurări (fostul ING Asigurări) să ofere nu mai puțin de 2500 de buchete de lalele clujenilor care se plimbau în Parcul Mare.

IMG_8505 IMG_8506 IMG_8511 IMG_8503 IMG_8339

IMG_8498

Adică 500 de buchete de cap de fetișcană! Te doare capul și până numeri atâta și adormi! Plus că s-au și semnat documente care să permită oamenilor, cameramanilor și bloggerilor să facă poze și filmulețe zâmbetelor, deci a fost, practic, o întreagă mică industrie acolo.
– Salut, sunt Groparu, sunt bloggerul din campania NN Asigurări! le zic fetișcanelor și fetișcanilor.
– Uau, ce bine, o să avem cine să ne care cutiile cu flori, să ne apere de dușmani, să ne facă masaj la tălpi…!

Populația care se plimbă în Parcul Mare sâmbătă dimineața este din cea mai diversă. Tineri, seniori, mămici cu copii, bicicliști, corporatiști ieșiți la o alergare, artiști…

…unii speriați, alții curajoși, unii chiar ardeleni! ”No… da’ ce-i cu florile astea, îs de mâncat?” ”Uau, ce surpriză plăcută…!” ”De la ce partid politic sunteți?!?!?!”cf

Acest fecior, de exemplu, m-a câștigat din prima: își sugea degetul mare de la mâna dreaptă.
IMG_8418
– Își suge degetul de la mâna dreaptă, zice mama, ușor stânjenită.
– Extraordinar! Extraordinar, zic. Așa și trebuie.
– ???
– Da! zic. Este extraordinar, eu, tatăl meu , bunicul meu… toți ne-am supt degetul mare de la mâna dreaptă când eram mici! Ba până și fiul meu și l-a supt.
– Păi și cum ați scăpat de această groaznică afecțiune?
– Ghips. Când eram mic, mama Gropăroaie m-a dus la ortopedie și l-a rugat pe medic să-mi pună degetul în ghips, că mergeam la școală din toamnă și deja nu se mai cădea. Și am stat cu ghipsul la deget două săptămâni!
– Da? Și v-a trecut?
– Da, din păcate. Dar lăsați pruncul să se sugă de deget, dacă e gustos!!!

Asta ca asta; dar mai apoi m-a cucerit alt prunc, care m-a făcut să râd cu așa o poftă de au zburat toate ciorile, stăncuțele și porumbeii din Parcul Mare, iar o mireasă a leșinat peste o rață sălbatică. Acest prunc… mai bine zis, pe câinele acestui prunc îl cheamă… îl cheamă…
IMG_8411
Ei bine, pe câinele acestui băiețel îl cheamă ”Blogger”. Băi, vă dați seama?

Omul care m-a impresionat cel mai tare a fost acesta, venit cu fetița din Marghita la Institutul Inimii. Știți genul ăla de poveste pe care nu dorești s-o auzi, nu?
IMG_8422

În rest… zâmbete și voie bună.
IMG_8354 IMG_8356

IMG_8388 IMG_8396 IMG_8365

IMG_8415
Să trăiască nașa mare!

IMG_8447
Aste două nemțoaice au fugit ca de tămâie când au primit florile! Fetele le-au spus poezeaua cu ”NN Asigurări dorește să vă ofere…”, dar n-au mai stat să asculte și le-am auzit că se întrebau ce-o fi cu șmecheria asta românească de dat flori în parc! Le-am înștiințat repede, pe germana mea, că e o companie de asigurări. Când au auzit, au rupt-o la fugă și mai abitir; și și-au făcut un selfie, ”locul în care am auzit cea mai verrückt limbă germană din Oiropa!”

IMG_8473
Iar pe această frumoasă pensionară am vrut s-o scot, cinstit, la cafea; dar e interzis să agăți în campanie, ni s-o spus. Fata promoteriță i-a dat lalelele, și ea a zis: ”ahaaa, uite flori frumoase, nu ca mine, care sunt bătrână și urâtă!” Imediat m-am autosesizat și i-am strigat de la obraz că nu-i adevărat, că este mai frumoasă decât crede domnia sa; și când să-i cer numele și prenumele ca s-o adaug pe Facebook și să pun, astfel, bazele unei relații reciproc avantajoase, am fost avertizat că să stau în banca mea, că nu este genul ăla de femeie.

Operațiunea secretă de dat flori la cetățeni a avut loc în 9 orașe din România. Fotografii (adevărăciuni, nu poze cu telefonul, ca la bloggeri cu nume de câini) puteți găsi pe pagina de Facebook a NN România.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

 1. Ursu Reply

  Gratis zici???
  Pot sa jur ca in penultima poza (aia cu selfie-ul) pe craca aia mare din copac e o marmota cu ceva staniol in labute. Si impacheteaza ceva maro! Ce sa fie oare? 🙂 🙂 🙂

 2. Gigi Reply

  Ca să vezi unde dai (florile) și unde crapă (numele)! Cum să fii cățel și să ai nume de blogger? 🙂

 3. lombroso Reply

  frumoasele-foc par selectate dupa nanau, care mai de care mai nas

 4. Groparu Nemernic Reply

  @ Ursu: mă, adevăru’ e c-am incercat să le și cer bani primitorilor, da’ nu mi-a ieșit. Deci au fost cât se poate de gratise, parol.
  @ lombroso: vrei cumva să spui că Cleopatra nu a fost frumoasă????

 5. Marian S Reply

  Auzi, dar cum se pronunţă corect?
  Cu “e“ scurt, ca în: NeNe?
  Sau cu “e“ lung, adică: Neeee, Neeee? 😯

 6. lombroso Reply

  @groparu: nu pot pentru ca sa stiu cu cleopatra. da link si-ti zic

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *