În poate ultima sâmbătă frumoasă de anul ăsta, nievasta iese cu Gropărelu’ în curte, să ia o gură de aer ca să-și curețe plămânii, că atâta ne ceartă, biata, uneori până răgușește. Eu rămân în casă să spăl, să calc, să gătesc și să mă pregătesc să-i fac pedichiura nievestei – așa cum trebuie să facă toți soții, mai ales ăia musulmani cu 7 neveste sau, mai rău, atentatorii ăia cu 72 de virgine, cred că toată ziua numa’ unghii de virgine vopsesc prin raiul ăla al lor, vai și-amar.

Când vine gașca în casă, nievasta avea în mâini ultimii trandafiri de anul ăsta, înfloriseră că nici ei nu știu mai bine, ăștia dacă văd puțin soare imediat desfac petalele.

Și îi așează într-un pahar cu apă, că la noi în Ardeal borcanele sunt pline cu zacuscă în perioada asta, iar vazele se sparg în capul soților care refuză să le facă nievestelor pedichiura.

Și o preiau în brațe pe Gropărica noastră de 3 și-un pic luni și încep să încerc să o adorm, dar biata de ea era chinuită de stomăcel, că așa-i când ești bebe, și o durea burtica și nu putea adormi.

Așa că tatăl iubitor Groparu o pune pe pat și începe să facă nițică gimnastică cu piciorușele să se elibereze fata tatii de gaze, hai, fată, eliberează-te, pentru un pârț n-are rost să-ncurci un lighean de mațe!

Și ce să vă zic… că o tras fiică-mea o beșinucă așa de sonoră, că-n secunda doi or picat trei petale de la trandafirii proaspăt aduși!!! Jur, așa sincron n-am mai văzut de când îs… și, sincer vă spun, mi-au dat lacrimi în ochi de fericire, e fata mea, fata mea fără putință de tăgadă.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. costicămusulmanu Reply

  wăi gropar nemernic,
  dacî cumva
  cetești
  nevasta (cî io-s musulman sărac, numa’ una am)
  postarea asta…
  vin la cluuuj, îl aștept pi gropărel cîn’ iesî di la școalî șî-l învăț ci s-o învețî pi soru-sa s-îț facî pisti fo’ zăci luni; cî a me ari trii ani, mînca-o-ar tata, șî o personalitati…
  di nu ti fac io rambo șî bergrils, numa’ lasî…
  hai, sanatati la niamuri șî apî la popușoi!
  spor la daipărșî!
  PS mi-au trimis din state un cărbune pentru colici, super ok da’ nu mai știu cum îi zîci…

  • Groparu Nemernic Reply

   Apăi sânii trăiascâ fetili!
   E bine ea, am scăpat de durerile de burtică, dar un pârț rămâne un pârț, la noi în familie nu ne jucăm.

  • Zev Reply

   Nea Costica, acuma, eu nu-s musliman, da’ stii cum e la crestini, simplu, una si gata, ai tras loz necastigator, stiff sht. Si de-aia zic, adica voi aveti moraliceste licence to copulate in a multiple female framework, si te’mpiedica lipsa de moloz? Pai meri de fa un GoFundMe, cotizez! Free Costica from the shackles of financially-motivated monogamy! Lasati spiritul costicomusulman sa se avante liber, sa exploreze limitele propriei sexualitati fara sa fie constrans de conventiile monogamice a unei societati sclave crestinocentrismului etic stabilit in lege si moral consfintit in norme sociale desuete? Pana cand noi, cei poligami in visele noastre ca daca spunem ce visam dormim pe canapea si mancam burgeri, opresati fiind, vom refuza instinctul ancestral de a ne imparti iubirea far and wide. Wide, nu (exclusiv) wife. Pana cand, va intreb, pana cand?

 2. Shoric Reply

  Sigur, sigur e fetiţă ? Pentru că se ştie că fetele nu trag pârţuri.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *