M-a sunat Dan Barna: A zis că vrea să mai facă 823 de referendumuri, 40 de constituții noi, să înlocuiască Codul Penal cu Codul Civil și invers și să-mi ofere niște fonduri europene dacă-l susțin. ”Le spui că ești sora mea!”, mi-a mai zis.

M-a sunat Veorica Dăncilă: M-a salutat și s-a prezentat ca fiind candidata PSD pentru președen… prejiden… preșidin… lasă-mă, dragă, că știu!, s-a mai auzit înainte să se-ntrerupă.

M-a sunat Iohannis: Mi-a zis Aaaaaaaaaaloooooooooooooooo vreme de 8 minute, mi-am pierdut răbdarea și i-am închis. Cred că mă sună înapoi, deja formează formează 07.

M-a sunat Mircea Diaconu: Mi-a spus direct că generația mea e un simbol al unei națiuni fără repere, depersonalizate, care n-a înțeles nimic din libertate, din Europa, că nu suntem demni. Când i-am zis să tacă cu vocea lui Ilarion Ciobanu, a sughițat de frică și a închis.

M-a sunat Tudorel Paleologu: Voia să știe dacă m-a sunat Dan Barna și ce mi-a spus. Apoi m-a întrebat dacă am citit în Biblie profeția referitoare la el.

M-a sunat Ninel Peia: M-a întrebat unde e clinica aia din Cluj unde-și poate face schimbare de sex și dacă poate plăti operația cu bonuri Sodexo.

M-a sunat Hunor Kelemen: M-a întrebat dacă nu mai știu ceva funduri de pesediști de pupat, că tot partidul e puțin în derută zilele astea.

M-a sunat Ramona Ioana Bruynssels: Am pus-o să repete cum o cheamă până s-a încurcat și-a zis Bruynsex. Am întrebat-o dacă un om are un varan în acvariu, cine e animalul de casă, omul sau varanul? A izbucnit în plâns, a zis ceva de bani.

M-a sunat Alexandru Cumpănașu: Delira, tocmai îi puneau cămașa de forță. Îi ruga pe ăia ca, dacă tot îi dau diazepam, atunci să-i dea injecția între fese. Mafioților, măcar băgați-mi-o cum trebuie, lașilor, așa le zicea; și îi ruga să-l lase să le pună mâna pe încărcător.

M-a sunat Cătălin Ivan: N-a știut să-mi zică cine e și dacă există cu adevărat.

M-a sunat Viorel Cataramă: Voia să știe dacă mă interesează niște mobilă în rate cu dobândă zero, DAE 12%.

(poze: EuropaFM)

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 13 comments

 1. costicămusulmanu Reply

  păi, după modelu’ românesc potrivit căruia îl votezi pă’la care dă, ai de ales între barna și cataramă: unul fonduri ue ș’ălălaltu’ bucătărie…
  io zic să fii bărbat de casă, că fonduri ue mai găsești tu, și să alegi bucătăria…mai ales că te-ai mutat de curînd…o și instalează?

 2. andu YY Reply

  aha ha ha hahahahaha ha ha ha 🙂 🙂 🙂
  si la mine suna telefonu cu nr din Romania dar nu deschid că e 5 dolari minutul de roaming pe aici. in Istanbul mi-a halit 50 de euro numai pt ca am încercat. sa mă conectez la free wifi-ul lor care nu s-a mai conectat.
  Deci de asta ma suna atâta de insistent din țara!
  bine că mi-ai zis , acum mai rău nu le răspund.
  Azi ma duc să votez!
  na!
  la ambasada din Abu Dhabi pentru cunoscători 🙂
  PS mai ai petale la trandafirii ăia? eu cred că asta e o predicție

   • andu YY

    m-am dat o dată, dar nu mai vreau 🙂

    mai sunt câteva petale = mai au câteva zile

   • andu yy

    domn gropar nemernic să știi de la mine că am votat cu pasiune si am pus si poze in zona-q că la tine aici nu stiu cum să fac mulțam de urări ceea ce vă dorim si dvs cu toata famelia

 3. Andreea Popescu Reply

  care e faza cu ilarion ciobanu? e ceva oldschool i am too young to understand?

 4. santamanta Reply

  cum zice si Dan Perjovschi in 22, acum, dupa 30 de ani de la wind of change, Ro nu e totusi iliberală , chiar daca ortodoxa, spre deosebire de majoritatea esticilor , atunci early adopters de capitalism.
  si ca image, ce influenteaza investitorii, nu e cool ca premierul e jumate ungur si presedintele neamt (nu conteaza ca e ultimul mohikan din neamul lui)?

 5. mac gregor Reply

  Voi glumiti pe seama lui Ninel Peia si omul tocmai a fost rapit de extraterestri. A disparut, nimeni nu mai stie unde e.

  PS
  Hai cu fara PSD in turul 2.

   • Zev

    Gro, eu nu ma pricep, dar oricum imi dau cu parerea ca sunt roman si nepriceperea imi da asa, ca un imbold irezistibil sa ma parerez oricum, de la fotbal la fizica cuantica, de la poetica chineza in timpul dinastiei Ming pana la compozitia chimica a culorilor folosite de pictorii renascentisti, eu am o parere care e a mea. In cazul de fata, chiar nu inteleg ce atata tevatura cu La Weoriqua intrand in turul doi. Il face asta pe Barna mai prost? Nu, tot ala e, cu prostiile si destepciunile lui. Inseamna asta, cum pare sa se difuzeze pe net, crearea unei platforme de pe care PSD cu Weoriqua in frunte va renaste ca Phoenix din cenusa? I call bullshit, o sa isi ia cazmaua in gura indiferent ce iese. Penca (zic eu) daca intra in turul zwei, va fi meritul primarilor PSD, daca nu, e vina ei.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *