Dragi cetitori,

Deci:

1. sâmbătă e botezul Gropărelului, deci joi şi vineri sunt în silenzio stampa, fincă două zile o să car de beut pentru prekinii care vin să-l cinstească, şi ăştia nu au prea auzit de apă plată. Sigur nesimţitul de Julică va intra pe blog, vecine, pe blog, să îşi puie codcodacul lui săptămânal; deci dacă intraţi pe la mine nu o sa fie chiar gol şi şoareci pe masă, aia-i clar. Eventual căcăreze de la şoareci, da’ e OK, ii semn că-i casa locuita.
2.- apropos de casă, update la situatia lui Zolty: la ora actuală putem conta pe cca 3000 lei strânşi din cooperativa gropărească (mulţumesc, draji coleji!), din care donaţiile de pe blog cca 1300 RON donaţi în contul meu, la ultima verificare (foarte mulţămesc). Puteţi dona in continuare – full story şi detaliile aici. Am reusit – cu ajutorul colegului Atti şi a Habitaţilor, carora le multumesc şi cu această ocazie – să trimitem un meşter la faţa locului. Situaţia nu e prea roză: se pare că degeaba încercăm să izolăm casa fără sa consolidam fundatia, ceea ce va arunca un pic necesarul de $$ către cer (aşteptăm un raport complet săptămâna asta). Deci donaţi, my frenz! Vorbiţi cu familiile, colegii, dujmanii – numai donaţi!
3. Zolty multumeste si pe aceasta cale lui Atti pentru modemul de Internet, şi lui Iulius Mall pentru un mic cadouaş primit de la ei, via Groparu; dar ne anunţă cu părere de rău că nu va putea folosi biletele la Cinema City, pentru că e mai greu, pentru el, cu transportul până în Cluj. În schimb, e hotărât să dăruiască cele două bilete primilor vizitatori care îi trec pragul. Aşa că dacă locuiţi prin zonă şi îi faceţi o vizită cu niscai frigider, maşină de spălat (luaţi legătura cu el, vă rog, în acest caz) sau basculă de bani, o să puteţi merge şi moka la Cinema City! Donezi şi te uiţi!
4. In funcţie de ce ni se spune, vom putea merge la el la arbeit, dacă Dumnezeu e bun şi tura asta, pe 13 nov. Dis-de-dimineaţă. Pentru asta vă rog urmăriţi blogul meu, pentru că voi anunţa cât mai din timp necesarul de voluntari. Pe câţiva îi am deja notaţi;)
5. A, şi… ăăă… miercuri, 3 nov, am sărbătorit 4 ani de blogging, hihi!

Ne auzim luni, după un weekend de chevuială! Numa’ bine, rău la nime’.

PS: Aţi donat?

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 19 comments

 1. scorpio Reply

  Paiii,sa fie intr-un ceas bun si petrecere frumoasa…la mai mare cu blogul si..dupa trei zile si trei nopti de chefuialo-botez…urmeaza ziua ta,deci…tot sa povestesti apoi cand reusesti sa vezi tastatura 😉 😉 .
  Numai bine!

 2. Michell Reply

  Io cred ca nu numa’ weekend-u’ asta o sa fie liniste pe blog ci si inca vreo 3 zile dupa chefuiala ca deh, mahmureala nu a plecat in concediu. =))

 3. TVdece Reply

  Bravo Iulius Mall! Sa dai bilete la cinema pentru un om in scaun cu rotile care nu locuieste in Cluj! BRAVO!

 4. zoltybogata Reply

  uneori conteaza si intentia, eu nu le pot folosi si ma ghindeam sa le dau mai departe la primul venit, primul servit :p asa k va astept >:d<

 5. MamiStie Reply

  Sa fie intr-un ceas bun botezul copilului. Sa se faca mare si voinic si cel putin la fel de dragutz, amuzant si sufletist ca tati! Si frumos ca mami! 🙂

  Daca nu aveti ursitoare ma ofer voluntar! 🙂

 6. Dan Ciulea Reply

  no’ ma multi ani inainte … la tati! (groparel, blog, zolty …. famile, pretini, dusmani) … tati ma, La Multi Ani!

 7. Carmen Reply

  Azi sper sa ajung la banca sa contribui un picut 🙂
  De cateva zile m-am implicat si eu la munca intr-o campanie pentru cineva grav bolnav, pe care vrem sa-l ajutam sa se faca bine. Am trimis mail-uri tuturor colaboratorilor (clienti, furnizori, cunoscuti), dar e foarte greu sa strangi bani, mai ales pentru cauze nobile…din pacate. Mi-a ramas in minte o replica din Schindler’s List…”cine salveaza o viata, salveaza o lume intreaga” si chiar cred ca asa este.
  P.S. Sa va petreceti frumos la botez, sa fie sanatos ala micu, iar cand o fi mai mare, sa dea Dumneazeu sa aiba o inima mare, ca a lu’ ta-su 🙂

 8. dama fara camelii Reply

  >:d<
  Uite asa va imbratisez pe voi tot clanul Groparilor. Sa fiti sanatosi si la punga grosi (macar dupa botez) !
  Si, in plus, va "lovesc" cu urari de sanatate maxima.

 9. Zamfir Reply

  Gropărelul să fie sănătos şi să urce pe culmi mai înalte decât taică-so!
  Sănătate şi la părinţi ca să aibă cine să-l suporte până pleacă din cuib şi să-l ajute şi după-aceea!
  Ne vedem în 13. Eu cu Ulise venim pe jos. Ca de-obicei.

 10. Scorpion Reply

  sa va traiasca la amandoi Groparelul
  vezi sa pui pe tava cheile de la furia visinie si parola de la blog; nu de alta, dar sa vedem de-ti calca pe urme 👿

 11. Me Reply

  catre TVdece: Mai este Iullius Mall si in alte orase nu numai in Cluj, pentru cultura generala..

 12. TVdece Reply

  @Me: Asa e. Timisoara de exemplu, e mult mai aproape de Loc. Bogata. Bacul l-ai dat din istorie, nu geografie. Am inteles.

 13. writeman Reply

  sa-ti traiasca crestinul!
  si sa-i dea Dumnezeu sanatate lu’ Zolty, ma gandesc la ceva ajutor, sper sa-mi vina o idee buna 😉

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *