Haideţi să-l ajutăm pe Zolty

Sunday, 24 October 2010, 20:03 | Categoria : Serioshenii
Taguri :

Bună ziua, stimaţi ascultători, probabil că tocmai urmează sau aţi început deja să începeţi frumoasa zi de luni, când vi se pare că sunteţi cei mai năpăstuiţi bipezi de pe sfânta lume, cu şefi, trafic, ploaie, ceaţă, moţiuni de cenzură, România. Ei bine, nimic mai fals!

Vineri pe la amiază, când deja ne gândeam ce grătare pe la munte sau ce bani mai prăjim pe la shopping (eu mă gândeam să schimb scutecele de pânză cu unele mai de Doamne-ajută), Murgeanu anunţa pe Twitter blogul unui om bogătan (adică din satul Bogata, de lângă Cluj). Şi, citindu-i blogul, m-am emoţionat tăt-tăt-tăt!

Zolty este un om simplu pe care se pare că nu prea-l iubesc zeii. Şi pe care mi ţi l-au oropsit şi lovit din toate direcţiile. După o copilărie nefericită, în care a ajuns în scaunul cu rotile din nişte erori repetate ale sistemului medical (personal, perspectiva asta mi-a provocat mereu fiori reci pe şira spinării), după ce a crescut într-un mediu familial cum nici în filmele lui Hitchcock nu întâlneşti, Zolty îşi duce existenţa, aşa cum poate, împreună cu fratele lui (bugetar, deci minus 25%), într-o casă neizolată, care probabil urmează să cadă pe ei în viitorul apropiat, asta dacă nu face nimeni nimic pentru el. Şi aici, cu ajutorul lui Dumnezău, urmează să intervenim noi, adică colegii mei de muncă, şi voi, stimaţi cititori.

Am iniţiat o chetă în rândul onoratei cooperative la care prestez, şi acum iniţiez o chetă şi online. Vrem să strângem bani pentru a-i consolida şi izola casa lui Zolty, înainte ca să fie prea târziu. Pentru asta vom avea nevoie de ceva bănuţi, pe care vă rog frumos şi respectuos să-i donaţi! De la voi mai puţin, de la Dumnezău mai mult. Aveţi următoarele variante:

– virament bancar în contul Groparelui, pe numele BĂZĂVAN RADU VALENTIN, cont RO87INGB0000999900415087 deschis la ING Eroilor, Cluj (în RON) – pentru acoperirea cheltuielilor legate de consolidarea şi (sperăm) izolarea casei; dacă rămân bani, Doamne-ajută! că Zolty, săracul, când l-am sunat vineri să-l întrebăm cu ce-l putem ajuta, o zis că Doamne, Dumnezeule, că nu există biţi suficienţi pe Internetul ăsta ca să vă fac o listă cu ce-mi trebuie!
– virament direct în contul lui Zolty – EGYED PETRU ZOLTAN, Conturile bancare: cont în RON – RO71 RZBR 0000 0600 1001 9118 sau cont în EURO – RO33 RZBR0000060010019123, deschise la RAIFFEISEN BANK sucursala Turda (BIC/SWIFT: RZBRROBU), titular de cont: EGYED PETRU ZOLTAN. Zsolty îşi va cheltui banii cum crede el de cuviinţă.

Dacă doriţi să luaţi legătura direct cu Zolty, adresa lui este: STR. ATELIERULUI  NR. 50, LOC. BOGATA, COM. CALARASI, JUD. CLUJ, COD POŞTAL 407131, Tel 0743 622 372, e-mail zoltybogata [at] yahoo punct com, blog http://zoltybogata.wordpress.com. Cred că apreciază dacă primeşte ustensile de bucătărie, haine, pături, aparate de uz casnic – pentru mai multe detalii vă invit să luaţi legătura direct cu el.

Cum mai puteţi ajuta:

– muncă de voluntariat – în a doua jumătate a lui noiembrie, după ce vom fi strâns (sperăm) suficienţi bani, o gaşcă de ficiori de la firmă vrem să ne deplasăm într-un weekend acolo şi să prestăm la şantier, ca să nu ne coste şi manopera. Dacă sunteţi inginer de construcţii şi doriţi să faceţi o faptă bună, vă asigurăm transportul şi o bere moca daca veniţi cu scule şi/sau cu know-how. Oricine doreşte să ia parte la activitate este binevenit – asigurăm transportul şi un grătar la faţa locului, ca să avem puteri.
– dacă sunteţi depozit de materiale de construcţii – donaţi şi voi o cărămidă, un sac de ciment, o găleată de mortar şi Groparele vă oferă reclamă moca pe blog.

Rog şi alţi bloagări din Cluj să popularizeze acest caz, căci de ce nu.

No… ne băgăm?

113 de lovituri pentru “Haideţi să-l ajutăm pe Zolty”

 1. 1Sf.Sisoe

  Gropare, contul tău de la ING este incomplet. Trebuie să aibă înainte RO şi două cifre.

  Succes pentru Zsolti!

 2. 2Groparu

  @ Sf Sisoe: Cine-i tantalau? Groparu-i tantalau! Mersi, am updatat;)

 3. 3Quadratus

  Musai ne bagam! Sa iau intai salaru` si sa vad ce poci face, cat de cat macar. Si io, care-mi imaginam ca am probleme… Toti avem, dar iaca, unii-s mai napastuiti. :sad:

 4. 4Groparu

  @ Quadratus: cam asa m-am gandit si io. Si d-aia am lasat asa perioada lunga de strans banuti, sa ia lumea salariile!

 5. 5vlas

  noi dam 50 de beri.doar da un semn cand sa le pun la rece

 6. 6Tomoiaga

  Eu nu-s injiner, dar ma pricep la executat ordine.
  Sunt deci cu urechile ciulite la treaba aia ce-o sa se intample in a doua jumatate a lunii noiembrie.
  Numa’ bine!

 7. 7RAIDER

  ai adresa mea de mail, iti pot da 100 de metri de copex de plastic, 16mm pentru instalatie electrica si ceva cablu RG6 ( coaxial ). Daca mai gasesc si ceva 3X0.75 de curent, vi l dau si pe ala.
  Ma poti contacta pe mail si ne intelegem cum sa ti le dau.

 8. 8Dan Ciulea

  ba io ma bag, fi atent, io vin la dat cu lopata… mai mult nu stiu, da is dispus sa invat.
  o sa scriu si io la mine pa blog… tat ne’om strange o mana de oameni!

 9. 9parsiimpar

  Ne-am bagat deja(eu si Lupulainu) 😉

 10. 10zoltybogata

  sall, eu sincer am ramas fara cuvinte, nici nu mai stiu ce za zic. sa va de-a D-zeu sanatate e cea mai de pret avere….multa sanatate

 11. 11Soricel

  Buna treaba!
  Vin si io…si cu scule si cu know-how..da’ nu in constructii ci in curatenia de dupa…si ce-o mai tb facut p’acolo.
  Ma gandesc ca nici alimentele nu i-ar fi de prisos, asa ca punem pe lista si camara lu’mama 😉
  Mai am si clienti care lucreaza in constructii, prin urmare incerc sa obtin ceva si de-acolo.Tinem legatura!

 12. 12Groparu

  @ Soricel: mersi frumos!
  Deocamdata chestia care ne lipseste cel mai mult este o estimare de costuri si un sef de santier care sa urle la noi cum sa facem treaba. Deci asta chiar ne trebuieste :)

 13. 13zerocratu

  Din pacate, ca orice student stau prost cu banii da in schimb ma pricep la dat cu lopata, tras glet si tot ce tine de polistiren. Cum sibiul nu-i asa de parte de cluj as veni cu cel mai mare drag sa trag la drișca. :)

 14. 14dama fara camelii

  Gandeam ca esti fruntas numai la proza umoristica, dar bag seama ca ai inclinatii si pentru actiunile umanitare. Eu cam asa vad “influenta”, numai daca bloggerii din acel top au puterea sa influenteze demararea unor astfel de actiuni.

 15. 15Zamfir

  Nu scriu cu pipi pe zid, dar, ….
  BRAVO! Din filmuleţele făcute aţi văzut despre ce este vorba. Din ce aţi vorbit cu Zolty aţi aflat şi mai multe!
  Leaţ duit … sau cum se spune pe gaboneză?!

 16. 16Zamfir

  Nu ştiu dacă Zolty v-a spus: care aveţi “pile” gândiţi-vă cum am putea să-l ajutăm cu internet bun ca să putem asculta din nou RADIO ZOLTY BOGATA ?!

 17. 17Groparu

  @ Zamfir: am vorbit deja, e spre rezolvare;)

 18. 18Zamfir

 19. 19Mircea

  Eo cred ca vin cu un borcan de muraturi si un sac de ciment…
  Oricum, cu contribuitu` zic sa asteptam lista lu` Groparu` si vedem fiecare ce poate.

 20. 20Unu'a'lu'Mitica

  Ma bag! De la mine mai putin de la Dumnezeu mai mult. O sa virez un banut in contu’ tau. No, ashe!

 21. 21Unu'a'lu'Mitica

  Am facut deja viramentu’. Sa va fie de folos!. Bafta!

 22. 22Gabriela

  Felicitari Gropare, pentru o asemenea initiativa! Inseamna ca in cazul lui Zolty Mos Craciun va veni toamna, in noiembrie.

 23. 23Groparu

  @ Unu a lu Mitica: mo, Zolty, io si prekinu-meu Gizas iti multumim!

 24. 24Unu'a'lu'Mitica

  No! Amu-i musai sa-i multamesti si la nevasta-mea… Ca o fo’ cu strigare. Si ie o strigat mai mult! 😉

 25. 25Makavelis

  beleaua, am pus astazi ceva banuti in contul tau

 26. 26Groparu

  @ Makavelis: asa… ca tu esti albanez cu bani, doara ai de lucru si-n weekenduri! Mersi, mo, si mersi si nevestei lu’ fiu’ lu’ Mitica;)

 27. 27ioana

  Gropare, sa nu te superi, dar nu prea sunt de acord cu felul cum pui problema.
  Imi pare rau pentru fiecare Zolty pe care-l vad si zic Doamne’ajuta! pentru fiecare om ce incearca sa faca ceva. Dar trebe sa facem mai mult, Gropare! Trebe sa schimbam viata la toti Zolty. Nu putem sa ne limitam doar la un caz pe care ne-au picat ochii.
  Nu stiu ce trebe facut, da-mi pare ca echipa asta de blog-ari prieteni, sunteti o forta fara tinta. Baieti destepti, da’dezorganizati.
  Sa nu te superi!, da?

 28. 28ba_laura

  Ioana, pana zici tu cate-un Doamne-ajuta pentru fiecare Zolty pe care-l vezi, lasa -ne pe noi (baieti si fete) sa-l ajutam pe Zolty din Bogata, pana nu cade casa pe el .
  Si cand o sa te prinzi ce trebuie facut pentru a face lumea un loc mai bun si mai frumos pentru toti hai si organizeaza-ne si pe noi. ;;)

 29. 29Mihai

  Gropare, am bagat si eu 150 RON in contu lui Zolty. Tie n-am increde sa ti-i dau ca ii spargi toti pe pampersi si lapte praf.

 30. 30zoltybogata

  ms

 31. 31ioana

  Bine. Am inteles ca sunteti de alta parere. Inteleg ca a-l ajuta pe Zolty va face sa va simtiti bine pentru 5 zile. Dupa aia, o sa va intoarceti in aceeasi mizerie. Si-o sa va intalniti cu alti Zolty pe langa care o sa fiti nevoiti sa treceti.
  Nefiind angajate, blogarele astea ale voastre seamana cu niste televiziuni, iar actiunea asta aduce a teledon. E bun teledonul, ca doar e o forma de publicitate.
  Gandeam cumva altfel: ca vrei sa ajungi in fruntea celor mai cititi sprijinit pe unele realizari.
  Poti sa ma cenzurezi, nu ma supar.

 32. 32gabi

  mai este nevoie de sef de santier?

 33. 33muraru dumitru

  mai fratilor ce sa zic multi as chemati putini vor intra an rai vreau sa zic si eu am fost antro situatie fff complicata si sunt am facut si eu un apell la uni oameni cu credinta sa zic dar nu sunt acei oameni sunt rar cand iau pensia o sa fac o mica donatie ca chiar are nevoie eu am 3 cpii sant si an carut si fara casa si ma doare cand vad asaceva . numa an romania se poate vedea doamne ajuta si hai ca un banut nui strica va multumesc

 34. 34Groparu

  @ Gabi: 99% sansele sa ne ajute cu know-how Habitat pentru Umanitate. Deci multumim frumos!

 35. 35Groparu

  @ Ioana: draga Ioana, crezi ce vrei, doara e democratie. Eu ma simt oricum mega-jenat ca trebuie sa ma pun pe mine la inaintare tocmai in perioada in care am botezul lu’ asta micu, de lucru la traduceri acasa am o groaza, pruncul meu are si el nevoie de tata serile si in weekend, si posibil ca in primul weekend in care vom putea construi sa fie chiar de ziua mea de nastere. Dar am ales sa o fac, totusi, si sa fiu optimist ca nu o voi da in bara (mi-am ros toate unghiile pe tema asta).
  Dar sa stii ca nu prea am stofa de Zana Surprizelor. Unde ai mai vazut tu Zana Surprizelor cu barba?

 36. 36Groparu

  @ Ioana: …si scuza-ma ca nu apuc sa raspund fiecarui comentariu :( sunt si eu un om cu prunc si cu vreo 2 joburi, si ziua de 30 de ore inca nu s-a inventat pentru mine.

 37. 37gabi

  cu mare placere. In cazul asta, banii de drum (veneam din Calarasi) ii donam.

 38. 38Zamfir

  Pentru Ioana: Îţi sugerez să intri pe blogul lui Zolty, la “Cine sunt”, şi să vezi cu atenţie, de 2-3 ori filmuleţele. Îţi jur că nu este nimic trucat! Doar că nu am filmat chiar totul.
  Apoi, uită-te la blogul lui şi gândeşte-te ce face omul acesta, aşa cum poate. Compară cu ce faci tu şi … spune-mi la ce concluzie ajungi. Mulţumesc!

 39. 39ioana

  Pentru Zamfir: Am lucrat in unele perioade la Inspectoratul de Stat pentru Handicapati (asa ii spunea pe atunci). Am avut in maini zeci achete de dosare Zolty (diagnostic medical + anchete sociale). Era o saracie crunta atunci. Acum e mai rau.
  Da, cer blogarilor sa faca ceva pentru TOTI acesti Zolty!
  Da, cer blogarilor sa se angajeze pentru toti acesti Zolty!
  Nu va dau idei pentru ca nu vreau sa va “imping” in politica si nici in vre-o secta. Si cred ca e mai bine ca ideile sa vina din partea voastra. Iar voi deja vreti sa faceti ceva. Asa ca DA, va cer mai mult!

 40. 40ba_laura

  Draga Ioana, noi am aprecia daca ai si da ceva.
  Ideile sunt minunate, politica nu, cu sectele nu-i nici-un pericol.
  Ceva concret …

 41. 41Zamfir

  Pentru Ioana: O singură observaţie, în rest, citeşte ce spune amfitrionul:
  Noi nu vrem să facem ceva pentru Zolty, noi, chiar, FACEM CEVA PENTRU ZOLTY! Mult? Puţin? Facem! Şi vom face şi mai mult!
  Tocmai m-am întors de la Zolty. Chiar şi numai vorbele de până acum îl ajută să se simtă mai bine. Nu se mai crede singur pe lume. A constatat că are o mulţime de Prieteni!

 42. 42Groparu Nemernic

  @ Ioana: creca stii engleza, nu? “I am not a leader of men!” Nu sunt conducator de turma, formator de opinii, nu-mi sade bine ca Che Guevara si abia imi pot administra cum trebuie propria mea existenta, d-apoi sa mai si am grija de-a altora! Pe langa asta am o familie proaspat imbogatita (si pe care sper s-o mai imbogatesc si pe viitor) cu un membru si lucrez si zi lumina pentru banuti. Am parinti pe care din august i-am vazut o singura data. Si prieteni cu care aproape ca nu m-am vazut deloc anul asta. Ba, mai tin si blogul aiesta, de parca nu eram suficient de ocupat!
  Te rog eu, daca ai timp si energie, fa-ti o fundatie pentru asemenea cazuri, si mai vorbim. Iti donez bani de fiecare data cand pot (si, de regula, cam pot). OK? Sunt singur, si deocamdata numai pe Zolty il pot ajuta. Daca ii poti tu ajuta pe toti, “fii capitanul nostru!”
  Pana atunci, cum zicea si Laura: AI DONAT??? HA???
  😀

 43. 43ioana

  Pai adevarul e ca semeni cu Andreea Marin. mai ales din profil.
  Nasul tau, spre exemplu, e aidoma cu al ei.
  Sau postarea ta anterioara, tinde spre postarea ei (numa tinde, ca o hiperbola, am inteles ca nu o sa ajunga niciodata acolo).
  “…in lupta noastra pentru modificarea Ordinului 50/2004 al Ministrului Sanatatii. Era mare nevoie de corectarea acestei legi…” ://andreeamarinbanica.acasa.ro/
  Succeseee!!

 44. 44ihdsimmeu

  @Ioana… ai lucrat in unele perioade la acel inspectorat! Si ce-ai facut? I-ai ajutat cumva pe toti Zolly? E departe distanta dintre cateva zeci de dosare care ti-au trecut prin mana si toti Zolly! Cred ca intelegi ce vreau sa spun! Ca s-o iau pe scurtatura: daca doar vrei sa dai lectii si cam atat, mai intelept este sa iei o pauza! Groparu&comp. nu si-au propus sa ia locul Domnului Dumnezeu! De asemenea, nu stiu cu ce te incurca sectele daca au in vedere ajutorarea aproapelui aflat in nevoie. Nici sectele nu iau locul lui Dumnezeu, ajuta aplicat, nu teoretic. Bine ca se implica!
  Si am o veste pentru tine: Daca asteptam momentul cand ii vom putea ajuta pe toti, vom astepta mult si bine, adica vom “reusi” performanta sa nu ajutam pe nimeni! 😕
  Pe de alta parte, nu crezi ca, in timp ce ajuti aplicat, poti sa faci ceva care sa fie de folos tuturor persoanelor cu probleme? Un ajutor pentru o anume persoana nu exclude ajutorul pentru toate persoanele. Merg mana in mana, de minune! Toate cele bune! :smile:

 45. 45adrian

  Dragă Zolty,aştept să primesc banii de concediu de la Firma de pază,dar vreau să ştiu ce mai ai nevoie?

 46. 46zoltybogata

  orice e bine primit, nu am pretenti

 47. 47zoltybogata

 48. 48ioana

  @ ihdsimmeu…
  Ei bine, am lucrat la aceste institutii si am vazut mizeria crunta in care oamenii acestia traiesc. Sunt sute de cazuri in judetul meu, ca si in zona voastra.
  Am facut si ceea ce voi faceti acum: am ajutat punctual, in mai multe randuri unele persoane. In feluri foarte diverse.
  Am tras doua concluzii:
  1. Acesti oameni nu trebuie pusi in situatia de a spune “Multumesc!”. Ei ar trebui sa primeasca de la bugetul de stat o pensie care sa le permita sa fie demni.
  2. Rezolvand un caz punctual (ajuti un om sa mearga in China pt transplant, repari o casa etc.), NU rezolvi problemele vietii acelui om. Nici chiar daca oferi “ajutorul” tau, ani si ani de zile, nu reusesti sa suplinesti dreptul lor neprimit de la societate. Umilirea are implicatii foarte multe, adanci, fine si nebanuite.
  3. O actiune organizata, de modificare a legislatiei aferente ar rezolva o parte din problemele lor. Si aici, intr-adevar, au nevoie de implicarea noastra.
  Ce am impotriva sectelor: cred ca spiritul este tot ceea ce au oamenii acestia. Nu sunt de acord ca pentru un ajutor ocazional oricare om de pe planeta, sa dea in schimb spiritul sau.

 49. 49ioana

  pentru nimeni:
  cum se face ca voi, literati, cititi, oameni ce cunoasteti greutatea cuvintelor, nu sesizati absurditatea refrenului “ajutor” – asa cum il folositi voi mereu, pe toate blogurile?!
  haideti sa “ajutam”! spuneti voi. adica sa facem ce? sa reparam o casa pe care omul acela ar fi trebuit sa aiba posibilitatea sa o repare din banii sai? sa donam sange, care ar trebui sa se gaseasca in fiece spital? etc.
  de ce n-o spuneti pe sleau: haideti sa acoperim inca o gafa! sunt gafele politicienilor, dar si ale noastra (pt ca nu am stiut sa cerem).
  vorbiti atat de mult de ajutoare incat ati uitat de drepturile acestor oameni atat de curajosi! nu va trece prin gand ca oamenii acestia, atat de curajosi, au aceleasi drepturi pe care voi la aveti. si ca ii cocarjati si uratiti punandu-i in situatia de a va multumi mereu si mereu.

 50. 50jinga.gigel

  nu ioana nu ai dreptate noi il ajutam pe ZOLI si atat. noi nu facem politica . va rog din inima cine are bani sa-l ajute. va rog mult. Cine o sa-l ajute v-a primi ceva frumos de la mine. Zoli merita ajutat HAI SA PU EM MANA DE LA MANA TOTI CEI CU PROBLEME. TREBUE SA NE AJUTAM INTRE NOI. SA FIM CA FRATII ! NU SUNT BOGAT NICI EU . HAIDETI FRATILOR SA-L AJUTAM VA ROG DIN INIMA.

 51. 51ihdsimmeu

  @Ioana… am pretentie in ceea ce te priveste:
  Am inteles ceea ce-ai scris, de la bun inceput si tocmai de aceea ti-am scris ca ajutorul aplicat, nu-l anuleaza pe cel de care amintesti tu si care bineinteles ca este cel mai indicat lucru! Asa ca o sa raspund la punctele tale care sunt 3 nu 2 ( 😉 ) :
  1. Sunt cat se poate de sigur, ca nici groparu, nici restul, nu si-au propus sa-l puna in situatia de a multumi. Si aici te-as intreba: de cate ori nu ai fost in situatia ca dupa ce ai acordat consultanta sau ajutorul necesar din functia pe care ai avut-o, sa ti se multumeasca! Daca omul vrea sa-ti multumeasca sa fie sanatos!
  2. Umilire este ceea ce face statul cu aceste persoane atat de incercate (si el nu se mai oboseste sa umileasca “fin” si “nebanuit” ci de-a dreptul grotesc), nu cel care cauta sa ajute, fara a avea vre-un castig de aici, decat cel putin o multumire sufleteasca!
  3. Asa cum am spus la inceput, te-am inteles perfect, indemnandu-te sa meditezi la ideea de solidaritate!
  Legat de secte, (ma grabesc sa spun ca nu sunt interesat sa iau apararea sectelor) nu vad cum cel ajutat isi pierde sufletul! 😕
  La un moment dat, ai spus: “Nu va dau idei pentru ca nu vreau sa va “imping” in politica si nici in vre-o secta”, asa ca inchei intrebandu-te: de ce nu vii cu acele idei prin care sa nu ne impingi nici in politica si nici in vre-o secta?
  Eu chiar as aprecia o initiativa legislativa din partea unei persoane care stie clar despre ce este vorba si ar stii exact ce puncte sa atace, de-asa natura incat statul sa nu ne mai invarta dupa deget!
  La postarea unde te-ai adresat lui “nimeni” nu o sa raspund considerand ca este o ofensa tuturor celor care au postat aic! Doar te intreb: obisnuiesti sa scrii (nu pot scrie sa vorbesti) de una singura? iToate cele bune!

 52. 52Zamfir

  Am şi eu o întrebare pentru “ioana”: tu nu ai ce face decât să scrii prostii? Observă că nu te jignesc afirmând că nu ai gândi!
  http://zamfirpop.com/blog/2010/11/13/ziua-cea-mare/

 53. 53ioana

  @ihdsimmeu
  eu nu am pretentie de la nimeni.
  Eu am visat odata ca niste blogari strajnici, ar vrea sa ceara parlamentarilor pe care i-au votat sa updateze legislatia persoanelor cu dizabilitati. Sau ca ar veni ei cu alte idei mai bune pentru imbunatatirea acestei legislatii.
  Dar m-am trezit si-am inteles ca blogarii aceia sunt ocupati in alta parte.

 54. 54ioana

  @Zamfir
  Lasa Zamfir ca nu am facut gaura in cer. Am scris unele comentarii (e drept, poate cam multe si lungi), la o postare veche, pe care nu cred sa o mai citeasca multi.
  oricum,
  Felicitari pentru efortul vostru!

 55. 55Groparu

  @ Ioana: Toate la timpul lor. Eu atata am putut face. Nu supraestima puterea blogurilor, e fix tranta. Deci cred ca ai avea mai mult succes vorbind cu deputatul circumscriptiei tale electorale decat cu blogarasi care o ard pe net. Dovada? Uita-te la postarea de duminica, 14 noiembrie.

 56. 56alexandar

  Iauzi pozna Gropare! Ma iei cu glume dinastea de dimineatza? era sa stuchi toata cafeaua pe ecran, DA CUM PL MEA SA AJUT UN BOZGOR?

 57. 57zoltybogata

  nu cred k conteaza nationalitatea omului, conteaza sa fi OM.A fi domn e o intimplare, a fi om e lucru mare :smile:

 58. 58decebal traian remes

  Ha Ha parca vad
  Merge femeia aia la domnu deputat si ii propune legea ei. Si domnu deputat se scarpina in … si incepe al durea capu de legea ei. Si ii foarte interesat domnu deputat de legea lor.
  =))

 59. 59Raluca

  Ii foarte buna initiativa, si am unele sugestii: mai exact sa vorbiti cu cateva ONG-uri din domeniu care activeaza in cluj, au know-how si oameni pregatiti. Dintre ele pot sa mentionez Habitat for Humanity Cluj http://www.habitatcluj.ro, Dorcas Aid International (au filiala si la Cluj), Crucea Rosie, Serviciul de Ajutor Maltez…. astea sunt doar cateva care stiu ca sunt active, dar sigur mai sunt. Eu deocamdata nu pot contribui cu bani, dar daca pot sa ajut cu altceva, as fi bucuroasa.

 60. 60ihdsimmeu

  @ Ioana… Ai cui sa te adresezi? Ti se pare ca astia sunt intregi la minte? Nu vreau s-o bag pe politica pt. ca nu e cazul… vorbesti de imbunatatiri cand in nemernicia lor nici macar nu vor sa aplice ceea ce altii au promulgat pana acum. Din nefericire pentru intregul problemelor acestea se agraveaza: taieri peste taieri (repet: din ceea ce de bine de rau “castigasera”). :sad: 😡 Din fericire, pentru unii din concetatenii nostrii mai suferinzi, apar raze de putin mai bine! Asta-i tot! Din nefericire, din fericire? Iti doresc toate cele bune! Sarbatori binecuvantate! :)

 61. 61Studenta

  @Ioana si cei asemeni ei: Am tot citit si de la tine si de la opozitie. Concluzia mea de fatza palida e ca au dreptate si unii si altii dar… si asta e un dar cu litere mari, adica DAR: imi aduc aminte de Maica Tereza si acum sa nu ma luati cu biserici, secte si alte politici, ca asta n-are treaba cu din aste lucruri, ci cu felul in care o gandit femeia asta care o lasat ceva cat de cat in urma ei. Cine nu stie ce, sa dea un serci pe goagle si sa se documenteze macar dupa filmul biografic al femeii. Si penca multi n-o sa faca lucrul asta penca n-o sa piarda timpul pretzios cu prostii deastea va spun eu ca este acolo o patzanie cand o intreaba un nenea spoit pe femeia asta cum vrea ea sa salveze de la foamete si mizerie milioane de oameni. Si femeia asta care nu avea nimic inafara de vointa l-o intrebat pe nenea spoit cum numara el pana la un milion. Si nenea o ramas mut. Si femeia l-o ajutat si i-o spus ca orice numaratoare incepe cu 1.
  Indiferent ca vrei sa faci ceva pentru mii de Zolty, mii de copii care nu primesc cadouri de la Mosu’ (Shoebox Project), plantarea a mii de copaci sau salvarea a mii de brazi de la macelul Craciunului, este de dorit sa incepi cu unul si apoi al doilea si tot asa. Poate ca iti ia mai mult timp sa ajungi la mii, dar cu siguantza se intampla si poti fi un exemplu pe care sa-l urmeze si altii si atunci poti sa incepi sa numeri exponential. Altfel poti sa dai din gura si sa astepti ca altii sa te auda. Si te-ao auzi la anul si la multi ani si se vor folosi de ambele urechi. Cred ca am fost destul de explicita.
  Spor la ce faceti… dat din gura, numarat, etc.

 62. 62zoltybogata

  se poate 😀

 63. 63adi

  Gropare esti un om extraorinar! Acuma am vazut niste filmulete cu Zolty pe net si chiar e un om dintr-o bucata. As vrea sa il ajut cumva da si eu is pe datorii si ma rog am problemele mele. Eu lucrez in Scotia si as vrea sa ii trimit din cand in cand cate o suma de bani cand imi permit si mai stiu niste romani aici le pot sugera si lor.. 10-20 de lire aici is nimic si pe zolty l-ar ajuta cand are nevoie. Vroiam sa te rog daca poti sa ii deschizi un cont de paypal la Zolty sau la fratele lui ca nu dureaza foarte mult si apoi poate primi instant sume de bani de peste tot din lume. Si e si gratuit – eu aici imi platesc o gramada de lucruri cu paypalu asta. Sau zi-mi tu cum as putea sa trimit niste marunti – transfer bancar e complicat de aici pana in romania si pt sume mici nu merita. numai bine, Adi

 64. 64Groparu Nemernic

  Deci Zolty are cont de PayPal, trebuie sa cauti la el pe blog bannerul;)

 65. 65adi

  Da l-am gasit mersi :)

 66. 66nike air max saldi

  It’s closing preseason game so scrub No. 15 on the wide receiver depth chart will playing to see if he is what makes special teams unit, it’s ludicrous for that NFL to charge regular season prices for preseason games and also the game is against lowly San Francisco.Nowadays, internet is ideal resource so as to make the best prices for everything. Just check out eBay and definitely you understand something congrats. If you are consistently looking for nfl jerseys on eBay require easily acquire a product to bid on there. May be the auction stays there doing this occurs more time than you expected but still it is the right spot for acquiring the cheapest nfl jerseys. Have patient and you will be rewarded. Additionally, you can spend this kind of time while inspecting characteristics of the jersey more closely to let after the deal you don’t feel as some looser.Have you recently finished? Just because you’re out of faculty doesn’t mean you can’t still support your team by continuing to wear your jersey and by dressing furry friend in one too. Students will certainly appreciate your support and interest of their school and team.6: Baltimore Ravens (11-5 / LW #7) – Two more interceptions ball hawking safety Ed Reed in extinguish week with the season. Reed has solidified his case for one nfl Defense of the entire year. Offense continues to be the question for Baltimore. Can rookie quarterback maintain poise and execute the idea amidst a hostile nfl Playoff atmosphere at Arkansas?The Gambling will start their third string quarterback, Dennis Dixon against Matt Ryan along with the Atlanta Falcons. Ryan is picked to beat the defending champion Team in NFC South shock as to cheap jerseys but these expectations in a 10 or 11 win season for your Atlanta Falcons may be over stated. The Pittsburgh Steelers will rattle Ryan and he will have a detrimental day. Go ahead and take home team underdog Steelers to cover the few.5 point spread and win this game straight up at back home.There are sites out and about that are devoted to second hand or refurbished laptop deals. They list out deals of significant purchases brands. Locate such sites and check out the alternatives. You may just find a person are seeking.Home teams usually are favored the actual playoffs (unless you include the Seahawks) the actual Bears face a daunting challenge of cooling off the Packers. NFL Odds makers have listed the total in this Bears vs Bears game is set at 42 points.

 67. 67hogan firenze outlet

  The National hockey league has had its great amount of superstar athletes. Thousands of players who have laced up the skates for your NHL are Guy LaFleur, Patrick Roy, Wayne Gretzky, Jarimir Jagr, the upcoming current star Sidney Crowsby, and keep in mind the lone Mario Lemieux.The action should be to acquire a business licenses. After the documents are ready, write a letter to Reebok fro allowance you in the form of distributor. The real key to particular person lenders . is for a good location to set down the shop. In most cases the mall is the actual best liking. You can design it in a manner that interests shoppers. Let some great licensed nfl jerseys hang their wall although folded neatly in display shelves. Mostly these jerseys are discounted but be sure the money earned can be familiar with replenish or buy brand new ones when another collection will be.Monday night it took Oakland 3 3/4 quarters to realize they were actually playing. The team is young, new, and it looked as though the Raiders weren’t sure who to run, who to throw to, and who to guard. Let me just say this, absolutely nothing is like getting Eddie Royal in closing module round of this draft and him showing up in a large way with 146 yards receiving having a touchdown. Exactly how give out free nfl predictions on the game like this one?Have you recently managed to graduate? Just because you’re out cheap jerseys of school doesn’t mean you can’t still support your team by continuing to wear your jersey and by dressing your four-legged friend in one too. Students will certainly appreciate your support and interest inside school and team.The measurements of the football jersey vital so each player finds it comfortable and is getting ready to play giving in his fullest achievable. It is very important how the apparel allows the player to make movements freely. Football jerseys for children are usually available that is really a size bigger the actual size. Is going to save you buying every few months as children grow speedily in their teen ageing. There are some materials any time used within manufacturing of your apparel allows and provides space for your normal associated with the small children.But the online Football program offers all of the NFL Games too – Along with 100’s of other sports – Actually -there have ended 3,000 Channels of live sports entertainment options.

 68. 68air max 97 silver

  Running backs should constantly practice the hand out of. One great hand off drill starts by having two separate lines of players facing each other: line An and line B. A player leaves line A more than football and runs at line S. At the same time a player leaves line B, considering the fact that they meet in the middle Player A hands there’s lots of ball to Player C. Now player B has the ball and will hand from all the ball to another person in Line A who will hand off to the next player in Line Gym. It should be a constant motion. This is a great drill to help running backs practice hand offs, and ought to be run every time frame.Wearing authentic nfl jerseys must feel incredible. You may sense that you are actually a part of something bigger and greater than yourself and that can be turn into better individual. More you will respect yourself and better understanding others as an original new jersey is definately a symbolic act towards the world that you simply really remain in a basketball team. While wearing the replica nfl jerseys, provides for a great support to simple . team or players. With pride stride and full-face smile, walk-through a rival stadium just as the replica jerseys denote a family group emblem. In so doing so provides you the experience of union with all of the family of supporters present in the athletic field.If enjoy back n’ forth football then cheap jerseys you are heading to love this any. I’m guessing the score will likely be around 38-31 simply the Boyz. Why? Romo got the chance to work the kinks out and become accustomed to throwing without the pain . splint. Although he threw 2 interceptions last week, the Niners D aren’t near as nice as Washington’s shelter. Heck, if we are all so lucky, T.O. could head on the mid-field Star again or cry after the game in happiness.3: Gambling (13-3 / LW #4) – Is Tennessee just happy being here, or are the Titans committed to a legitimate run using the Super Tank? Week 16 disrespect on the Terrible Towel at Nashville may returning to haunt the Tennessee titans.Football is actually part of Thanksgiving. Several college rivalries are played either on Thanksgiving itself or on Thanksgiving weekend (including merchandise University of South Carolina-Clemson rivalry). However the tradition in the nfl is simply in Detroit. However, that tradition couldn’t start until 1934. One way pro Thanksgiving games were played in 1920 with five games including one between the Decatur Staleys (later the Chicago Bears) and the Chicago Tigers won by Decatur 6-0.Another involving an authentic shirt is that it has more lively colors compared towards the duplicates or replicas which tend to be dull or in other words flat. A proper shirt can really be verified by its serial number as well as the type of material used.An individual can probably tell, the NBA hosts some among the best as well as many popular teams in sports, as well as method looking jerseys in football. The simple chosen colors and color placement is rarely seen far removed from this sport, which is precisely why basketball jerseys can be extremely special.

 69. 69hogan scarpe

  1: Long island Giants (12-4 / Last week #1) – The NFC road to the Super Bowl runs your Meadowlands. Defending Super Bowl Champions develop the crown until another team takes the career by successfully imposing its will on the G-Men.Jeremy Lamb, on assignment from the Oklahoma City Thunder, scored 33 points and grabbed eight rebounds to lead Tulsa. Andy Rautins posted 23 points on the strength of a career-high seven three-pointers, while Daniel Orton and Perry Jones added nine and six points, respectively. Orton and Jones are also Thunder assignees.The good news for folks who are trying to find a bargain – and aren’t we all – would be the cheap nfl jerseys can definitely be great. They will be sturdy and they won’t destruct easy. They will have all from the identifiable features of more expensive nfljersey. Distinctions between between a low priced NFL jersey and a rich one lie in china wholesale online,you will save a savings and have good matters.the details and all of the associated features.One incredibly notable events in the nfl ‘s history occurred in 1970 using the merger in the nfl is not rival American Football nfl. The AFL was founded in 1959 they as well were very successful. As a result, the nfl for you to compete this AFL for players which drove on the price of player wages. The merger was announced in June of 1966 likewise 1970 the two leagues were fully merged.If can not find a good deal you feel the need for, nonetheless got get to give with one free loaf of bread per woman. If you are in the store with your husband and children, every body can leave with one loaf. You don’t need to purchase a thing. Come back and check so let’s this store has provide. New fantastic deals are always coming living in.Dollar Tree is situated Waukesha, Wisconsin and the actual day country. You will discover glasses for one dollar. Among the list of glasses you will get is a sixteen ounce Cola glass for one dollar. These glasses are wonderful for getting a large soda, chilled glass of water, or frothy ice cold beer. Nice addition on the cheap jerseys kitchen. Other glass styles are presented.In 1934 the traditional Thanksgiving Day game featuring the Detroit Lions was initiated. The Lions were a new team that year having been moved from Portsmouth, Ohio where had been looking known for the reason that Spartans. Based on the Pro Football Hall of Fame website, owner George Richards, knowing there was a risk to using Thanksgiving, seen that the Lions were rivaling the Detroit Tigers and decided to play on Thanksgiving in order to attract fans. Custom began and he’s lasted for the present moment. The only exceptions were within World War II years from 1939-45. For several years, the Lions would always play in the Green Bay Packers which happened from 1951-1963.Glass and resin statues are always changing in the Dollar Bonsai. Find a cute statue for your son or daughter’s room that suits the theme you intend with.

 70. 70nike air force max

  It’s a bittersweet moment in you may have heard of me thanks towards the unbelievable bolster of clientale that has knocked in my small email account over prior two months. Unfortunately it is leaving me short while to along with the enjoyment of stats, quirps, and analogies that my readers have head to love. Additional the short version we’ll be dumped to you today praying of that particular week my free NFL predictions are undefeated. Then again, this year’s’ like playing the lottery therefore the chances are slim to none. Alright! On to week top ten.For those football fanatics, there is certainly not better than watch a big game and wearing the authentic nfl jerseys of their most favorite team or player. Sadly the great authentic nfl jerseys can be unaffordable when considered by an average football ceiling fan.The Broncos have completely gone away from what they’ve built their team around and benefit . running game. However, this was because of the the injury of Ryan Torrain on the preseason along with the lackluster performances from Selvin Young, Andre Hall, and Michael Pittman. The defense is still horrible whilst I want to take Atlanta due for the defense Let me to opt for the upset here. Definitely nfl picks with just a little homer included in there, but whatever.However, the CYNICAL burned-out Chiefs fan in me knows that currently the Chiefs (6-9) would pick 10th each morning draft and a very, very fairly good chance that may move up a very few spots to 8th these people lose mafia wars and the teams ahead of them (Miami and Carolina, specifically) could win today. With a win, the Chiefs could bounce all the way down for you to some pick all of the mid-teens advertise it to some 7-9 record. This is About the kind of game the Chiefs have won time after time and over and over again for your last 2 decades when it be superior to just lose issue. As a Chiefs fan, would it not shock anyone to see Orton throw for 300 yards and 3 TDs and lead KC to a 31-14 succeed with? Nope.The excellence of the fabric suited for cheap jerseys the shirt will always determine its authenticity. Sports manufacturers always recommend cotton for almost all of their t shirts. This fabric is durable and allows the passage of air interior and exterior your body thus, ensuring comfort and breathing.The Fort Wayne Mad Ants won both along with D-League Showcase games as they defeated the Rio Grande Valley Vipers 116-97 on Jan. 9, and the Tulsa 66ers 121-115 on Jan. some.Supporting your favorite team in order to be fun and acquiring NFL dog clothes with the pet takes its sport that so individuals love, very much exciting. This is often a great supply of support your team and allow your enthusiasm for the game shine teeth whitening.

 71. 71negozi scarpe hogan online

  One of your big hits at this year’s AT&T Pebble Beach National Pro-Am was the Google Charity Shoot-Out, which in my ballet shoes pitted current or former members of the San Francisco Giants playing against current or former members for the San Francisco 49ers.A battle between two top 5 teams in JAMcLynne’s week 6 nfl power search positions. Tom Brady and the Patriots are going to put into the test against Ray Lewis and the Ravens stiff defense. Seek the Pats to win, but it can be be similar.30: Gambling cheap jerseys (2-14 / LW #30) – Tony Gonzalez will go down as one of the many best tight ends to ever take part in the game. The tailgating, barbecue, and game day atmosphere will become legendary. Yes, we require something decent.What CBS and the nation’s Football League really want is particular that Tebow gets in the playoffs just for them to milk Tebow-mania for one more week. God help us if Denver wins a playoff game because ESPN and The NFL Network will be renamed in Tebow’s honor and run 24/7 news stories on him until the Broncos are knocked right playoffs.The first step should be to obtain a business permit. After the documents are ready, write a letter to Reebok fro allowance you being a distributor. The key point to something which is to seek a good location to set down the shop. In many instances the mall is the actual best preference. You can design it in a way that appeals to shoppers. Let some great licensed nfl jerseys hang on the inside wall while folded neatly in display shelves. Mostly these jerseys are discounted but guarantee the money earned can be utilized to replenish or buy brand new ones when another collection comes in.Thomas Edward “Tom” Brady, Jr., born August 3, 1977. For you to be an example of the best quarterback for his team New England Patriots, Tom Brady may be playing simply because 2000 draw up.Fort Wayne’s Tony Mitchell was named D-League Performer of a few days on Jan. 8. The 6-6 forward led the Mad Ants to a 2-0 seven day period. Mitchell averaged 21.5 points, 9.0 rebounds, 3.0 assists and few of.5 steals in Fort Wayne’s two victories over the Santa Cruz Warriors.Remember the points for the left hand side are for folks needing help getting essentially the most points depending upon how many games there are each 7 day. So if there is a 1 next on the game it is an upset pick or going for close. A great number of means Chance the game should be won pretty easily. All the best!

 72. 72scarpe hogan bambini outlet

  When possess children we’re excited about receiving an innovative new cloth from parents. Even so, if we grow up, the quantities and also the types of new things are growing up, too. Weight reduction to own new cell phone, new camera, new computer numerous. But for soccer players and soccer fans, new soccer jersey is everything they want the majority. If you want to buy several soccer jerseys, vital look for soccer jerseys wholesale online.For females, there come nfl jerseys in various sizes that fit all different body ones. And also to cater female’s hunt for fashion, lucrative nfl jerseys of different fashionable styles, which would actually fit anyone. You will get nfl jerseys with women size cut and featuring mesh cap sleeves and rhinestone accents on the V-neck. Substantial usually decorated to compliment a feminine shape. So, as does diversify the forms of nfl jerseys, which used to be regarded as “work suit”. For males, there are countless nfl jerseys various types. However, it can be one style for basically in full-sized.Of course, with the bigger brand, more gear should be for sale to fans, too, most easily available at the new Ram cheap jerseys Focus Old Town, Fort Collins.21: Gambling (9-6 / LW #20) – The mirror picture of the Denver broncos. First, get blown out along with Chargers in a must-win game, and then get out-physicaled by a non-contending Raider outfit is actually why only playing for confidence. The vaunted Tampa 2 has become old-hat and reinforcements end up being called in the.s.a.p.The Football Players Association (nfl PA) is by the nfl players to negotiate their salaries and NFL contracts. All nfl players are men and women this connections. This contract is because the Collective Bargaining Agreement (CBA).25: Green bay packers (6-10) / LW #27) – Narrowly avoided the shameful fate of pretending to be the lone team to require actually lost to the 2008 Detroit Lions.Madden NFL 11 is predicted to be regarded as a hit. There will be midnight opening at aGameStop near you. So go ahead and Pre-Order so may play some football on August 10, 2010.

 73. 73nike air max plus 2009

  Those that the money to go shopping at prices set any seller can go ahead and pay up. It takes a lot of smart, as as an alternative to hard work, to find products at prices conducive to monetary. People may label us as misers option to no shame in saving some hard-earned money! Set you back are a student, with educational loans to pay and living costs to bear, getting into economical mode for buying a laptop computer is a thoughtful course of action.These women’s nfl jerseys come in several layouts. The replica model is conducted of breathable, quick-drying polyester. The player’s number is screen-printed on their own chest and logo on the shoulders and player’s name is sewn on down nameplate in the upper back, with his number screen-printed in the middle. The premier female nfl jerseys are made to look and feel a good authentic nfl jersey, but at a way cheaper price. All numbers are sewn on front, back, and shoulders. Safe and sound ? the name on the bed. Then You additionally get authentic women’s nba jerseys. They are the best but also fit just a little tight, so order one size increase. Besides, there comes a model, the ‘Alloy’, with black dazzle fabric and sliver/gold detailing, which may be so bold womanly. For fitter wear, also order one size better.One complication of this that recently been seen various football players, is that of dementia. This and other claims have pushed the nfl get this matter more seriously and finally get on the point where they are prepared to help support a report. The actual amount income that getting donated continues to be unknown. $1 million end up being a guess but it could be automobile.The Miami Dolphins travel up to Green Bay to embark on the Packers. This will turned into a close game with the Packers appearing on lead. However, Aaron Rodgers may miss the game for the Packers, so Miami will probably have a good chance at coming away cheap jerseys along with a win.Cheating is often a black and white issue and there should be no gray areas. Cannot say cheating is okay for points but wrong for other things. Cheating is always wrong and it wouldn’t be tolerated. Cheating has a snowball the end result. Kids learn in case they don’t end up being caught, cheating is o . k. So, after cheating a rare occasions on small things and will not getting caught, they progress up to cheating on bigger things. Much more when the real problems start as children and young adults do not understand the consequences for their actions, and also cheating these kind of are being a dishonorable man. If you’ll be able to be trusted to play fair, veggies not be permitted to fun.If you might be a pro football person or just an amateur, you come across amazing resources of NFL pool picks on the internet web areas. There’s something for all you to keep them hooked. For the people who are crazy about filed sports and Football is all they talk about, these pools great source of fun and excitement. We all talk about football, are cheaper . to emerge as NFL Pool picks. NFL stands for National football league. In USA, this is professional sport that is split into various member clubs and they participate associated with championships. In NFL pools there is usually a lot of teams which are picked the the many games that are likely to look at place in excess of in a period of time of era.

 74. 74wholesale new jerseys free shipping

  welcome to here Blog de nebun simț » Haideţi să-l ajutăm pe Zolty

 75. 75prezzi hogan outlet

  1: New york Giants (12-4 / Last week #1) – The NFC road to your Super Bowl runs together with Meadowlands. Defending Super Bowl Champions hold the crown until another team takes the task by successfully imposing its will near the G-Men.Ah yes, amazing your two big upset winners end up playing additional the 2nd week of year. Definitely making these nfl game picks even tougher they likely already are this few. Coming back from Tommy John surgery, Jake Delhomme definitely surprised most people with a last second fling into the final zone as time expired against the Chargers. Can he perform repeatedly against the Bears. At home it’s possible, but the treatment depends on if Chicago decides to increase the Panthers one dimensional.There are sites outside that are devoted to second hand or refurbished laptop discount. They list out deals of all major manufacturers. Locate such sites and examine the available options. You may just find what you are looking to get.16: Ny Jets (9-7 / LW #15) – Brett Favre showed his full thirty-nine years of aging down the stretch. The saga continues anew: To retire or even otherwise to without having social security? To retire, come back, and retire again? “Mangenius” has been canned and derided as a simpleton an excellent disastrous 1-4 finish. Brett, we aren’t cheap jerseys in Wisconsin anymore. The locals are agitated.I have tried over, and yet again to make the argument that sports is not a dollar and sense decision from enthusiasts side. It’s an emotional investment based on nothing an estimated one’s own emotions. For being successful sports enterprise teams have to touch base on that level of cla with their fans.Red monkey jeans usually in date.Therefore, we have not terminated our relationship. We have, however, made circumstance suspend the production of the Zoom Vick V.”Reebok do not have a separate marketing relationship with Vick, but it is the official supplier of all National Football League apparel and equipment, according for the statement.Finding cheap nfl jerseys to buy is among the list of chief concerns for anybody looking to get their hands on some merchandise from their preferred team. But they are there cheap nfl jerseys that are of a high enough quality to continue for a long time? Are cheap NFL jerseys authentic?If searching for options as to your design, you’ll be happy to know that you’ll find an involving jerseys anyone to select from. The great thing about the NHL ensuing comes to jerseys is this they generally coming out with new ones; teams get their own special jerseys they will wear only specific games. In short, hand calculators find several jerseys that players will wear only periodically.That was the call that if made, might have settled the talk over consumption. Even the NFL acknowledged that was missed. Seems it wasn’t so much missed as intentionally not called.

 76. 76mike air max

  While features a great week an sense of empathy is out to pretty much all you who put just a little lute down on the Pittsburgh steelers and got robbed at the end of the game. With only five weeks to go you 12 teams still in playoff contention since it is safe to say that Detroit, Seattle, Street. Louis, and San Francisco are caused. Maybe not mathematically (except Detroit), that’s. Same goes for the AFC families can use say Oakland, Kansas City, Houston, and Cincinnati are finished.According to your report an assembly line of 28 workers had a required production goal of completing 2,300 nfl jerseys in typical nine-hour shift, from 7:00 a.m. to 5:00 g.m. The production goal was 255 jerseys per hour, which resulted in each within the 28 workers in effect had to sew nine jerseys per hour, or one jersey every 6.6 or so minutes. The workers were paid just 10 cents for every $80 NFL jersey they sewed. Usually means you won’t that their wages amounted to just a little much more one-tenth of one percent in the jersey’s market price.Peyton Manning jerseys are rather simple. Manning is the principle Indianapolis Colts, which has two official colors of royal blue and along with white. The Peyton Manning team color jersey primarily locates the rich blue colour of the jersey, with white numbering. A comparatively simple jersey, it actually looks quite classy. Since his professional debut in 1998, Manning has earned 9 Pro Bowl selections, a Pro Bowl MVP title, including Super Bowl MVP reputation. It is this collection of titles that makes Peyton Manning a renowned player and the jersey a best homeowner.The Miami Dolphins travel up to Green Bay to accept the Packers cheap jerseys . This will include of a close game with the Packers popping out on lead. However, Aaron Rodgers may miss the game for the Packers, so Miami is going to have a good chance at coming away using a win.Over 16 millions of users play Restaurant city per month. Users can toughen their won restaurant, employ their family and compete to other players additional medications . their restaurant best.The Redskins had a substantial win with Packers, and face a painful Colts team in week 6. The Redskins have had a limited surprise wins this yr. If they have enough money to the fatigue Colts, shop for the Redskins to make a move for you to some higher nfl power rank well.Third, throw your hips up and difficult as you drive the offensive player backwards. The squarer you’re in most important step heart problems . it in order to to carry out the third step.Glass and resin statues are always changing in the Dollar Bonsai. Find a cute statue to wear your son or daughter’s room that the theme you intend with.

 77. 77nike air max pegasus

  A regarding people forget that in the end all sports is a booming enterprise. Somewhere up the food chain is a working male who is keeping count of tickets sold, merchandise sold, money made and money spent. So when a NFL team can sign a gamer that helps them move swag, they possess a done, a remarkable thing for business.In this cyberspace era, as all things in the real life has come to the cyberspace, you uncover these great and authentic nfl jerseys the internet. Nearly every sport store has its counterpart on the internet. You can purchase your authentic nfl jerseys your home comfort. Avoiding hassle of traffic, you may also have an important selection on the net. However, there are really some deceits online. Before purchasing, you want to do some research online. The actual store is trustworthy and found. Read to clear about all the details. Also you should know the shipping and return polices in case such situation arises.One side-effect of this that recently been seen in the majority of football players, is that dementia. This and other claims have pushed the nfl in order to consider this matter more seriously and finally get towards point where they are willing to help support a report. The actual amount dollars that is being donated to become unknown. $1 million is only a guess but it would likely be extremelyincredibly.I have tried over, and yet again to boost the risk for argument that sports isn’t a dollar and sense decision from enthusiasts cheap jerseys side. It is an emotional investment based on nothing a lot more one’s own emotions. For being a successful sports enterprise teams have to attach on that level of cla with their fans.3: Tennessee titans (13-3 / LW #4) – Is Tennessee just happy always be here, or are the Titans dedicated a legitimate run with the Super Pan? Week 16 disrespect for this Terrible Towel at Nashville may returning to haunt the Gambling.As a point of the fact, these nfl jerseys kids online obtainable full as well as color. Yet made and cut search like the authentic nfl jerseys in kids’ styles. Mostly they are made of nylon or polyester. However, before purchasing, it will be a good idea to research online. Additionally be cautious and you’d better select these reputable and established stores and clear about the return and shipping policies in case such situation arises.

 78. 78air max running

  The long national nightmare for NFL fans ended a week ago, like league came to an agreement with its officials and concluded a months’ long lockout.Now there comes a ready-made change happened to nfl jerseys. when the growing public attention towards NFL and advent of custom jerseys in football teams have transformed the c’s gear, profile of team gear, nfl jerseys become trendier. Transcended its working clothes impression, custom jerseys for today’s NFL football players have shorter sleeves, vibrant colors and attractive shapes. Now football teams have paid considerable attention towards design and appearance of their team solutions.The Miami Dolphins travel up to Green Bay to undertake the cheap jerseys Green bay packers. This will turned into a close game with the Packers quit on excellent. However, Aaron Rodgers may miss the game for the Packers, so Miami would love a good possibility at coming away having a win.Back-to-back NFC East Sunday night online video media? zzzzzzzzzzzzzzzzz… Show us something else already. Oh well, Romo is back so at minimum it can a somewhat more entertaining. I do not even for example game because Washington may seem to have the Cowboys number the last couple years or play them close most of that time. Good news is Big.O. will be happy. Yeah!!!! I’ll take the Boyz just because Tony is on like 35 of my 40 fantasy employees.As an old nfl player, I would always hear the saying, “If you just aren’t cheating, you’re trying.” Pretty sad isn’t it? Well, I think the Patriots took that statement to heart knowning that is why they got caught. Unfortunately, cheating significantly more common in the nfl than fans believe.Football jerseys come within authentic and replica brands. There is a huge distinction between an authentic football jersey and a duplicate. While both versions are embroidered with the player’s name, the authentic jersey also combines mesh sleeves, attractive the replica jersey offers both bodies and sleeves made of nylon fine mesh. The second difference is that this authentic football jersey additionally has an official NFL equipment logo sewn on. A duplicate can appear as if an authentic football jersey, but these subtle differences will always reveal the reality.Remember the points for the left hand side are for individuals needing help getting one of the most points for the way many games there are each few. So if there is a 1 next to the game it is an upset pick or going pertaining to being close. A great number of means Believe that the game should be won pretty easily. All the best!

Trackbacks

 1. 1. Twitted by aditeaca
 2. 2. Rugămintea unui Gropar | Daniel Rus
 3. 3. …no ie « blogu' cu Borderline
 4. 4. Tweets that mention Site cu denumire de origine controlata » Haideţi să-l ajutăm pe Zolty -- Topsy.com
 5. 5. Hai sa-l ajutam | Lenesu.info
 6. 6. eu cred ca mai sunt sperante | Balaura si gradina sa mai mult sau mai putin fermecata
 7. 7. Adi Hădean | Dacă noi nu ne ajuăm, ne ajută Groparu
 8. 8. Hai sa punem si noi mana! | Ciulea's Blog
 9. 9. Scurte si utile de azi 26.10.2010 | psaico's blog - EU insemnez. TU apreciezi. ©
 10. 10. Cât de influentă pot fi? | Sunt un grapefruit wordpressian, scriu cu vitamine…
 11. 11. Cât de influent e un blogger “influent”? | Sunt un grapefruit wordpressian, scriu cu vitamine…
 12. 12. Aberatii aproximativ utile din domeniul prezentului… » Actiune umanitara pentru Zsolty…
 13. 13. Zolty, om bogat » Lorand R. Minyo - Liaisoning Strategist, Trend Spotter & Internet Enthusiast
 14. 14. avemblog.net
 15. 15. Gargara 2.0 || Some things will never change
 16. 16. Leaţ duit, Zolty « Ulise al II-lea – blog canin
 17. 17. Oameni ajută Oameni « Florina Lupa Curaru
 18. 18. Hai sa-l ajutam 2 | Lenesu's Blog
 19. 19. Zolty, un om bogat sufleteste !!! | Blogu`Lu`Bogdan
 20. 20. WWW Party SMS Edition – detaliile » Andrei Crivat - Facem să fie bine
 21. 21. Petrecerea sfârşitului de an la Cluj! | TVdece
 22. 22. WWW Party SMS Edition
 23. 23. Sunt pe afiş! – Ovidiu Sîrb
 24. 24. Seria petrecerilor continua cu WWW Party SMS Edition | Daniel Rus
 25. 25. Drajilor, pă 16 decembrie bem la Cluj de foioioioioioi :D | Chinezu
 26. 26. 16 decembrie 2010, o zi memorabilă: Social Media Summit Cluj şi WWW Party! | TVdece
 27. 27. Letz du it Zolty | Lenesu's Blog
 28. 28. WWWparty. Sau ce-mi mai amintesc de el - Evenimente din Cluj Napoca
 29. 29. WWWparty. Sau ce-mi mai amintesc de el | Viva la Remallucion!
 30. 30. Iar, Leaţ duit, Zolty!
 31. 31. Cele mai recomandate articole ale bloggerilor de top din România- Alexandru Negrea
 32. 32. Iarnă uşoară, Zolty « Florina Lupa Curaru
 33. 33. Mă-ngropaşi, Gropare « Ulise al II-lea – blog canin
 34. 34. As vrea sa fiu "influenta" pentru o zi ! « Gabriela Neagu
 35. 35. Un link pentru Zolty | Daniel Rus

Scrie cu pipi pe zid

NOU! Acuma poți scrie cu fețe galbene!Parteneri (da' nu de pat!)