Vineri, cu începere de la ora 14:00, în cadrul târgului de carte Gaudeamus, are loc lansarea volumului de debut ”Urlet mut” al scriitorului Ovidiu Brîndușan, o antologie de nuvele care frizează fantasticul și aduce puțin cu nuvelistica lui Vasile Voiculescu, într-un stil cursiv și într-o limbă frumoasă. Fiecare dintre povestiri are potențial cinematografic, cartea în sine oferă surprize extrem de plăcute din punct de vedere literar, iar faptul că-l voi seconda pe Bogdan Roșca, directorul Radio Cluj, în calitatea de gazdă a evenimentului de lansare reprezintă o onoare nesperată pentru mine.

Evenimentul este aici, dacă aveți drum la Gaudeamus vă invit cu drag să luați parte – cine știe, poate facem rost de buget de covrigei, și asta nu-i de ici, de colo.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

  1. Kopa_Kopan Reply

    Pai daca nu aveti buget de piscoturi, nu prea sta lumea. Trebuie sa fie macar niste saleuri, niste pateuri, asa e frumos. Daca e masa goala, dupa ce intra omul, se uita prin jur 5 minute si apoi pleaca. N-ati putut sa faceti rost macar de cateva sute de lei pentru protocol?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *