M-o trimis cooperativa sa invat prin tari straine, legat fortat. Asa că luăm o mică pauză saptamana asta, dar nu plecati prea departe, ca avem niste guest posturi mandre.

Incerc sa-mi fac curaj sa fac una nefacuta cand vin: s-o iau pe nevastă-mea deoparte după ce-l adormim pe Gropărelu’, s-o pup și o să-i șoptesc languros: hai să-ți arăt ce am învățat în Amsterdam!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 16 comments

 1. cristi Timisoara Reply

  S-ar putea sa nu fie ceva nou … 😉 …surpriza sa fie de partea ta .. 😯

 2. Iulia Reply

  si ea sa raspunda “cum sa cauti un hostel pentru urmatparea luna?”

 3. diana Reply

  io gandesc ca o nevasta ce sunt: adica nu ii aduci nimic “ca cadou”?!

 4. Cami G. Reply

  Feri Doamne de ce “cadouri” ar putea sa-i aduca de pe colo -sa! 😀
  Adicatelea, au si papuci de ceia de lemn, de olandeji zburatori. Si scufii d’alea de laptarese…. Mah, Milka nu-i olandeza la origini, asa? 😀
  Distractie faina, mo! Adica… sporT la treaba!

 5. Marian S Reply

  Cea mai tare chestie ar fi să înveţi… limba.
  Ştiu eu pe cineva care s-a chinuit să facă treaba asta, la faţa locului. I-au trebuit cam 3 ani.
  Am rugat-o să-mi spună şi mie la telefon: bicicletă.
  – g4&n(¤7@(&nrt!
  M-am supărat pe ea pentru înjurătură şi i-am închis telefonul în nas. :mrgreen:

 6. Alin Reply

  mah, tu crezi ca baioneta aia infipta in stalpu’ de beton o ramas acolo pe veci?

 7. boierul barba Reply

  Bre Gropare , io zic ca ori ai un mare ghinion , ori nu stii sa-ti proiectezi iesirile in decor…. si stii de ce , uite te lamuresc : Olanda e frumoasa ma de primavara pana toamna si tu taman te duci acolo iarna … .
  Dupa cum spunea cineva aici , ai gasi chiar niste papuci din aia de-ai lor ciopliti dintr-o bucata de lemn… ce e un fel de semn national , langa bulbul de lalea.
  Daca te intereseaza uite te pun in legatura cu o tanti care vinde papuci din aia
  https://www.facebook.com/photo.php?fbid=235193203326389&set=a.234534816725561.1073741828.234518036727239&type=3&theater
  si ca sa fiu complet binevoitor pana la capat , daca vrei sa fii credibil la intoarcere in fata sotiei ,in privinta cadoului , spune-i ca ai vrut sa-i iei niste lalele din padure de la Keukenof dar era nins , si o sa o duci prin aprilie/mai pe acolo.
  A… inca ceva , vezi daca ai ceva lucruri prin bagajele tale cu verde rosu si alb , sau vre-o sapca de piele oriu ceva manusi fara deste, ascunde-le frate numaidecat ca e bai mare bre , da mare de tot … si sa nu intri nicicum , oricat de tentant ti-ar parea oriunde vezi steaguri colorate bre ca iarasi e bai mare … ca astia sunt foarte prietenosi si te iau de mana , si zic io ca e periculos….

 8. Doru Panaitescu Reply

  Mai stim noi pe unii care au fost in Amsterdam cica la conferinta si au pierdut avionul… Cica s-a prelungit conferinta. Da, sigur, halal conferinta…

 9. Honci Baci Reply

  Nea Gropare … io sustin parerea lu nea boier barba… rau moment. Da daca nu ii vantu cat sa invarta si cartieru rosu din loc, recomand un loc unde te poti duce linistit : MARKEN (12 km nord est de Amsterdam) – un loc rarisim.
  Dau si io cu un link pentru edificare:
  https://www.dropbox.com/s/v8k5qg134e4q4yc/Just%20take%20the%20path.jpg
  Pentru indoor as zice ca NEMO e un muzeu MUST see. Ala sigur i-ar place si la Groparel. Si daca ai si masina de la ferma po sa dai repejor o fuga in Utrecht (30 KM mai la sud) sa vezi cam cum ar trebui sa arate Cluju pe la 2200 asa:D. Daca faci drumu noaptea sa nu te sperii … asa lasa ei luminile aprinse pe autostrada cu 5 benzi pe sens:D

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *