Stau cu wordpresul nud in fata, bucuros ca am pus mana pe parola lui Groparu.

Nu stiu de unde s-o apuc mai intai… sa scriu pe prima pagina “un mitic wuz here”, sa-i paradesc bunatate de header cu care m-a dat pe spate (Gropare, la ora la care citesti asta nu vei mai avea tu Dacie 1300 model “regina soselelor” sus pe site), sa ii dau la tradus cu Google Translate toate articolele in ungureste, sa-i dau disable la back-up-ul zilnic…

Hmm, hotarat lucru, am gasit softul lui de pus mustati tiganesti pe toate pozele lui de buletin, am gasit softul de facut pestii fotografiat in Delta cu 25 de centimetri mai mari, am gasit pana si pozele alea din folderul “cenzurate” de la nunta aia de satrari… Ma rog, el i-a zis petrecere experimentala. Sunt convins ca si Guta si Minune experimenteaza simfonii “balcanice” pe urechile noastre, asa ca ce sa va mai zic….

A dat Bonanza peste mine. Daca mergeam la Hadean ii paradeam retetele, daca mergeam la Andrei Crivat ii stricam Transilvania aia a lui si ii facem PrinMoldova (desi pentru asta e suficient sa te plimbi si in Bucuresti, Brasov sau Petrosani). Asa, la Groparu am o sumedenie de jucarele de testat (pe nervii lui, logic, auzi la el, cum bre sa dea unui sudist cheile de la blog? pai Groparu e venit la Cluj de azi de ieri sa nu stie ca tot ce inseamna claxon in trafic, parcare pe doua locuri si stricat blog miroase a Satul cu Ministri?

Sa mai spun ca Groparu isi tine evidenta sticlelor de palinca si a palmelor de slana afumata primite spaga pentru fiecare articol scris cu (P)? Sa mai spun ca Groparu tine in drafturi fotografii cu Groparelul in pozitii si posturi car emai de care mai compromitatoare, iar in folderul cu pricina in info.txt scrie negru pe alb “pentru ziua in care Groparelul imi cere cheile de la masina sa se plimbe cu fata pe strasse”?

Ce mai, a dat norocul peste mine, ba mai mult, sunt atat de impielitat sa il impart cu voi…

Baieti, Groparu e plecat in concediu si mi-a lasat cheile de la blog. Asa ca pana scriu urmatorul articol dati-mi repede cu pipi pe zid ce sa-i fac blogului in afara de a-i scrie articole cu mascari (care sunt in lucru deja).

(Nota Groparului: Doru Panaitescu, ba, nu-s in conced, ma; is in delegatie, si stau la un hotel unde este un angajat pe care-l cheama Dickson, ma; Dickson; asa sa stii)

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 17 comments

 1. adi Reply

  Dorule, slana ca slana (ca are colesterol), da la palinca lu’ Groparu’ cand faci un live testing???

 2. Doru ȘUPEALĂ Reply

  Dacă tot ești călare pe situație, nu dai și tu un play public la folderul cu Usturoi, să vedem și noi minunăția, chiar așa, nemontată, nesonorizată și nearanjată? Că ăsta ne tot minte de ani de zile că face un film și poate nu e decât un clip de 30 de secunde pus pe repeat… #numazic

 3. Ariel Reply

  baga in zona de banner lateral link catre imnul Ungariei in varianta Youtube, apoi (poate) te pricopsesti cu o serie de butelii de Tokaj

 4. ILUZIA Reply

  Gropareee, asa ceva nu se face. sa lasi cheile blogului e ca si cum ti-ai lasa nievasta goala in casa cu un pretin. E drept ca ea te iubeste si el te respecta si n-o sa faca nimic amandoi …da’ nu se face mah!

 5. ion ion romanul care nu face politica Reply

  Fotografii cu groparul la costum cu cravata.
  Soundtrak ultima intalnire nevasta+soacra+mama cu tema imbunatatire Groparu cu minim efort/finante.
  Cum pune Groparu pemparsi in 3h si ceva per bucata…

 6. diana Reply

  io nu stiu ce sfat sa iti dau ca nu ma pricep. io numa citesc si cateodata “trantesc”cu bata-n balta. Amu’ ii vide (vedea) tu cand cand ‘s-antoarce. Ioi! vezi ca are si niste orijini de oltea :-):-):-)n -cica. Da’tot mai periculoasa partea de sibian. Deci si rau de gura si cioban… No vezi! @ gropare -Dickson e son of a … ioi!ca tata m-am rusinat

 7. Marian S Reply

  Mie să-mi spui cum se schimbă textul la comentarii.
  Că eu ba dau o lovitură sub centură, ba dau un lowkick, ba un uppercut… ce naiba, măcar să ştiu ce lovitură să exersez. 😯
  Dup`aia să schimbi setarea aia care nu te lasă să formatezi un text, la modul cel mai simplu (de exemplu, să laşi un rând liber înainte de un paragraf nou). Economie de spaţiu? Mda, ştiam eu că ardelenii sunt cam zgârciţi dar… chiar aşa, mai rău decât scoţienii??? :mrgreen:

 8. Marian S Reply

  Na, acum cică am încercat să mă dez-frustrez.
  Alooooo? Eu am alte metode pentru chestia aia, dar… 🙄

 9. deaddy Reply

  @Marian S
  La mine zice o data ca ai dat un upercut, o data ca ai dat o bucata, deci cre’ca softul e personalizat.
  Ia ziceti, si la voi e in post cum ca e groparu in concediu si ii pune unu’ mustati la blog?

 10. Marian S Reply

  @ deaddy

  Vezi să nu te amuşine niscaiva mogul şi să mă prindă pe aici, că încă nu i-a trecut de când m-am răţoit la febleţea lui.

 11. HT Reply

  Eu am fost plecat in Slanic Moldova si nu am mai apucat sa citesc. Asta cu groparul mi se pare prea tare.

 12. Candy Reply

  Those polka dots are so fun! Also loving the tulip print in the next post. Looks like you had a lovely trip and are chneikcg things off!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *