Haide să filmezi un film cu ilarianţii şi bloagherii! Viu, dară: când eşti invitat să fii guest star într-un film nu strâmbi din muci.

Muierea mea tocmai născuse. Şi în duminica în care am avut filmările trebuia să-mi iau nievasta din spital. Cu tot cu prunc.

Bă, vii după noi? (nievasta). Cum nu! Că doară de când de-abia aştept să v-aduc acasă! (io). Şi mă gândesc: externarea se va face pe la 4 după-masa. La 11 începem, la 1 am terminat cu filmările; la 2 îs acasă, am o oră să: fac LUNĂ în casă, să spăl vasele, să dau cu aspiratorul, să bag o tură la spălat, să schimb lenjeria de pat, să cumpăr cel mai mare buchet de lalele pe care l-a văzut vreodată Floreştiul, să umflu baloanele, să fac un duş, să gătesc nişte ficăţei de struţ la cuptor cu sos se vin din Chile, că i s-o fi acrit muierii de câţi cartofi o băgat la spital, ba poate mai rămâne şi vreme să dorm un pic şi să îi scriu muierii o felicitare, să ne uităm cu duioşie la ea când om fi la pensie!

Pe la 2: bă, nu ai uitat de noi, nu? (nievasta) Lăcrămioara mea de toamnă, dar cum să uit! Într-o juma de oră termin cu filmările şi vin! (Groparele)

După o oră jumate: bă, îmi vine să înjur! Eşti pe drum? Steluţa mea de la Mercedes, imediat pornesc! Pe bune!

După câteva zeci de minute: bă… nu mai zic nimic! Io plec din spital fără tine! Vai, crenguţa mea de măslin, dar sunt ca şi acolo!

Pe la ora 6, un Gropar spăşit intră în spital. Deci spăşit ca un ghiocel. Muierea se uită la mine ca o herghelie de balauri. M-ar fi dat la canibali să mă mănânce de viu de testicule.

Îi iau pe amândoi, de emoţie plec cu portbagajul deschis la maşină, noroc că mă opreşte un om de bine. Îmi duc familia acasă, înfrunt ochii ei sfredelitori ca sudura până ajungem. Era tăcere; dar privirea ei spunea romane de Tolstoi, cu “război” în titlu. Intrăm în casă: dezastru.

Într-o săptămână fără muiere, apartamentul arăta ca în Kosovo. Ciorapi în bucătărie; lenjerie intimă pe galeria de la perdea; firimituri prin pat, cu un pic de gem de mure. Lapte uitat afară cu 4 zile înainte; o roşie bine îmbrăcată în mucegai; şi nişte pâine verde de 8 zile în sufragerie.

Nici astăzi nu ştiu ce zeu hindus a ascuns de ea furculiţele cu care vroia să mă înjunghie. Da’ în sara asta ne-am uitat la ce film mişto am tras cu ilarianţii, Mişu, Crivăţ şi scumpii de la TVDeCe, sub mămicia lui Ionuţ Turda, şi am râs de ne-am rupt! Filmul îl vedeţi şi voi azi, joi, 18.11.2010, la ora 10 punt.

Update: ladies and gents, we’re online!

Sa nu va radeti de freza mea, asa arat eu cand ma joc cu masina de tuns oi.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 39 comments

 1. Andrei Dumbravă Reply

  Deci gropare… miloasa nevasta mai ai… sa n-o lasi sa se uite pe la campanii umanitare ca la cata mila are in ea te baga in faliment… la ce muieri mai stiu eu, te suretau cu tot cu blog! Dar asteptam maine filmul sa vedem daca ii dam dreptate sau te suretam noi in locul ei… :p

 2. Makavelis Reply

  da, tu ai putut s-o pasui doua ore pe doamna, dar io n-am fost in stare sa-mi infrunt patronul si sa zic ca plec sa filmez cu groparele. da’ nu-i bai, ca sanatosi om fi, si ne-om mai pelicula noi candva

 3. konskriptor Reply

  Iar dai din casa. Io zic ca e bine ca ai avut dezastru in casa la reunirea familiei, ca altfel zicea ca a avut inlocuitoare pe perioada lipsa din sanul familiei . Si cre’ca era mai grav, erai atacat cu drujba nu cu furculita.

 4. Ion a lu' Ion Reply

  Mah, cum naiba faci de iti impachetezi povestirile intr-un invelis atat de… ilariant ? :))

 5. konskriptor Reply

  @Ion a lu’ Ion . Mo , invelisul e pe baza de rachie, d-aia de la mamuca ei. Si la el are efect de gazu’ ala ilariant. Ca am vazut ca la altii rachia are efect de altceva dupa consumul in cantitate industriala!

 6. scorpio Reply

  mai misto filmuletul si nici nu am bagat de seama freza ta..in schimb accentul a fost si este bestial =)) =))
  cat despre nevasta…cred ca te-a chilait de nu ai mai aparut in film la sfarstit… :))

 7. Groparu Reply

  @ Scorpio: am modificat scenariul si mi-am luat picioarele la spinare, ca alfel… piele de Gropar… intinsa la umbra… mucegaita… si capul infipt… in ghena de gunoi…

 8. Ciprian Reply

  Scurt, bun si am rabdat sa-l vad fara lacrimi in ochi de ras pana la final. Frumoasa piesa de final. S-ar fi hlizit si Mile de filmulet. Sa mai faceti vreo cateva din astea, asa cu efecte. Ala cu glontul e temelie.

 9. sendroiu Reply

  deci faza aia cu glontzu’ in slow motion e de expozitie mondiala :)) =))

 10. Greuceanu' Reply

  Nevasta-ta cred ca e foarte mandra ca traieste langa un STAR!!!!! + ca daca jtia ce bine manuiejti pistolu’…….. nu se mai supara pe tine

 11. pericle Reply

  te-o ferit ‘mnezo de cum am stat io az’ plecat de la 9 la 17.30 la job. asa ca amu m-am documentat… ii tare fain, mai astept continuarea. cat despre freza… lasa ma ca este crema epilatoare

 12. Alpontos Reply

  la inceput eram tentat sa zic ca semeni in film cu Bruce Willis in clipul lui Gorrillaz – Stylo…da’ uitandu-ma mai bine bag de sama ca esti leit Jason Statham 😀 va mai trebuia un Audi =))

 13. Ramona Reply

  Misto filmuletzul si realizarea. Poate data viitoare cooptati alte fete, poate si cu pic de talent actoricesc, sau macar sa le dati o palinca inainte sa se relaxeze!

 14. Groparu Reply

  @ Ramona: io-s balbait, peltic, mananc litere si cand am inervez le mai si graseiez. Le-am prelungit filmarea cu doua ore ca de fiecare data cand se striga motor io radeam minute-n sir.
  Mai rau ca mine deci nu se poate.

 15. Radu-Mihai Reply

  “- Da’ Groparu unde-i?
  – Ma, la asta io nascut nevasta, ma. O luat-o pe jos la spital! ” =)) =)) =))
  @Euxiniu: Da’ la piesa cum ii zice?

 16. vLad Reply

  foarte tare episodul 🙂 astept cu nerabdare urmatorul episod 🙂

  ce claritate cu ce ati filmat ?

 17. Miscellaneous Reply

  Ce chestie, chiar acuma mă uitam pe site-ul ilarianților să văd ce-i nou, trebuia să recuperez din absența mea în ultimele zile și văd ”Să moară ilarianții”. Apoi observ cu stupoare un om pe locul șoferului în mașina inamicilor, cu un tricou pe el ”Născut din spermatozoizi campioni.” … și-mi zic: Drăcie, dacă ăla nu-i Groparu … ia să verific dacă a scris ceva despre asta ! Și iacătă ! 😀 Fain așa și la mai multe ;))

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *