Despre Vlad Pop am mai tot scris. Bagă ultramaratoane din alea arctice pe stilul lui Tibi Ușeriu, aleargă prin județ la bustul gol, doarme-n zăpadă, din astea.

Unul din locurile lui preferate de alergare este pădurea Hoia-Baciu de lângă Cluj. Știți voi, pădurea aia cu OZN-urile, spiritele și portalurile din Stargate, gara principală a tunelurilor de metrou făcute de hiperboreeni. Fiind aproape de un oraș inacceptabil de poluat și care se mai și laudă cu cele mai scumpe construcții din țară, pădurea Hoia devine farfuria deasupra căreia bălesc mai multe guri de imobiliari din zonă, motiv în plus să o chelească. Pe lângă asta, fiind una din pădurile mari de lângă mai multe comune doar parțial legate la rețeaua de gaz, era de așteptat ca în perioada asta ciubucarii să-ncerce să dea un tunuleț pe o piață unde lemnul de foc costă 200 lei metrul cub.

Așa că de mai multe ori în ultimele zile, în timp ce se antrena prin pădure, Vlad a găsit o gașcă de din ăștia. Cu un curaj incredibil, i-a confruntat. Așa cum v-ați fi așteptat de la niște oameni cu drujbele prinși cu fofârlica, ori au fugit, ori au devenit agresivi la rândul lor.

Ulterior, s-a aflat că unul dintre tăietori lucrează la aeroport… altul la Regia Autonomă a Domeniului Public… și mai sunt, e o întreagă videotecă aici. S-au depus plângeri, urmează ca organele să stabilească. Șansele să-și facă treaba cresc cu cât capătă cazul expunere, deci… haideți să-i facem faimoși!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 5 comments

 1. Gheorghe Movila Reply

  Este imposibil să nu reușim să schimbăm atitudinea ..Cu răbdare și timp o să reușim. Bravo omului pentru curaj și atitudine. Trebuie sa ajungă cât mai departe postarea asta.

  • Attila Reply

   Vom reuși, evident. Cu pedepse mari, la executare și confiscare din bunuri. La noi frica funcționează înainte de educare.

   • John Temple

    @Attila: de 30 ani tot reușiți, dar numa’ nu vă iese asta cu reușitul. Când o să înțelegeți că toți care fură, o fac în cârdășie cu „statul român” pentru că România nu are un stat, ci doar o gașcă de hoți și criminali, abia atunci veți începe să reușiți.
    Pân-atunci poți să-i pui pe ăștia pe unde vrei, că ei sunt la furăciune a doua zi.
    Dacă vroia să facă ceva, îi deposeda p-ăia de drujbe și „Texas Chainsaw Masacre” style. Simplu. Mai atrăgea și ursu și lupul prin zonă, iar pădurea rămână pădure.
    Șăfu’ ăl mare al mafiei pădurilor a fost Vereștoi Attila. Acum trebuie să fie altul, trebuie doar scormonit puțin. Eh, ăla trebuie să „leșine” de tot, împreună cu familia și să vezi cum se vor schimba puțin treburile. Altfel…spor la feisbuci.

 2. Shoric Reply

  Parcă văd că la finalul anchetei o să se stabilească că toţi drujbaşii erau de fapt lucrători la metroul din Cluj, deci nu există. Case closed.

 3. John Temple Reply

  @Shoric: oricum cazul nu există pe motiv de „cameră neomologată” la Poluția Română.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *