OK, m-a rugat buna mea prietenă Gina Cheri Walker Haspel, directorița generală de la CIA, să nu care cumva să scriu despre alegerile americane înainte să se petreacă, ca să nu influențez în vreun fel electoratul de peste baltă; chiar așa mi-a zis, Gropare, nu mai tot scrie tu de președinți, că ne strici nouă jocurile globale! Dă-o-n mă-sa de treabă, ți-ajunge cât ai tras sforile în Honduras și Nicaragua, lasă-ne în pace tura asta! Și am zis bine, Gina, așa facem, salutări la Mike Pence.

Dar am urmărit discuțiile și dezbaterile dintre omul portocaliu și omul amnezic, pentru că mă interesează retorica și dezbaterea asta politică și mai ales pentru că uneori descopăr nestemate așa cum e discuția asta de mai jos, despre candidații din the great state of Georgia.

The Georgia Senate debate is on fire

Legat de dezbaterea dintre Trump și Biden, cel mai tare m-a elucidat, dacă mai aveam nevoie de așa ceva, finalul, pentru că mi s-a părut suficient de elocvent despre ce este și cum este fiecare.

Așadar: după ce au mârâit știrb unul la altul prin gard preț de o oră jumate, la finalul dezbaterii, când amândoi adversarii își descleștează fălcile și-și scot protezele, doamnele lor urcă pe scenă ca să-i întrebe dacă nu le e foame, dacă-i trece la baie sau dacă mai știu de ce se află acolo.

Biden își întâmpină nievasta, apoi se uită către familia Trump, pesemne ca să-i tragă Melaniei un ”sărumânușițele, doamna Obama”.

Familia Trump nu se uită însă deloc în jur, în schimb salută publicul.

Biden se duce la moderatoare, pesemne îi mulțumește.

Familia Trump rămâne axată pe public.

Biden se întoarce la nievastă-sa și ambele familii primesc semnalul că pot ieși de pe scenă.

Biden salută cu mâna familia Trump. Nici Donald, nici Melania Trump nu îl văd pentru nici măcar nu întorc capul. Pentru ei, lumea din jur, și mai ales oponentul pur și simplu nu există. Și ies de pe scenă fără să salute.

Mno, mai vreți să deveniți președinți? Dacă alegeți alte țări decât Rusia, Coreea de Nord, China și Venezuela, va trebui să-i aplicați ventuze în posterior unui asemenea egomaniac cum e Trump. Din punctul meu de vedere, n-are decât să-și țină Iohannis președinția sănătos.

Scena e la minutul 1:57:27.

Asta e numai de distracție, atât.

La ora la care scriu astea încă nu se știe cine va face pârțuri în Biroul Oval în următorii patru ani, dar vreau neaparat să vă arăt o probă uluitoare de inteligență, scoasă direct de mașinăria lui de propagandă: Trump este singurul luptător împotriva Ocultei Pedofile globale care fură copii pe care-i vânează apoi prin păduri de-alde Soros, papa de la Roma, Angela Merkel și Bill Gates! SCRIE PE INTERNET, DECI SIGUR E ADEVĂRAT!!!

Poza e luată de pe ceva grup pro-Trump din România acum ceva vreme, unde probabil moderatori sunt cei trei Combatanți Ezoterici Complet Și Corect Definiți – Neamțu, Papahagi și Paleologu.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 4 comments

 1. honci Reply

  Si zici ca n-ai avut un deja vu cu oarece episod mioritic?! Ei uite cum o sa consemne istoria ca romanii iara au fo primii si la asta (si nici ca ai putea sa o contrazici) : au avut de ales intre un clown egocentric si un senil ahtiat dupa putere si fals pana in maduva oaselor. Triste vremuri maica si iara ma vad nevoit sa dau romanului Iancu dreptate : Pai maica si io cu cine votez?! Daca cei 2 mastodonti sunt ce are america mai bun la momentul asta … N-au decat chinezii sa o faca lata.
  PS: Am vazut acolo o lista cu state independente si democratice, dar nu si China : io zic ca la ce aport au avut in ultima vreme … esti cam scartar. Da numa zic, nu dau cu paru 😉

 2. John Temple Reply

  Nu spun, doar zic: dacă iese Biden, va fi iar măcel în Orientul Mijlociu, va apare ISIS2 sau ceva.
  S-a văzut ce-a ieșit din „așezările autonome” BLM susținute de democrați.
  Decât un cretin amnezic, mai bine un tembel egomaniac.

  • Eu Reply

   Truuuuuump! Viata fara tine e pustiu! De ce ma mai rad io in fiecare zi, uneori si de 2-3 ori pe zi?
   Cine ma mai face sa zic “bah, la noi nu e chiar asa de rau”…
   …. s-a gatat si cu Make China Great Again…
   In loc de 4 ani de stand-up comedy o sa mai avem numa’ o luna, doo.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *