La Mulţi Ani cu sănătate, sper că v-aţi petrecut şi v-aţi iubit până la ficaţi de sărbătorile astea şi de revelion-bulion şi de restul sfinţilor Colindat, Văsâi şi Fane, altfel vă pedepsesc amarnic cu acatiste de vrăjitorie neagră!

Aşadar: Foto Union, cei care m-au tras în chip aproape mai frumos decât sunt eu urât, organizează o mega tabără de fotografie pentru bloggeri. Aţi citit titlul? L-aţi recitit? L-aţi re-recitit din nou, iarăşi? Păi ce să vă mai spun atunci: Palatul Şuţu (alături de care am petrecut momente de dragoste eternă) şi Radu Bădoiu, cu alte cuvinte căsnicia de la Foto Union, organizează tabără de învăţat fotografie în Austria, pentru că în România e prea mainstream.

afistfb3-

Trei locuri mai sunt disponibile pentru bloggeri şi/sau bloggeriţe. Tot ce trebuie să faci este să scrii despre asta până pe 5 ianuari3 2013 şi să explici de ce vrei să vii, apoi un juriu format din Foto Union va hotărî ce şi cum.

Locaţia: Niedernsill
Durata: 12-20 ianuarie 2013
Participanţi de până acum:  Costin Cocioabă, Adrian CiubotaruVictor KapraAndreea BurlacuCristian DorombachMiruna Sfia,  Toma NicolauAlexandra RoșuCosmin Tudoran,  AlissumCristian ȘuțuRadu Bădoiu (încă rămâne să stabilim dacă pe ultimii doi îi mai luăm cu noi).
Sponsori mândri: Foto Union (normal), plus Neola, plus Hotel Kehlbachwirt, plus Domeniile Vînju Mare, plus Hotel Continental Forum Oradea, plus Opel, plus Anagrama, plus Cristi Şuţu şi Radu Bădoiu.

După ce ai scris, trimite linkul cu postarea pe vreau [ a ] fotounion.ro şi urmăreşte blogul Foto Union sau hashtag-ul #komandament pentru a afla dacă eşti unul dintre cei 3 câştigători cu un loc gratis în TFB3.

Şi acum, la treabă! Cum ziceaţi că se ţine camera aia, cu obiectivul către mine sau către dragonul ăla roz???

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 8 comments

 1. Narcis Reply

  gropare succes cu proiectul sunt sigur ca o sa iasa ceva de poveste :). Cu aceasta ocazia la multi ani si multa sanatate! 😈

 2. boemul Reply

  la mulţi ani, domnu’!
  păcat că habar n-am să fotografiez şi nici n-am chef să învăţ, că-s oarecum bloagher şi mă băgam şi io 😛

 3. Ramo Reply

  Putin off topic, te-ai dus la sedinta foto fara polaru’ portocaliu? Nu ma asteptam de la tine.
  :mrgreen:

 4. 16 oameni. 10 zile. 1 tabără. | Gaben.ro Reply

  […] Radu Băzăvan – Groparu! Mai zic ceva? el este de vină ca am ajuns și eu în tabăra asta. Cel mai fain om din Ardeal. Blogger, skior profesionist , tată de prunc fain, soț devotat, muncitor în industria 2.0, traducător și mai nou producător de film! Colegul meu de cameră… trebuie să-ți  spun mai multe? Sau că a câștigat un aparat foto… […]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *