Iată cum arată blogosfera locală clujeană la final de sfârşitul lumii:

Hadean a purtat flacăra olimpică şi a lansat o revistă şi o redacţie de ştiri.

TVDeCe au organizat, din nou, Cluj Brands Tour. Si iar au venit cu o idee care a facut furouri la lansarea iPhone 5. Si au adus 1.500 de euro de la OTP la Cluj. Şi au făcut şi Din On in Off-uri. Şi wwwParty, cu Andrei Crivat.

JEG a pornit prin Africa pe motoscârţă, şi s-a întors sănătos şi plin de poveşti.

Radu Neag a pornit o campanie de poze.

Andrei Aronet a continuat sa lupte pentru Muzeul Farmaciei.

Stil masculin a tras un targ unic pe tara şi a lansat o carte.

Cristi Gog a câştigat Romanii au talent, ajutat de neobositul Ciulea, master online strategist, şi de nişte bloggeri (a nu se înţelege, totuşi, că doar bloggerii l-au propulsat sus), şi amândoi au făcut mai departe Nepoţi de Crăciun, laolaltă cu alţi voluntari bloggeri şi nu numai.

Val Vesa, părintele mişcării Shoebox, a dus la nivel naţional campania de donare a unor cadouri care încap într-o cutie de pantofi. A avut şi ajutoare bloggeristice: acelaşi Ciulea, Fegari şi alţii.

Radhoo a luptat pentru copii.

Am încercat să ducem un blogger în Parlament, dar n-a fost să fie.

Robert Katai a pus la cale prima conferinţă despre Instagram din România.

Dan Olteanu şi-a deschis Stiri de Sport.

Mai avem foarte mulţi bloggeri care au potenţial, scriu bine, şi care probabil la anul vor face mult mai mult decât s-a făcut până acum. Voi încerca să le ofer tot sprijinul meu.

Iar eu, cu voia dumneavoastra, eu am făcut un film de lung metraj pe care o să-l vedem în 2013:) Şi-am ajutat şi o familie de amărâţi, atâta cât am putut.

Drept urmare, vă rog frumos iertaţi-mi complexul de superioritate. Suntem clujeni, suntem bloggeri şi facem lucruri frumoase.

PS: Dacă mai sunt lucruri frumoase făcute de bloggerii noştri, şi care mi-au scăpat, vă rog frumos să îmi scrieţi pentru a le pune într-un update.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 24 comments

 1. radhoo Reply

  Multam ca ai mentionat si mini-mini-campania mea. Cu nepotii de craciun, shoe box si uCmb facem un lucru mare. Felicitari tuturor si un an 2013 si mai plin de realizari.

 2. Valentin Vesa Reply

  Frumos Cluju’, frumos!
  Multumesc clujenilor si celorlalti donatori si voluntari din 20 de orase din tara, pentru un 2012 uimitor!

 3. Silu Cartoon Reply

  Ma bucura mesajul pozitiv perceput in blogosfera si faptul ca se intelege ca impreuna e mai bine si se pot face mai multe lucruri bune! 😉

 4. Offline Coach Reply

  Mă fac eu mare și într-o zi o să apar și eu într-o postare de final de an… sau cel puțin într-un update. :O)

  Chiar dacă acum sunt capitalist, am sânje ghe pă Târnavă Mică și îs școlit la Cluj… Se pune?

  no’ bine

 5. Cami G. Reply

  Si “European Youth Capital 2015”. Tot anu asta. Si tot Cluj. Si… nu stiu daca initiatorii is bloggeri, da’, mno, e de bine, zic. :mrgreen:

 6. Cristina Reply

  E bine ca fiecare din noi sa recapituleze si sa vada ce a reusit sa realizeze intr-un an, totusi au mai trecut inca 12 luni si nu e putin timp.
  Bravo celor care incearca si reusesc!

 7. mitica Reply

  (totally off-topic) gropare, vezi ca ai un link mare spre nush ce site de casino chiar la inceputul paginii (desupra de ‘nascut din ~~ campioni’) – in case you were not aware
  te-am tzucat

 8. Lica demotivatorul Reply

  Ai uitat sa mentionezi de blogul despre care ai aflat de pe stalpii din Manastur si pana in centru. Ia-ti tastatura in maini si da un update daca vrei si cu blogul asta.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *