I believe I can touch the spy.

Nevermind.

Deci dimineaţa asta ne îmbarcăm, eu cu Hădenescul, şi pornim către capitala ţării noastre eşti, unde ne vom reuni cu Seba. Şi vom povesti la Zilele Biz despre nişte cazuri umanitare în care ne-am implicat, în ciuda condiţiei noastre limitate de bloggeri. Dacă aveţi treabă cu CSR-ul, astăzi aveţi intrarea liberă la hotelul Howard Johnson.

După ce terminăm cu expozeurile, zburăm înapoi şi ne prezentăm la sediul Vodafone din piaţa Unirii, să asistăm la ceremonia de lansare a iPhone 4S. Poate chiar vă spunem vineri cum a fost!

Între timp:

S-a anunţat câştigătorul concursului Emag despre care că scriam amu ceva vreme. E foarte fain filmuleţul, deci băieţii au lucrat un pic pe el. Munca se mai şi plăteşte în ţara asta!

Vă spuneam de Eleven. Încă nu şi-au retras invitaţia.

Cred ca mai era ceva de zis, da’ tre’ să fac duş acum. Am rămas fără primar o vreme şi mă gândesc foarte serios să candidez.

Hăăăhăăăăhăăăăă!

 

 

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 16 comments

 1. Ionut N Reply

  Ai vazut ce beculet ? Dupa ce la auzit ca isi ia motocicleta hop au aparut POMPELE FUNEBRE……….asa da tovaras, nu te lasa la greu 🙂 🙂 🙂

 2. Ce-am zis la Zilele Biz Reply

  […] – n.D.] Dar sa trecem la ce-am zis eu. Prezentarea mea a fost o continuare a prezentarii lui Groparu despre cazul lui Zolty. Am inceput cu prezentarea proiectului “Redescopera Romania pe doua […]

 3. pretender Reply

  Tine-ti caii bre cu 4S-ul ‘cela. Cand va incepe populimea sa-i blastame autonomia, ai sa fi vrut sa nu fi fost si tu pe acolo (adica sa fii asociat cu daravela asta).
  Ca neamurile astea transoceanice intai vand ursul din padure si daca se prind prea multi fraieri de smen, se vor gandi ei mai incolo cum sa-l faca sa mearga cu un update, daca vor mai avea chef si daca intre timp nu apare cinciul.
  Dar intre timp pa si pusi la banii insfacati.
  Las’ ca va lamuriti voi repejor, ioioioi. 😉

 4. Groparu Reply

  @ pretender: l-ai folosit si sta mai prost cu bateria? Ca astia se lauda ca e cu 12.5% mai bun acumulatorul tura asta.

 5. pretender Reply

  Da, l-am avut trei zile si am renuntat la el.
  Applea recunoscut pe jumatate de gura problema autonomiei si a promis rezolvarea ei undeva, in viitor, printr-un update de OS.
  Eu l-am asteptat mult, am facut un efort la achizitionare si m-am bucurat cand am putut scapa de el.
  Problema autonomiei se manifesta la mine aleator, adica si daca il frecam pana scotea fum, si daca ii dadeam pace, folosindu-l doar pentru convobiri nevinovate.
  Fiind cumparat din state si folosit in ue (nu in .ro), cei pe care i-am intrebat, amintind de garantie, au dat din umeri, zicand ca “asa face toate”.
  Este bateria mai performanta decat la modelul anterior, dar cresterea puterii si a consumului este evident mai mare. Umbla vorba ca ar fi o chestie de OS insuficient optimizat, vom vedea pe viitor.
  Cam asta e .

 6. pretender Reply

  L.E. Ajunsesem sa-l incarc si de doua – trei ori pe zi, pana cand i-am zis : ajunga-ti ! nu esti demn de mine…

 7. Groparu Reply

  Nasolescu! Eu tot timpul am incercat sa nu sar din prima la orice iese pe piata. Lucrînd într-o firmă de soft, ştiu câte buguri apar aiurea în primele 2-3 luni de “Live”.
  Şi acum ce ai facut cu el? L-ai vândut?
  Şi încă una: fraeeee, e plin de magazine in tara, te uiti la 200 de lei la un un telefon de câteva mii pe care îl puteai lua în ţară cu garanţie?

 8. pretender Reply

  Domnu’ Gropar, tin sa precizez respectuos, ca daca arunci o privire spre umilul meu IP, vezi ca nu butonez din tara aia fara apa calda permanenta. 🙂
  Cand l-am achizitionat, nu era disponibil pe piata nici macar in tara asta unde locuiesc eu.
  Mai exact, l-am luat in ziua lansarii la mamica lui acasa.
  Si da, mai apoi l-am vandut. In profit, normal.
  P.S. Apropo de optimizari, imi aduc aminte de vremea aia cand despachetam tremurand de emotie ba nu 8600GT, ba mai apoi un 8800GT, fix in ziua lasarii pe piata, pen’ca dupa aia sa bombanesc luni de zile pana apareau drivere acceptabile, timp un care pretul produsului se volatiza pe jumatate.
  Da’ cine mai avea furnalul de prajit ochiuri in carcasa calculatorului ?! =))
  Se pare ca tot nu m-am invatat minte… 🙂

 9. Groparu Nemernic Reply

  @ pretender: adevarul e ca e foarte greu sa rezisti la avalansa asta de marketing:) Dar am un sfat pentru tine: insoara-te, si apoi vei afla ca nu mai ai (ne)voie de nimic!

 10. pretender Reply

  Bun sfatul, dar e decat cam tarziu : sunt insurat de-a binelea si tatic asisderea.
  Nu am decat trei mostenitori de calibrul groparelului tau !
  Cum ma descurc, zici ?
  Am o pereche buna de akg-uri – castile, nu armele bre. 😀

 11. clovniiveseli Reply

  wow , pustiul blond are impresia ca 100 de mii de euro sunt infiniti , si-ar lua si casa , si motoreta noua , si ar pune si bani la banca , ar fi interesant de facut un astfel de clip , dar intrebarea sa fie , tu in cat timp ai castiaga 100 de mii de euro ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *