(în primul şi-n primul rând, am de scris o groază despre vizita la Bucureşti, deja am două postări pe ţavă, că io tăt păţăsc chestii, mă).

Aşadar: ajung şi io şi Hădeanul de la Zilele Biz într-un suflet de la aeroport direct în centrul Clujului, unde deja erau aşa de mulţi oameni că dădeau pe-afară din magazin. Toţi stăteau şi se întrebau ardeleneşte: no? no?

Înăuntru nu aveai loc nici să îţi scoţi fularul de la gât. Aşa că normal că m-am înghesuit şi eu oleacă acolo, cu ei; că doară odată se lansează ceremonia de anunţare a lu’ telefonu’, şi să nu rămâie oamenii neînghesuiţi!

Şi am tot povestit cu bloagherii şi am discutat.

Şi ca să nu o mai lungesc, tura asta m-am jucat un pic în Movie Maker şi am reuşit să scot un film mai slăbuţ decât ar scoate un copil de clasa a treia, ceea ce e o premieră! E slăbuţ, dar măcar e sincer. Şi e şi primul meu film editat vreodată, şi e şi ora 3 dimineaţa, şi nu mai tot comentaţi acolo, da?

La un moment dat, când stăteam afară, vine un puşti; şi se uită la noi lung, cum eram noi, aşa, mulţi; şi nu se rabdă, că mergea înspre ceva birt de pe Eroilor, şi ne întreabă că ce se petrece? Se dă ceva? Şi când i-am zis că se lansează noul iPhone, o fugit de noi cu o mimică şi o gestică şi un limbaj non-verbal de am crezut că suntem din ăia ciudaţi. Auzi, mă, noi, bloggerii, ciudaţi!

Şi ca să încheiem într-un ton serios, telefonul minune cu domnişoara Siri este disponibil la Vodafone din noaptea de 11.11. Da, 2011. Asta dacă nu vine sfârşitul lumii, dar şi dacă vine, poate sunt printre dvs. care-şi doresc să filmeze în HD  cum vine meteoritul Satanei!

Update: de astăzi, iPhone 4S se gaseste în toate magazinele Vodafone din ţară, la dealeri şi online şi aici. Poze ghe la Cluj aveţi aici, şi after party-ul de haleu – aici.

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 15 comments

 1. Irina Nistor feat. Ion a lu' Ion Reply

  Filmul suprinde prin… prin… prin subtitrari!! :mrgreen:

 2. mihai Reply

  nu vine sfârșitul. că trebuie să se vândă și în România iPhone-u`

 3. mihai Reply

  HAHA Mihaela Romonti mi-e o prietena buna si e din Tg Mures. Si saraca ce bine i/ar fi prins niste shopping de 1000 euro. asa/i ma cand esti student… si cand ai noroc ai ghinion 👿

 4. viermar Reply

  eu aș vrea să-mi lansez telefonul meu vechi la pubelă, din motivul că e de căcat și nu mai e bun la nimic

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *