COVID, spaime, arafați, una-alta, stăm în căși ca apucații așteptând un miracol curativ care nu mai vine, în timp ce copiii noștri rup tabletele.

Joia asta care-a trecut mi-am luat o zi de vineri liberă de la cooperativă și am ieșit cu Gropărelu’, numai noi doi, la o tură de pescuit, să-l mai smulgem din realitatea virtuală. Văd în viitor: o să vă dau detalii în curând.

Și stăm noi la cort, dormim pe o noapte cu tunete, a doua zi ne apucăm de prins carași… apoi carașii iau o pauză, ne mai relaxăm și noi…

Și în depărtare erau nu una, ci două turme de oi care behăiau non-stop, probabil dezbăteau problema subvențiilor. Și fiu-meu zice:
– Băi, tati, este incredibil!
– Ce anume, ficior?
– Oile astea fac exact, da’ exact ca oile din Minecraft!!!

Written by Groparu Nemernic

Nascut din spermatozoizi campioni... cred.

This article has 6 comments

 1. Attila Reply

  Minecraft? Na, ceva tot ai făcut bine la creșterea lui 😀

 2. andu YY Reply

  Un copil din ăsta se duce cu tata în podul casei si găsește o cutie cu discuri muzicale din vinil si-l întreabă pe tat-su ce-s astea. Muzică înregistrată fiule, se cheamă LP-uri. La care el : wooow ce mari sunt, cred că au ceva TeraB!

  • Attila Reply

   Glumă glumă, dar pe vremuri (anii 90) foloseam casete video și un adaptor Arvid pentru a ține între 2 și 4 giga pe ele. Tape-drive-ul săracului 😀

 3. DC Reply

  Am mai zis asta pe undeva o data: copilul unui prieten (are vreo 11-12 ani) acum aproape un an, a dibuit niste diskete de ale lui taica-su, de alea mici, de 3,5″, si le lasase pe propriul birou. Ii apar niste colegi de scoala in vizita si duc la el in camera. Si aude prietenul : “Ce tareee, ti-a printat taica-tu 3D icoana de Save!!!!”

 4. un sas Reply

  A la gare comme à la guerre. Acum 20 de ani, pe undeva intr-o subunitate CFR, a facut un coleg un referat de necesitate de 3 cutii de dischete de 3,5″. Referatul si-a urmat cursul si a venit aprobat. La un moment dat, ma suna cineva sa vin cu motostivuitorul sa ridic cutiile de dischete de la magazie. S-au cumparat 3 cutii de 1 metru cub de dischete!!! Cred ca inca mai sunt unele aruncate pe undeva printr-un colt de magazie.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *